Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Jei židinys su kapsule ar bent stiklu, siūlyčiau nieko nedėti. Taigi, kai darbuojatės žarstekliu atidarius dureles, tai matosi kokis angliukas netyčia iškritęs, galima įmesti atgal. O kai židinys dega, uždarytos durelės apsaugo nuo spragsinčių žiežirbų. Pas mus iš pradžių dar buvo stiklas ant grindų, bet vieną dieną jis su dideliu trenksmu subyrėjo į labai smulkias šukes. Tai daugiau nedėjom. Man gražiau be visokių atsikišimų grindyse.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 06, 14:27)
Jei židinys su kapsule ar bent stiklu, siūlyčiau nieko nedėti. Taigi, kai darbuojatės žarstekliu atidarius dureles, tai matosi kokis angliukas netyčia iškritęs, galima įmesti atgal. O kai židinys dega, uždarytos durelės apsaugo nuo spragsinčių žiežirbų. Pas mus iš pradžių dar buvo stiklas ant grindų, bet vieną dieną jis su dideliu trenksmu subyrėjo į labai smulkias šukes. Tai daugiau nedėjom. Man gražiau be visokių atsikišimų grindyse.

Vat vakar irgi sedojom galvojom, pas mus krosnele bus nisoj ir palei ja bus vaiksciojoma. Grindys ten medines, tai nisa tikrai reikia kazkuom nedegiu iskoti ir bent viena eile aplink paleisti, bet kad ir su auksciu pataikyti. g.gif Galvoju gal plyteles su akmens imitacija g.gif

Atsakyti
pas mane zidinys be dureliu dar vis. ir neturejom apsauginiu groteliu. tai angliukas sove ir isdegino grinyse nemaza skyle (aciu Dievui uz dede restauratoriu biggrin.gif ), bet joks ''patiesalas'' prie zidinio butu nepadejes, nes jis nuskrido i kambario viduri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 06, 16:13)
pas mane zidinys be dureliu dar vis. ir neturejom apsauginiu groteliu. tai angliukas sove ir isdegino grinyse nemaza skyle (aciu Dievui uz dede restauratoriu  biggrin.gif ), bet joks ''patiesalas'' prie zidinio butu nepadejes, nes jis nuskrido i kambario viduri  doh.gif

labai saudo eglines ir pusines malkos, jeigu berzas alksnis azuolas - tai nesaudo.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 06, 12:52)
Kadangi ten židinys atsirado vėliau negu parketas,

MB dar truputį jį padaužė, kaip liaudis sako- pačikanino, kad nebūtų lygus. Gerai atrodo, tik gaila neturiu foto.

senam name pas mus ir gerokai veliau atsirado...bet ispjovem aplink ir sudejom plyteles... auksciai sutapo rolleyes.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 06, 13:27)
Jei židinys su kapsule ar bent stiklu, siūlyčiau nieko nedėti. Taigi, kai darbuojatės žarstekliu atidarius dureles, tai matosi kokis angliukas netyčia iškritęs, galima įmesti atgal.

ne ne net minciu tokiu negali but... juolab kad pas mus zidinys vienintelis sildymo saltinis, tai.... o jei karsta nukris tai daug nereikia kad jau zyme ir lieka... o ir siaip nori nenori apie zidini tu siukslikiu visokiu buna, tai kas ten is tu grindu liks....
jei zidinys uzdegamas tik per sventes tai zinom agalima nieko nedet rolleyes.gif

QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 06, 15:26)
labai saudo eglines ir pusines malkos, jeigu berzas alksnis azuolas - tai nesaudo.

tai kartais ir saudymo nereik... netycia stipriau pazarscius iskrist gali biggrin.gif

sulakstem... dave abi... nors iskars sakiau kad varines neimam.... na bet diedas sake parsivezam.... parsivezem... zalvarine labiau prie grindu dera, bet varine apskritai labiau i tema biggrin.gif tai pasilikom varine bigsmile.gif tfuuu... dar vienas klaustukas issprestas biggrin.gif
Atsakyti
Čia kažkas ieškojo tapetų su linijom Kaune jei neklystu. Tai jei ką šiandien Kauno bazėse mačiau pačiam priekyje tapetų kyriuje turi pasidėję. Tik nežinau kiek jie turi vietoje. 4u.gif
Atsakyti
šian sudėjome tėvams laminatą.. ir esu patenkinta.. tikrovėj jis šviesesnis.. sau namams nusižiūrėjau šiek tiek tamsesnį atspalvį, bet to pačio gamintojo.. bet gyvai atrodo labai neblogai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 06, 18:28)
Čia kažkas ieškojo tapetų su linijom Kaune jei neklystu. Tai jei ką šiandien Kauno bazėse mačiau pačiam priekyje tapetų kyriuje turi pasidėję. Tik nežinau kiek jie turi vietoje.  4u.gif

