Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 12 16, 22:15)
kažkada buvau žadėjusi kriauklės ant kojos, veidrodžio ir šviestuvų derinį, kadangi pagaliau priprašiau šeimos vyrų pakabinti bra, tęsiu pažadą:
user posted image

biggrin.gif
gimininga foto is mano wc, kuria jau kazkada buvau idejusi (tik foto kokybe siaubinga, tuokart kazko photobucket kvailiojo).

p.s. baigesi jysk veidrodziu era, prasidejo ikea lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 16, 18:22)
O tai aš ir negausiu įdėjų laiptams su metalinėmis baliustradomis  ax.gif  blush2.gif
Radau internete keletą pavyzdžių, bet mažoka

kazkada buvau idejus savo laiptus, pakartoju, gal nebuvot macius:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 16, 20:37)
Nors man nerealiai gražūs Rytinės kavos laiptai 

nu jos laiptai ir nerealiai kainuoja lotuliukas.gif nors man irgi nera grazesniu nei tokie kaip jos unsure.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 17, 09:10)
Man kazkodel grazu stiklas su skyreliais,kaip langai su skirtukais

drinks_cheers.gif pas mus bus tamburo durys tokios smile.gif

QUOTE(dea @ 2013 12 17, 09:25)
tai toki is vis paprasta irnesakyk.gif istrizai dedi gipsa, o ant jo apdaila tokia pacia kaip ir ant lygios sienos. tarkim kazka is tokiu

aga, labai grazu, aciu 4u.gif
beje, tetos, vakar issiskaiciau kad tos gipsines apdailos kaip ir netinka ant normaliu zidiniu, tipo tik elektriniams pritaikytos... kaip yra is tiesu idomu? pasidalinkit kas juos turit 4u.gif

QUOTE(femme @ 2013 12 17, 09:56)
Priešingai, akcentai dažniau kaip tik "nesusiriša" spalviškai ar faktūriškai...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Rexe @ 2013 12 17, 10:45)
imetu savo plytkas prie kuriu dar nepriprantu

100 kartu graziau bigsmile.gif dabar ir tapetas man toks siltas, kaledu senelio trobeles svetaine primena wub.gif o pries tai, pripazinsiu bent jau mano akiai labai nesiziurejo ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Deasa @ 2013 12 17, 11:01)
Sveikos, merginos,

man tai reikia vaizdo biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2013 12 17, 11:15)

labai graziai siena apipavidalinta wub.gif
o laiptai irgi kokie faini bigsmile.gif kaip su tokiu patogumu? ta prasme kad tiek sukti, idomu kodel butent tokio tipo darete? ar patenkinti gamintojais? gal galite rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 17, 10:15)

labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deasa @ 2013 12 17, 11:01)
Sveikos, merginos,

noriu paprašyti jūsų pagalbos dėl virtuvės spalvų: grindys-balintas ąžuolas, sienos vos kreminės, virtuvės baldai (lakuota plokštė) irgi vos kreminiai. reikia nuspresti koki stalviršį dėti-šviesų ar kaip tik tamsų??? jei tamsų, tai gal tada ir virtuvės siena, prie kurios stovės baldai, dažyti tamsiau? Pakabinamu spintelių nebus.

Iš anksto dėkoju  4u.gif

jeigu nori kad virtuve butu akcentas - reikia deti tamsu, jeigu nori, kad pranyktu sienu fone dek sviesu, o man tai graziausias variantas kai stalvirsis prie grindu priderintas, as deciau panasiausia i balinta azuola - kaip grindys. tada labai organiskai virtuve i aplinka isilieja.
Atsakyti
Rexe, net neabejok, dabar vaizdas DAUG geresnis!

QUOTE(Pupukas24 @ 2013 12 17, 11:51)

beje, tetos

o laiptai irgi kokie faini bigsmile.gif kaip su tokiu patogumu? ta prasme kad tiek sukti, idomu kodel butent tokio tipo darete? ar patenkinti gamintojais? gal galite rekomenduoti? 4u.gif

klausyk, a girdi, baik gal su tom tetom new_russian.gif
čia visos panelės arba damos susirinkę flirt.gif

laiptai labai patogūs, nes platūs pakojai, ne per stačios pakopos...tam specialiai samdėm laiptų architektą. O kodėl būtent tokie, tai tiesiog pagal projektą laiptinei buvo sąlyginai mažai vietos, todėl dizaino prasme nelabai buvo vietos kūrybai, o sukti laiptai man gražesni nei paprasti dviejų maršų su aikštele...

laiptininkus galiu rekomenduot, tik kad užkrito pavadinimas, galėčiau bandyt atknist...
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 16, 17:22)
O tai aš ir negausiu įdėjų laiptams su metalinėmis baliustradomis  ax.gif  blush2.gif
Radau internete keletą pavyzdžių, bet mažoka

https://www.google.l...r...280&bih=637

https://www.facebook...122758471112019

http://www.ginoris.l...laiptu-tureklai

Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 12 17, 09:15)
labas rytas. kustuce, laiptai su laiptines gabalu

Gražu, bet man norisi uždarų laiptų, kad tarpai tarp pakopų būtų uždari, o pati pakopa "užliptų" ant karkaso viršaus
va mano favoritai
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(rek @ 2013 12 17, 09:48)
o man žinokit gražiau smile.gif taip jauku, šviesu ir "namiška" smile.gif ir tapetas atrodo labiau atsiskleidęs prie baltų plytelių. beje, aš rezgu planą (tolimą) tvarkyt savo krosnelės apdailą - sieną gal net tokiu pačiu dažymo būdu...

