QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 15:08)

na, tada taip, vertinga nuomone. as maciusi tuos sviestuvus gyvai, tai mano nuomone tokia, as ja issakiau. neprivalote juk keisti tik todel, kad kazkas kitas taip sumaste. gaila, kad del spinteliu neatsakete, butu buve idomu isgirsti, gal tada bent jau isivaizduoti butu galima, link kur jus lenkiate.
idomu bus pamatyti rezultata
Dėl spintelių prie lovos gal ir pakeisiu,kai atsiras pagrindinės komodos kambary,kad matyčiau kas prie ko.
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 11, 15:15)
Aš ir pagalvojau, kad Cobrė mačiusi tuos šviestuvus gyvus ir žino, ką komentuoja

. Kitas klausimas, ar norima tai girdėti.
Aš šviestuvų nemačius, tai net nedrįsau komentuoti.. man jie tik kažkokie per smulkūs kambariui gal pasirodė. Šiap, gražūs, bet kažkokie smulkoki.. o, ar "pigūs", ar "probrangūs" tai net nesigilin(a)u
Bet šiaip kritika juk geras dalykas, nes pirmi labai teigiami komentarai (oi, kaip gaivu, oi kaip šviesu) irgi niekur neveda

Iš tos pačios serijos "patinka/nepatinka".
Tikrai jie nera per smulkūs,foto visiškai kitaip atrodo. Mano tevu komentaras buvo:"ar negalejot ko smulkesnio pakabint?". Tiesiog foto aš pati viska matau kiek kitaip,nei realiai.
QUOTE(vida777 @ 2013 12 11, 17:26)
ir as ikea prekes mintinai zinau

... bet ju produkcija tikrai nepasididziuosi

.
Yra tam tikru praktisku dalykeliu, bet tik tiek. Gal Lt, kol dar nauja, bet
kitose salyse ikea prekes laikomos pigena.
Jeigu žinot,vadinasi lankotės,vadinas kazka gero randat. Nu ar ne taip? Aš pvz jysko nezinau asortimento. Ir didžiuotis baldais nera mano tikslas. Man turi būt grazu,lengva,neturi būt apkrauta. Ir kiekvienas didžiuojasi skirtingais dalykais,mano pora draugu vertina tik gryną medį ir natūralią oda. Ir bet kokio brangumo sofa,bet kokio dizainerio bus šlamštas,jeigu nebus natūralios odos. Bet ar reikia galva dėl to sukti? Jeigu man kazkas patiks,pirksiu kad ir iš maximos,bet ir į dubingius ar kita kokai parduotuve uzsuksiu. Plius visada ivertinu kiek ta daiktą naudosiu ir kiek jam noriu išleisti. Svetainėje pirkom ąžuolinę indaują,mokejom daug,bet įvertinau,kad toki daiktą ir palikimui galima palikti,kitas klausimas dėl užuolaidų ar kokios komodos,kuri greit pabos,pakeisi ir viskas. Ir kiekvieno galimybės skirtingos,kadangi su vyrų per 4 m. Pasistatem namą be paskolų,kazkaip isirengem,tai esu labai patenkinta,kad padarėm tiek,kiek padarėm. Jei būčiau vaikiusis ne "pigenu",galbut būtume dar nei puses nepasidarė. Gal skamba apgailėtinai,bet tikrai negėda man iš Ikejos pasikabinti šviestuvus,bet užtat zinau,kad turim geras ąžuolines grindis ir nuostabius ąžuolinius laiptus. O šviestuvą pasikeisiu,kai pabos. Tiesiog kritika turetu buti logiška,pastebėjau,kad greit puolat kritikuoti kažkieno namus,siūlot keist tapetus,ismest bara iš virtuvės,mest lauk galbut brangu veidrodį ir bra iš vonios kambario,bet negalvojat,kad gal žmogus tiesiog nelabai gali sau leist kasdien pirkt naujo veidrodžio,kol galų gale didesne balsų daugima forumas nubalsuos,kad jau ok,jau tinka.
Papildyta:
Siaip tikrai dekui daugeliui uz paatrimus,gavau vertingų pasiūlymų(dėl didelio kilimo,spintelių,platesnių užuolaidų ir pan),nemanykit,kad nemoku priimti kritikos,tiesiog kai statemes namus,bendravom su keliais kaimynais,kurie tuo paciu metu isirenginejo irgi namus. Ir visu skoniai skirtingi,bet dėl to nebuvo bedu ateiti ir pasigrožėti vienas kito namais,nors man tikrai negražu raudonos virtuvės spintelės,baltos sienos su juodais piešiniais ir juodos sofos,bet kartais smagu tiesiog paklausyti,kaip žmogus uzsivedes kalba apie odinio juodo fotelio paieškas ir suvoki,kad jam yra faina,o ar patinka kitiem,nera svarbu. Ir paklausė tokie kaimynai,kaip manom,ar tiktų juodu kristalų šviestuvas,tikrai nepuolem aiškinti,kad ju stilius visai niekam tikęs ir kad reikia viska mest lauk,o palikti tik grindis ir sienas. Tai va. Aciu visom ir baigiam tema,varau tapetuot nestilingo koridoriaus iki puses,det sienų apvadus ir dazyt baltai