QUOTE(vida777 @ 2013 12 10, 17:31)
ziuriu i ta isgirta miegamaji kelinta diena ir nieko jame nerandu, kas butu susije su zodziu "stilius". Ir kas man yra

....
As manau, kad siame kambaryje stilius dar atsiras. Spalvos (nors man asmeniskai ir ne itin), bet suderintos, idomios, daug kam patinka gaiva, cia jau asmeniska. O stiliu dar sukurs smulkmenomis - paveiksliukais, lemputem, komodom, kilimu ir t.t. Ka ten gali islauzt kai tik siena lova ir grindys, viskas manau dar bus padaryta ateity.
O del kritiku - kazkada seniai jau buvo diskutuota, as irgi atsimenu uzsipuoliau kritikuojancias, kad zmogui nors ir patinka kamabarys ar daiktas, ta kritika turbut vis tiek nuseda sirdy, gal i pries tai patikusi daikta paskui ziuret nebegali, namai pasidaro nebe tokie mieli kokie buvo. Aisku, kitiem tai neveikia, bet visokiu zmoniu yra. Bet buvo atsakyta, kad siame forume tam ir dedama, kad pakritikuoti ir kad kitos paskui tu paciu klaidu nebedarytu. Va ir kritikuojam toliau

Nors irgi labiau pritarciau konstruktyviai kritikai, kai pasakoma kas ir kodel, o ne pvz sviestuvas netinka (kodel netinka? spalva? forma? dydis?). O jei kas pakomentuoja patinka ar nepatinka, tai nebutina i tai demesi kreipt ir isizeidinet, kodel negaleciau pasakyt nuomones jei man is tikruju nepatinka ir neaisku kuo cia zavetis. Pvz houzz tinklalapyje ikeliami profesionaliu interjero dizaineriu darbai ir komentaruose buna ne tik pagyrimu, bet ir daug kritikos. Niekada nebus taip, kad patiks visiems. Kartais ziuriu tiesiog i idealu paveiksliuka, atrodo tiesiog nuostabu, o kritikos oho kiek buna sulaukes, ir pasiulymu ka pakeist, kurie mano akim ziurint tik viska sugadintu. Cia ne matematika, vienos tiesos nebus, tad nebutina visiems patikti