Ačiū 4u.gif ieškojau Vilniuje, bet ir į Kauną būčiau važiavus biggrin.gif
Kažkaip susidėliojom, kad bus gerai ir ne dryžuoti, nuėjau į Retroformą ir iš jų turimų išsirinkau tokius, kokių norėjau pirminiame variante - močiutiškus biggrin.gif vyro pageidavimas buvo dryžuoti, tai kaip sakant viskas išeina tik į gerą ax.gif
Atsakyti
Carpe diem, labai laukiu jusu namu foto 4u.gif Mano manymu, labai idomus, geraja prasme, aisku, jusu namai bus. Kitoje temoje maciau, kokius tapetus nusipirkote - liuks 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

kad jau pagaliau turim sofą, tai atėjo laikas ir užuolaidoms. dėl jų ateinu čia patarimų - tiek dėl užuolaidų tipo, kabinimo, tiek dėl spalvų ax.gif
visi langai ant vienos sienos:
user posted image
user posted image
user posted image

man pats gražiausias variantas - klasikinis naktinių užuolaidų kabinimas iš abiejų lango šonų. tai svetainės dalies langų kitaip ir neįsivaizduoju. dėl to, kad vieni langų šonai labai arti krosnelės, nebesuku galvos ( o sukau daug tongue.gif ), tiesiog nedarydama iš to didelės problemos, kūrenant krosnelę, užuolaidas toj pusėj patrauksiu toliau nuo jos. beje, kažkada užuolaidų salone pardavėja buvo minėjus, kad yra kažkokie specialūs užuolaidiniai audiniai, skirti būtent kabinti arti židinių (nedegūs ar pan g.gif ), kol kas į tai nesigilinau, bet atėjus laikui pasidomėsiu daugiau.
man didžiausias klausimas dėl užuolaidų ant virtuvės lango: jei kabinti užuolaidas iš abiejų pusių, tai toj pusėj, kur prie spintelių, jos bus prie pat spintelių. nelabai patogu g.gif nors tas kargo prie pat sienos - tik imitacija, jis nesidarinėja, tai realiai darinėjama dalis prasideda nuo stalčių:
user posted image
user posted image
tai gal nebūtų labai nepatogu dėl užuolaidų, jei jos kabėtų parištos? g.gif
arba dar variantas turbūt romanetė ant virtuvės lango, nors kažkaip aš jos laaabai nenoriu unsure.gif

dėl spalvų: visada galvojau, kad kažkokių sunkių gėlėtų užuolaidų norėčiau - dominuojančios žalios/samaninės spalvos, su kažkokiom raudonom detalėm. o dabar suabejojau. gal vienspalvės geriau? bet kažkaip nuobodoka gal..
ir dar man kažkodėl raudonos spalvos čia norisi įvesti. ar tiktų ji čia? nesijaučiu objektyvi šiuo klausimu, nes esu įsimylėjus tą raudoną stalinį šviestuvą, kur ant palangės, tai gal visas raudonos spalvos įvedimas poreikis kyla dėl noro jį svetainėje matyti biggrin.gif

žodžiu, labai laukiu ir būsiu labai dėkinga už visus patarimus 4u.gif

o čia svetainės dalis:
user posted image
user posted image

užbėgant už akių, pasakysiu, kad kai kurie dalykai šioje erdvėje tik laikinai ir dar tikrai keisis:
- svetainės šviestuvas, per mažas šiai erdvei: buto palikimas, pakabinom laikinai, kol rasim tinkančius/patinkančius svetainei ir virtuvei virš stalo. beje, tuo pačiu klausimas: ar abu šviestuvai turėtų būti vienodi (svetainėj didesnis, su daugiau šakų, virtuvėj mažesnis)?
- kavos staliukas: dar statybų eigoj pirktas daiktas, per mažas tiek pačiai erdvei, tiek netinkantis prie esamos sofos. bus pakeistas į didesnį.
- visi laidai, atsiradus grindjuostėms bus suslėpti.
- foteliuką noriu pervilkti + ieškau dar vieno pirkti.
- TV staliukas - skaudus klausimas tongue.gif pirktas neseniai, bet dar nebuvo sofos, ir dabar jis man nesižiūri prie jos nors tu ką unsure.gif bet net nežinau, koks labiausiai čia tiktų g.gif nors gal staliuką kitu pakeitus, visas vaizdas kitaip atrodys..
na, ir žinoma, su laiku atsiras paveikslai ant sienų ir kitokie mieli dalykai smile.gif

jei kas turėsit konstruktyvių pastabų ne tik dėl užuolaidų, mielai priimu ir pasakysiu didelį ačiū smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 08 gruodžio 2013 - 18:09
mano akiai graziai ziuretusi romanetes ir ilgos uzuolaidos derinys,kai romanete yra is krosneles puses ,o ilgoji uzuolaida is kitos ,tas pats ir prie stalo,nes ten ilgai uzuolaidai maisisis spintele ,galetu buti kazkas panasaus,ta nuotrauka kur prie stalo ir veidrodzio pakabinto http://www.interjera...gyvenamasis-694 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bunsha: 08 gruodžio 2013 - 18:31
QUOTE(Mazati @ 2013 12 08, 13:35)
Carpe diem, labai laukiu jusu namu foto  4u.gif Mano manymu, labai idomus, geraja prasme, aisku, jusu namai bus. Kitoje temoje maciau, kokius tapetus nusipirkote - liuks  4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti