Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(lyrika @ 2013 12 11, 13:08)
ir klausė tikrai tokie zmones,kurie ir normaliai gyvena,įsirengė naujus bustus,tad na tikrai gyvai jiem neatrodė pigus.
nebediskutuojam,kai kazka pakeisiu ir inesiu daugiau detalių,parodysiu

g.gif na, tada taip, vertinga nuomone. as maciusi tuos sviestuvus gyvai, tai mano nuomone tokia, as ja issakiau. neprivalote juk keisti tik todel, kad kazkas kitas taip sumaste. gaila, kad del spinteliu neatsakete, butu buve idomu isgirsti, gal tada bent jau isivaizduoti butu galima, link kur jus lenkiate.
idomu bus pamatyti rezultata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 16:08)
g.gif  na, tada taip, vertinga nuomone.  as maciusi tuos sviestuvus gyvai, tai mano nuomone tokia, as ja issakiau. neprivalote juk keisti tik todel, kad kazkas kitas taip sumaste. gaila, kad del spinteliu neatsakete, butu buve idomu isgirsti, gal tada bent jau isivaizduoti butu galima, link kur jus lenkiate. 

Aš ir pagalvojau, kad Cobrė mačiusi tuos šviestuvus gyvus ir žino, ką komentuoja smile.gif . Kitas klausimas, ar norima tai girdėti.
Aš šviestuvų nemačius, tai net nedrįsau komentuoti.. man jie tik kažkokie per smulkūs kambariui gal pasirodė. Šiap, gražūs, bet kažkokie smulkoki.. o, ar "pigūs", ar "probrangūs" tai net nesigilin(a)u cool.gif

Bet šiaip kritika juk geras dalykas, nes pirmi labai teigiami komentarai (oi, kaip gaivu, oi kaip šviesu) irgi niekur neveda cool.gif Iš tos pačios serijos "patinka/nepatinka".
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 14:08)
g.gif  na, tada taip, vertinga nuomone.  as maciusi tuos sviestuvus gyvai, tai mano nuomone tokia, as ja issakiau. neprivalote juk keisti tik todel, kad kazkas kitas taip sumaste. gaila, kad del spinteliu neatsakete, butu buve idomu isgirsti, gal tada bent jau isivaizduoti butu galima, link kur jus lenkiate. 

ir as ikea prekes mintinai zinau doh.gif ... bet ju produkcija tikrai nepasididziuosi verysad.gif .
Yra tam tikru praktisku dalykeliu, bet tik tiek. Gal Lt, kol dar nauja, bet kitose salyse ikea prekes laikomos pigena.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 12 11, 16:26)
ir as ikea prekes mintinai zinau  doh.gif ... bet ju produkcija tikrai nepasididziuosi  verysad.gif .
Yra tam tikru praktisku dalykeliu, bet tik tiek. Gal Lt, kol dar nauja, bet kitose salyse ikea prekes laikomos pigena.

Kartais geriau svedu pigena,negu kinu blizgi ,brangi ....dena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 15:08)

Dėl spintelių prie lovos gal ir pakeisiu,kai atsiras pagrindinės komodos kambary,kad matyčiau kas prie ko.

QUOTE(tyli upė @ 2013 12 11, 15:15)
Aš ir pagalvojau, kad Cobrė mačiusi tuos šviestuvus gyvus ir žino, ką komentuoja smile.gif . Kitas klausimas, ar norima tai girdėti.
Aš šviestuvų nemačius, tai net nedrįsau komentuoti.. man jie tik kažkokie per smulkūs kambariui gal pasirodė. Šiap, gražūs, bet kažkokie smulkoki.. o, ar "pigūs", ar "probrangūs" tai net nesigilin(a)u cool.gif

Bet šiaip kritika juk geras dalykas, nes pirmi labai teigiami komentarai (oi, kaip gaivu, oi kaip šviesu) irgi niekur neveda cool.gif Iš tos pačios serijos "patinka/nepatinka".

Tikrai jie nera per smulkūs,foto visiškai kitaip atrodo. Mano tevu komentaras buvo:"ar negalejot ko smulkesnio pakabint?". Tiesiog foto aš pati viska matau kiek kitaip,nei realiai.

QUOTE(vida777 @ 2013 12 11, 17:26)
ir as ikea prekes mintinai zinau  doh.gif ... bet ju produkcija tikrai nepasididziuosi  verysad.gif .

