Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 12 15, 21:50)
tokiu atveju buciau darius mazaji wc prie pagrindiniu lauko duru ir vasara tiesiog apeit aplink nama is lauko, mes vasara irgi lauke gyvenam ir nera jau labai didelio lakstymo i tualeta...

kadangi tai antras musu namas, tai gal ia ipratimas...nezinau... zinojom savo poreikius ir tiek....jei sveciui nepatogu eit i wc kur as matysiu tai cia jo problemos o ne mano.... as savo namus statausi SAU, o ne sveciams cool.gif
Atsakyti
akvilyte, as dazyciau viska viena spalva smile.gif
Atsakyti
perdaziau virtuves plyteles uz peciuko. ten kur buvo zalios, perdaziau sviasiai. zliumbiau valanda pries jas sededama doh.gif kolkas man labai baisu...gal reik apsiprast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 12 16, 00:14)
perdaziau virtuves plyteles uz peciuko. ten kur buvo zalios, perdaziau sviasiai. zliumbiau valanda pries jas sededama  doh.gif  kolkas man labai baisu...gal reik apsiprast  unsure.gif

Parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 15, 19:31)
lotuliukas.gif kokios jus visos jautrios tongue.gif 

cia gi beveik visos estetes susirinkusios nail.gif biggrin.gif .

QUOTE(femme @ 2013 12 15, 21:50)
kad ir ne apie tai, bet visgi cool.gif
tiesiog tokie mazi "tulikiukai" labai patogu sveciams, juose ir tvarka palaikyt daug lengviau, jei kazkas uzgriuna ispejes pries 5 min. ir kad nereiktu isileidinet i seimos vonia su triusikais, dziustanciais ant gyvatuko, vaiku vonios rakandais ir asmeniniais dantu sepetukais (net nzn, kodel man tai atrodo labai intymu, net nejauku sveciuose pamatyt).
tokiu atveju buciau darius mazaji wc prie pagrindiniu lauko duru ir vasara tiesiog apeit aplink nama is lauko, mes vasara irgi lauke gyvenam ir nera jau labai didelio lakstymo i tualeta...

drinks_cheers.gif
normaliame name visada yra wc sveciams, o seimos vonios kambariai prie miegamuju ax.gif .
Ir man visiskai nemalonu butu kisti nosi i kitu zmoniu privacia aplinka. Jei nera galimybiu, tai nera ir kalbos, bet kai galimybes yra, reikia jas objektyviai vertinti ir galvoti ne vien tik apie save, bet ir apie kitus.
Gyvenant lauke, galima ir lauke budele pasistatyti biggrin.gif .
As MB siuliau, kad garaze po laiptais wc patalpa irengtu vasarai, ten nulekti butu dar patogiau nei i nama, net batu nusiauti nereiketu ax.gif .
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Rexe, as jusu miegamajame derinciau likusiu baldus prie veidrodzio, man jis toks wub.gif uzuolaidu klausima jau kitos labai teisingai aptare 4u.gif
parodyk plyteles 4u.gif

Akvilyte, as vienareiksmiskai dazyciau viska vienoda spalva, kad plytos ir liktu pagrindiniu akcentu 4u.gif parodyk kaip atrodo padazyta prie virtuves spalvos 4u.gif

Mes vis blaskomes ir blaskomes su tais laiptais irgi, Kustuce doh.gif viena diena betoniniai ir nieko daugiau, kita diena gal ir pusiau gerai bus, dar kita ai darom medinius ir bus gerai, pigiau, ir kita diena vel viskas is pradzios doh.gif zodziu galvos skausmas nerealus....

