Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Laba diena

paprotinkit jus mane,užuolaidoms paristi,kabliukai domina,pirkau paparastus juodus,tokie ragiukai miniatiūriniai,bet man gražu taškiniai,kaip rankeneles apskritos,ar juos įmanoma tam tikslui panaudot? g.gif Ar spec.reikia pirkt? Vis delsiu su parisimu,aisku mes tas užuolaidas per diena kelis kartus traukom, ypac kaip saulėta,bet vis tiek tvarkingiau nors retkarčiais butų.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 11, 09:28)
Laba diena

paprotinkit jus mane,užuolaidoms paristi,kabliukai domina,pirkau paparastus juodus,tokie ragiukai miniatiūriniai,bet man gražu taškiniai,kaip rankeneles apskritos,ar juos įmanoma tam tikslui panaudot? g.gif Ar spec.reikia pirkt? Vis delsiu su parisimu,aisku mes tas užuolaidas per diena kelis kartus traukom, ypac kaip saulėta,bet vis tiek tvarkingiau nors retkarčiais butų.

jei ta rankenėlė platesnė, tai gal ir laikysis, bet jei užuolaidos storo audinio, atstoję nuo lango, tai nusmuks virvelė nuo jos... Pas mus tai toke cviekai su galvute apskrita, apie 12 cm ilgio nuo sienos, kad užuolaida būtų "apkabinta", o ne persmaukta.
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kuri turite/ matet/ zinot apie stikla virtuveje vietoj plyteliu bigsmile.gif buvau nuo senai sumascius ji deti ir dabar mb uzdave man klausima kaip mes ten ji pritvirtinsim . Jei klijuot tai matysis baisios kliju demes tarpe tarp tapeto ir stiklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 12 11, 11:30)
Labas rytas,
Gal kuri turite/ matet/ zinot apie stikla virtuveje vietoj plyteliu  bigsmile.gif buvau nuo senai sumascius ji deti ir dabar mb uzdave man klausima kaip mes ten ji pritvirtinsim . Jei klijuot tai matysis baisios kliju demes tarpe tarp tapeto ir stiklo  g.gif

biggrin.gif Tai jau tikrai, kad neklijuojama. Stiklas gi sunkus daiktas, ne popieriaus storumo plėvelė... Spėju, priveržiamas keliuose taškuose, paslepiant varžtų galvas po tokiomis tabletėmis arba kažkaip įrėminamas (ta prasme, rėmuose, kaip veidrodis laikosi)..
O kokį stiklą planuojate dėti?
Aš pati apie tokį variantą seniai svajoju, bet, deja, nieko konkretaus negaliu patarti.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 12 11, 10:30)
Labas rytas,
Gal kuri turite/ matet/ zinot apie stikla virtuveje vietoj plyteliu  bigsmile.gif buvau nuo senai sumascius ji deti ir dabar mb uzdave man klausima kaip mes ten ji pritvirtinsim . Jei klijuot tai matysis baisios kliju demes tarpe tarp tapeto ir stiklo  g.gif

prisisuka varžteliais prie sienos... Bet man asmeniškai negražu, kai šiais laikais toks nuostabių plytelių pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 11, 08:41)
jei ta rankenėlė platesnė, tai gal ir laikysis, bet jei užuolaidos storo audinio, atstoję nuo lango, tai nusmuks virvelė nuo jos... Pas mus tai toke cviekai su galvute apskrita, apie 12 cm ilgio nuo sienos, kad užuolaida būtų "apkabinta", o ne persmaukta.

Nelabai storas,bet po du komplektus ant vienos puses 3 metrai gausis,juosiu siaurais ilgais odos dirzais kuriu galuose panaudojau uzuolaidu ziedukus,ploni tai uzsimauna ant tu ragiuku lengvai.O cvekus kur pirkot?

Rasyte,pas mus darbe vienas vaikinas atsispausdina ant pleveles rasta,paskui ji klijuoja ant stiklo is kurios puses nezinau,bet daro tokiu darbu nemazai,(ypac Druskininkuose,)man nelabai tokie inkliuzai,bet kam namie tinka tai neblogai ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 11 gruodžio 2013 - 10:25
QUOTE(femme @ 2013 12 11, 10:46)
prisisuka varžteliais prie sienos... Bet man asmeniškai negražu, kai šiais laikais toks nuostabių plytelių pasirinkimas...

Kad pas mus toks netradicinis virtuves variantas ir plyteliu butu tik koks kvadratas , man atrodo kvailai atrodytu
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 12 10, 17:31)
ziuriu i ta isgirta miegamaji kelinta diena ir nieko jame nerandu, kas butu susije su zodziu "stilius". Ir kas man yra  g.gif ....

As manau, kad siame kambaryje stilius dar atsiras. Spalvos (nors man asmeniskai ir ne itin), bet suderintos, idomios, daug kam patinka gaiva, cia jau asmeniska. O stiliu dar sukurs smulkmenomis - paveiksliukais, lemputem, komodom, kilimu ir t.t. Ka ten gali islauzt kai tik siena lova ir grindys, viskas manau dar bus padaryta ateity.

