QUOTE(Liniuxxx @ 2013 11 30, 10:50)
Labas rytas, ateinu patarimu jūsų, gal patarsit.
Va mano svetainė

Klausimas -kokias audinių spalvas pasirinkti? Jei imčiau iš visam name atsikartojančios spalvinės paletės, lyg ir tiktų šitos (dvi sofos vienspalviu gelsvu lygiu audiniu ir fotelis dryzuotas)
Būčiau dėkinga už jūsų nuomones, nes pati pasimečiau..
Labutis, tai vis grazini savo namucius, nerimsti, ane
Patarti tai galiu, bet nuspresti ar norisi papildomos (ne monochromines) spalvos interjere turi jau pati.
Del sofuciu - manau, kad jei tas nuziuretasis gobelenas tau patinka ir tinka kokybes prasme, tai gali ji ir rinktis, bet viena sofute gali daryti lygia, o kita/mazesne - dryzuota. Taip iskart bus idomiau ir linksmiau, be to dryziai graziai kontrastuos su dvispalviu tapeto rastu.
Foteliuka jau gali rinktis is prislopintu/blyskiu keliu atspalviu: roziniu/alyviniu, zalsvu/alyvuoginiu/samaniniu, melsvu/duck egg/turkio/rugiageliu ir liekant monochromineje/rusvoje gamoje - rudu, tik ryskeniu uz sofas
Pridedu siu spalvu paletes pav.:

Zinau, kad nesupyksi

, bet niekaip negaliu nutyleti - tas rudas staliukas su sviestuvu, tarp sofos ir indaujos man nesiziuri, visai

Per didelis ten daiktu kiekis, tokia sakyciau sumaistis toje vietoje, kai nezinai i ka ziureti ir kas svarbiau, graziau... Man l. grazi indauja ir tas staliukas trukdo ja grozetis
Manau ateityje tu jiems rasi kita/geresne vietele (pvz. tarp busimu dvieju sofuciu ar prie foteliuko), o ten graziai ziuretusi torseras ant plonos kojos, geriau ne medines, kad nei ornamentu nei spalva labai nesipjautu su indauja ir jos spalva.