drinks_cheers.gif

QUOTE(femme @ 2013 12 17, 10:15)

booože, koks grožis, net pagalvojau, kad ir man tokių reiktų, nes pas mus neperdaugiausia vietos laiptinėje ir net tarpai tarp pakopų neuždari, gražu wub.gif . Perskaičiau visas temas, bet jūsų namo visiškai nei vienos foto nemačiau, gal tik viena kažkokią, nors komentarų daug gerų girdėjau smile.gif

QUOTE(Pupukas24 @ 2013 12 17, 10:51)
nu jos laiptai ir nerealiai kainuoja  lotuliukas.gif nors man irgi nera grazesniu nei tokie kaip jos

taip, brangoki smile.gif

Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2013 12 17, 11:49)

ačiūūūūūū, superinės nuorodos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 17, 13:01)
Perskaičiau visas temas, bet jūsų namo visiškai nei vienos foto nemačiau, gal tik viena kažkokią, nors komentarų daug gerų girdėjau  smile.gif

buvau dejus pernai, matyt praleidot biggrin.gif
Atsakyti
Pupukai, į židinį dedasi specialus gipskartonis. Pas mane tik kaminas buvo išmūrytas, kai nupirkom gatavą židinį ir kapsulę, meistras primontavo su gipskartoniu tiek, kiek reikia į plotį. Kai kūrenasi židinys, oras per ortakius patenka į antrą aukštą, o per groteles į svetainę. Tada jaučiasi, kaip įkaista kartonas. Bet nei skylinėja, nei dega. Šiaip, jei tik projektavimo stadija, tai nuo kamino į priekį iki metro reikėtų vietos palikti, kad židinys nebūtų šašas sienoje, o atrodytų natūraliai.
O dėl laiptų, tai jei yra vietos, reikėtų palikti jiems normaliai. Tada ir laiptai gražiai atrodys, ir lipti patogu bus. Eisiu, gal savo nufotkinsiu, žiūriu, firma iš savo katalogo jau išėmus mūsiškius.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 17, 12:27)
buvau dejus pernai, matyt praleidot biggrin.gif

tai gal nėra nuotraukų likę, nes daug kur dingsta nuotraukos

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 17, 12:32)

O dėl laiptų, tai jei yra vietos, reikėtų palikti jiems normaliai. Tada ir laiptai gražiai atrodys, ir lipti patogu bus. Eisiu, gal savo nufotkinsiu, žiūriu, firma iš savo katalogo jau išėmus mūsiškius.

pas mus vietos ne per daugiausia, bet dviem aikštelėm tai telpa, su viena - per statūs gaunasi
Laukiam foto smile.gif .
Tu iš kaimo - aš iš kaimo, tai manau, man tavo laiptai patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 12 17, 12:41)
Rexe, net neabejok, dabar vaizdas DAUG geresnis!
klausyk, a girdi, baik gal su tom tetom new_russian.gif
čia visos panelės arba damos susirinkę flirt.gif

laiptai labai patogūs, nes platūs pakojai, ne per stačios pakopos...tam specialiai samdėm laiptų architektą. O kodėl būtent tokie, tai tiesiog pagal projektą laiptinei buvo sąlyginai mažai vietos, todėl dizaino prasme nelabai buvo vietos kūrybai, o sukti laiptai man gražesni nei paprasti dviejų maršų su aikštele...

laiptininkus galiu rekomenduot, tik kad užkrito pavadinimas, galėčiau bandyt atknist...

okey okey, baigiu su tetom biggrin.gif bet man taip graziai nuskambejo hihihi.gif
pas mus iseitu ir u formos be saleles, tas patinka, tik kad va jei norisi graziai isriestu betoniniu, jau labai sukasi keistai, bevent siaura apacia, zodziu galvos skausmas doh.gif jei nesunku paieskok ir butu dar idomu kaina blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 17, 13:32)
Pupukai, į židinį dedasi specialus gipskartonis. Pas mane tik kaminas buvo išmūrytas, kai nupirkom gatavą židinį ir kapsulę, meistras primontavo su gipskartoniu tiek, kiek reikia į plotį. Kai kūrenasi židinys, oras per ortakius patenka į antrą aukštą, o per groteles į svetainę. Tada jaučiasi, kaip įkaista kartonas. Bet nei skylinėja, nei dega. Šiaip, jei tik projektavimo stadija, tai nuo kamino  į priekį iki metro reikėtų vietos palikti, kad židinys nebūtų šašas sienoje, o atrodytų natūraliai.

pas mus namas jau priesgalutineje stadijoje, tai nieko nebepakeisi biggrin.gif
siaip tai kaminas shiedel'io yra su iseijimu zidiniui, tai mes kampe norime ji ikisti, nes kitap butu spuogas kaip sakai biggrin.gif del gipskartoniu specialiu as irgi zinau, jie ten kad raudoni dedasi, bet taip uzkliuvo del tos gipsines apdailos, kur merginos kelios rode, kad pirko, as irgi labai grazia nusiziurejau ermitaze, bet jei ji netinka ugniniams zidiniams g.gif
laukiam laptu foto 4u.gif
Atsakyti