Kas liecia zidinius, gal turit, tetos, kokiu pavydziu kampiniu klasikiniu zidiniu? dabar sumastem, kad kampinis geriau bus unsure.gif ir ar buna standartai kazkokie tu gipsiniu apdailu? kas jau turit pasidalinkit jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
mes dėjom tokią kampinio židinio apdailą, bet ... jinai man per žema, ir nesižiūri verysad.gif bet aš nežinau kaip ją vizualiai paaukštint g.gif

user posted image
Atsakyti
Estetes, patarkit biggrin.gif

Is tiesu labai netiketai man cia greitai reikia zinoti ir man sokas, kad dabar, kai iki galo neturiu aiskios vizijos.

'Baisiai gramatnai' su paintu primeciau schema dalies buto, kad aiskiau butu. Ir man dabar reikia apsispresti, ar durys, ar slankiojancios, ar nisa (arka?).
Esme, kad as nenoriu iejus i buta matyti virtuves zonos, na norisi, kad butu durys, ar kazkas tokio.
Ka patartumet? Logiskai butu ir slankiojancios durys. Bet klausimas, ar man jos tiks prie interjero? Nesu macius klasikiniam (kiek ten jos pas mane bus, dar irgi geras klausimas lotuliukas.gif ) Kur antra raudona juosta, tai ten tikrai nebus duru, o nisa.

user posted image

Dekui
Papildyta:
g.gif

user posted image

Jei slankiojancios, tai kazka tokio? Medis? Tik lengvesnio vaizdo? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 gruodžio 2013 - 14:27
O tai aš ir negausiu įdėjų laiptams su metalinėmis baliustradomis ax.gif blush2.gif
Radau internete keletą pavyzdžių, bet mažoka
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 16, 15:37)
Estetes, patarkit biggrin.gif

Is tiesu labai netiketai man cia greitai reikia zinoti ir man sokas, kad dabar, kai iki galo neturiu aiskios vizijos.

'Baisiai gramatnai' su paintu primeciau schema dalies buto, kad aiskiau butu. Ir man dabar reikia apsispresti, ar durys, ar slankiojancios, ar nisa (arka?).
Esme, kad as nenoriu iejus i buta matyti virtuves zonos, na norisi, kad butu durys, ar kazkas tokio.
Ka patartumet? Logiskai butu ir slankiojancios durys. Bet klausimas, ar man jos tiks prie interjero? Nesu macius klasikiniam (kiek ten jos pas mane bus, dar irgi geras klausimas lotuliukas.gif ) Kur antra raudona juosta, tai ten tikrai nebus duru, o nisa.

aš turbūt daryčiau slankiojančias, bet veidrodines. Ta prasme, aplink durų varčios perimetrą dėčiau dekoratyvinį rėmą, o jo viduj, per visą durų dydį, veidrodį. idėja panaši kaip čia, tik čia labai ir rėmas ir visa konstrukcija masyvi, galbūt įmanoma ir ne tokį sunkų variantą pasidaryti.
user posted image

dabar žiūriu, kad neaišku kurioj vietoj buto durys. Bet jei tiesiai priešais norimas daryti duris ir vaovaujatės feng šui - tada šitas variantas, man rods, netiks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 16 gruodžio 2013 - 18:11
QUOTE(Latifa @ 2013 12 16, 19:08)
aš turbūt daryčiau slankiojančias, bet veidrodines.

Aha, iejus i buta jos bus priesais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 16, 17:22)
O tai aš ir negausiu įdėjų laiptams su metalinėmis baliustradomis  ax.gif  blush2.gif
Radau internete keletą pavyzdžių, bet mažoka

Pas mus irgi metaliniai "stankietai" laiptų. Norėjau iš pradžių plonų medinių, nuvažiavau užsakinėti, pamačiau kažkam montuojamus laiptus ir susileidau. Darėm juodus su sendinto aukso bumbuliukais. Daug lengvesni už medinius atrodo. Pas vienus draugus irgi labai prašmatnūs metaliniai sudėti. Panašūs
user posted image
Pupukai, man atrodo, kad kampinis židinys sunkiai į klasikos sąvoką telpa. Juk seniau nebuvo stiklo, tai kaip kūrenti beveik atvirą ugnį g.gif
Atsakyti