Jeigu žinot,vadinasi lankotės,vadinas kazka gero randat. Nu ar ne taip? Aš pvz jysko nezinau asortimento. Ir didžiuotis baldais nera mano tikslas. Man turi būt grazu,lengva,neturi būt apkrauta. Ir kiekvienas didžiuojasi skirtingais dalykais,mano pora draugu vertina tik gryną medį ir natūralią oda. Ir bet kokio brangumo sofa,bet kokio dizainerio bus šlamštas,jeigu nebus natūralios odos. Bet ar reikia galva dėl to sukti? Jeigu man kazkas patiks,pirksiu kad ir iš maximos,bet ir į dubingius ar kita kokai parduotuve uzsuksiu. Plius visada ivertinu kiek ta daiktą naudosiu ir kiek jam noriu išleisti. Svetainėje pirkom ąžuolinę indaują,mokejom daug,bet įvertinau,kad toki daiktą ir palikimui galima palikti,kitas klausimas dėl užuolaidų ar kokios komodos,kuri greit pabos,pakeisi ir viskas. Ir kiekvieno galimybės skirtingos,kadangi su vyrų per 4 m. Pasistatem namą be paskolų,kazkaip isirengem,tai esu labai patenkinta,kad padarėm tiek,kiek padarėm. Jei būčiau vaikiusis ne "pigenu",galbut būtume dar nei puses nepasidarė. Gal skamba apgailėtinai,bet tikrai negėda man iš Ikejos pasikabinti šviestuvus,bet užtat zinau,kad turim geras ąžuolines grindis ir nuostabius ąžuolinius laiptus. O šviestuvą pasikeisiu,kai pabos. Tiesiog kritika turetu buti logiška,pastebėjau,kad greit puolat kritikuoti kažkieno namus,siūlot keist tapetus,ismest bara iš virtuvės,mest lauk galbut brangu veidrodį ir bra iš vonios kambario,bet negalvojat,kad gal žmogus tiesiog nelabai gali sau leist kasdien pirkt naujo veidrodžio,kol galų gale didesne balsų daugima forumas nubalsuos,kad jau ok,jau tinka.
Papildyta:
Siaip tikrai dekui daugeliui uz paatrimus,gavau vertingų pasiūlymų(dėl didelio kilimo,spintelių,platesnių užuolaidų ir pan),nemanykit,kad nemoku priimti kritikos,tiesiog kai statemes namus,bendravom su keliais kaimynais,kurie tuo paciu metu isirenginejo irgi namus. Ir visu skoniai skirtingi,bet dėl to nebuvo bedu ateiti ir pasigrožėti vienas kito namais,nors man tikrai negražu raudonos virtuvės spintelės,baltos sienos su juodais piešiniais ir juodos sofos,bet kartais smagu tiesiog paklausyti,kaip žmogus uzsivedes kalba apie odinio juodo fotelio paieškas ir suvoki,kad jam yra faina,o ar patinka kitiem,nera svarbu. Ir paklausė tokie kaimynai,kaip manom,ar tiktų juodu kristalų šviestuvas,tikrai nepuolem aiškinti,kad ju stilius visai niekam tikęs ir kad reikia viska mest lauk,o palikti tik grindis ir sienas. Tai va. Aciu visom ir baigiam tema,varau tapetuot nestilingo koridoriaus iki puses,det sienų apvadus ir dazyt baltai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 12 11, 16:26)

blush2.gif bet aš nesu buvusi nė vienoje jų parduotuvių doh.gif netgi iki sostinės neatrandu laiko palėkti ir paspoksoti ką jie ten tokio turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 11, 18:16)
blush2.gif bet aš nesu buvusi nė vienoje jų parduotuvių doh.gif netgi iki sostinės neatrandu laiko palėkti ir paspoksoti ką jie ten tokio turi biggrin.gif

nulek, vardan bendro isprusimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 11, 19:16)

QUOTE(Cobre @ 2013 12 11, 19:42)
nulek, vardan bendro isprusimo wink.gif

As Ikea tik perbegau, nes tam susitikom su draugais, jie atvaziavo ten, toliau keliavom po vilniu kartu. Tai man buvo proga ikisti nosi.
Dabar pasakysiu toki fau fau pavyzdi, bet.. Visa ta begima per Ikea man nedare ispudzio, o dar mase zmoniu, tai dar labiau nervino biggrin.gif Iseinant ziu... advento kalendoriai.. Ciupt ciupt - kazkoks popierius a la medienos plausas, bet labiau popierius, zodziu, pasibaisejau. O sia savaite ziuriu Norfoj namukai, masinytes ty advento kalendoriai.. gal ir kinietiska ...igena, bet tai bent jau medzio plausas, plokste, ar kaip cia su terminais tongue.gif lotuliukas.gif Ir tikrai net nepalyginama su Ikea.. Vat ir Ikea, vat ir Norfa.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 gruodžio 2013 - 20:01
QUOTE(lyrika @ 2013 12 11, 07:36)
Čia panasiai,jei ideciau savo foto ir klausčiau kokios spalvos tiktų akių šešėliai,o visos sukritikuotu,jog esi tokia negraži,kad reiktu plastinės operacijos  doh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 12 11, 11:20)
O del kritiku - kazkada seniai jau buvo diskutuota, as irgi atsimenu uzsipuoliau kritikuojancias, kad zmogui nors ir patinka kamabarys ar daiktas, ta kritika turbut vis tiek nuseda sirdy, gal i pries tai patikusi daikta paskui ziuret nebegali, namai pasidaro nebe tokie mieli kokie buvo.