O del kritiku - kazkada seniai jau buvo diskutuota, as irgi atsimenu uzsipuoliau kritikuojancias, kad zmogui nors ir patinka kamabarys ar daiktas, ta kritika turbut vis tiek nuseda sirdy, gal i pries tai patikusi daikta paskui ziuret nebegali, namai pasidaro nebe tokie mieli kokie buvo. Aisku, kitiem tai neveikia, bet visokiu zmoniu yra. Bet buvo atsakyta, kad siame forume tam ir dedama, kad pakritikuoti ir kad kitos paskui tu paciu klaidu nebedarytu. Va ir kritikuojam toliau smile.gif Nors irgi labiau pritarciau konstruktyviai kritikai, kai pasakoma kas ir kodel, o ne pvz sviestuvas netinka (kodel netinka? spalva? forma? dydis?). O jei kas pakomentuoja patinka ar nepatinka, tai nebutina i tai demesi kreipt ir isizeidinet, kodel negaleciau pasakyt nuomones jei man is tikruju nepatinka ir neaisku kuo cia zavetis. Pvz houzz tinklalapyje ikeliami profesionaliu interjero dizaineriu darbai ir komentaruose buna ne tik pagyrimu, bet ir daug kritikos. Niekada nebus taip, kad patiks visiems. Kartais ziuriu tiesiog i idealu paveiksliuka, atrodo tiesiog nuostabu, o kritikos oho kiek buna sulaukes, ir pasiulymu ka pakeist, kurie mano akim ziurint tik viska sugadintu. Cia ne matematika, vienos tiesos nebus, tad nebutina visiems patikti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Prisukama varztais arba i rema dedama. Remas gal graziau, nes tu "saguciu" nesimato. Jei sukama varztais, tai skyles varztams greziamos pries grudinant stikla.
Dabar virtuvininkai patys teikia paslauga to stiklo uzdejima, bet iprastai pas juos buna gerokai brangiau, nei pats viska darytum. Mes jau 2 virtuves turejome su stiklu vietoje plyteliu ir si karta darysim. Stikla uzsakom Novaldoj, bet patiems uzsakant labai tiksliai reika susakyt, kur grezti skyles ar ispjauti angas rozetems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 gruodžio 2013 - 12:24
QUOTE(Liolio @ 2013 12 11, 11:20)
As manau, kad siame kambaryje stilius dar atsiras. Spalvos (nors man asmeniskai ir ne itin), bet suderintos, idomios, daug kam patinka gaiva, cia jau asmeniska. O stiliu dar sukurs smulkmenomis - paveiksliukais, lemputem, komodom, kilimu ir t.t. Ka ten gali islauzt kai tik siena lova ir grindys, viskas manau dar bus padaryta ateity.

taip, dar galima daug ka pakreipti. jei tik noro yra. kol kas sprendziamas spalvu klausimas, nors man rodos, kad butu labai svarbu siuo metu apsispresti, link kurios puses krypstama bus, o spalvos jau kita kalba. as kiek supratau, tai tos ikea hemnes. o spinteles prie lovos liks tos pacios?
Lyrikai patinka sviestuvai, bet as juos keisciau. i vaiku kambari jie pats tas, bet cia jie taip nerimtai atrodo. taip, lengvi, bet tokie jau papigiaiski .as ikea myletoja, jei ka mirksiukas.gif biggrin.gif , taciau jei linkstama link klasikos, tai atsargiai reikia ikea naudoti, kartais galima labai grazu interjera taip supiginti su ju daiktais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 gruodžio 2013 - 12:31
QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 13:27)
taip, dar galima daug ka pakreipti. jei tik noro yra.  kol kas sprendziamas spalvu klausimas, nors man rodos, kad butu labai svarbu siuo metu apsispresti, link kurios puses krypstama bus, o spalvos jau kita kalba. as kiek supratau, tai tos ikea hemnes. o spinteles prie lovos liks tos pacios?
Lyrikai patinka sviestuvai, bet as juos keisciau. i vaiku kambari jie pats tas, bet cia jie taip nerimtai atrodo. taip, lengvi, bet tokie jau papigiaiski .as ikea myletoja, jei ka  mirksiukas.gif  biggrin.gif , taciau jei linkstama link klasikos, tai atsargiai reikia ikea naudoti, kartais galima labai grazu interjera taip supiginti su ju daiktais.

Va matot kaip skirtingai,kas matė gyvai,visi klausė iš kur ir ar brangus mirksiukas.gif
ir klausė tikrai tokie zmones,kurie ir normaliai gyvena,įsirengė naujus bustus,tad na tikrai gyvai jiem neatrodė pigus. vaiku dar nera,ner kur perkabint ax.gif

zodziu,nebediskutuojam,kai kazka pakeisiu ir inesiu daugiau detalių,parodysiu ;-)
Atsakyti
Labas rytas,

Rasytee, nereikia tau jokio stiklo schmoll.gif , ypac kai tik toks jo plotelis. Tikrai rasi plyteles ar kita iseiti mirksiukas.gif
Stiklas ir visokie paveiksliukai po juo, kaip "slapti sekretai" yra ypatingai siuolaikinis variantas ir jei savo namuose prisilaikai klasikos ir dar prabangios, o taip ir yra mirksiukas.gif, tai toki varianta turetum atmesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 gruodžio 2013 - 13:45