drinks_cheers.gif va man taip ir nutiko unsure.gif pradzioj rankos nusviro ir nieko daryti namie nebesinorejo. pries tai jie buve grazus ir mieli pasidare nebekokie. BET deka daug geru patarimu ir argumentuotos kritikos daugiau pradejau galvoti pries kanors darant ax.gif

dabar uzuolaidos mano galvos skausmas doh.gif kaip tik norejau klausti kokio plocio jos turetu buti, bet matau TuDa jau parase smile.gif
kai anksciau apie grindis negalvojau tai reik nors apie uzuolaidas pasiklaust lotuliukas.gif prie ko derinti tas uzuolaidas? ar visam name islaikot panasu uzuolaidu(audiniu,rastu,spalvos) stiliu?

kaip pasaket,kad virtuvej karnyzas per zemai tai poto pamaciau,kad ir miegamajam perzemai. priverciau vyra iskelt savaitgali. visai kitas kambarys thumbup.gif o anksciau net nekliuvo,net nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 11, 21:45)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif va man taip ir nutiko unsure.gif pradzioj rankos nusviro ir nieko daryti namie nebesinorejo. pries tai jie buve grazus ir mieli pasidare nebekokie. BET deka daug geru patarimu ir argumentuotos kritikos daugiau pradejau galvoti pries kanors darant  ax.gif

dabar uzuolaidos mano galvos skausmas  doh.gif kaip tik norejau klausti kokio plocio jos turetu buti, bet matau TuDa jau parase  smile.gif
kai anksciau apie grindis negalvojau tai reik nors apie uzuolaidas pasiklaust  lotuliukas.gif  prie ko derinti tas uzuolaidas? ar visam name islaikot panasu uzuolaidu(audiniu,rastu,spalvos) stiliu?

kaip pasaket,kad virtuvej karnyzas per zemai tai poto pamaciau,kad ir miegamajam perzemai. priverciau vyra iskelt savaitgali. visai kitas kambarys  thumbup.gif  o anksciau net nekliuvo,net nepagalvojau  doh.gif

bet tapeto svetaineje nepakeitet? juk visos sake, kad butina ji keisti, bent jau kiek pamenu, daugeliui kliuvo. bet cia ne karnyza pakelti, cia ir kainuoja(jei meistra kvieciant), ir vel viskas jaukiasi ir t.t. tiesiog kartais suvoki, kad jau kas padaryta, tas. plius man mano miegamajame iki siol patinka viskas, isskyrus komodas ir noriu detaliu kazkokiu. va cia ir beda, zmones bando itikinti, jog ne ne, tau negali patikti, cia neisipaiso i joki stiliu doh.gif cia viena forumiete "valge" del veidrodzio vonioje, nors ji klause apie sviestuvus. ir jeigu matosi, kad zmogus nenusiteikes to veidrodzio keisti, bet tik praso kazkokio patarimo del sviestuveliu, kodel reikia butinai bandyt iprudinti savo tiesa? nu niekaip nesuprantu doh.gif tikrai baisoka kelti foto, o jeigu kazkam uzklius pvz 70kvadratu grindu plyteliu? lotuliukas.gif gali tekti per nakti su porfu darbuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad iš stebėtojos pozicijų įsikišiu į karštą diskusiją 4u.gif Nereikia pykti jei kas sukritikavo stilių- kadangi tema klasika ir provansas, tai ir diskusija būtent apie šios stiliaus interjerus. Kitose temose aptarinėjami kiti stiliai. Ir jei netaikoma į klasiką, tai gal geriau ir rodyt savo interjerą toje temoje, kurioj pagal temą tinka. O dar yra kiek bendrų temų, kur stiliais nieks nekonkretizuoja.
Tačiau jei norisi savo turimą interjerą padaryti pagal šios temos stilių- tada jau nori, nenori reikia įsiklausyti į patarimus, kaip teisingiau tai padaryti.
Kadangi aš savo mažuosius namelius dar tik kuriu- labai atidžiai skaitau visus patarimus ir galvoju, kad tikrai gal ką pavyks pritaikyti, o jei nepavyks- nesimušiu į krūtinę, kad koks grožis, o jūs pikčiurnos kritikuojat biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif viešbutukas thumbup.gif
http://nicety.livejo...om/1434836.html
Atsakyti