Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 30, 14:23)
tuda, o per kokia kompanija jus uzsaket atvezima, as radau anglijoj labai graziu sieniniu fontanu ir svajoju kaip nors atsigabenti ir pastatyti terasoje, sau pusryciauciau, salia vandenukas ciurlentu. Bet jie tokie dideli, ten ne tikras akmuo, met kazkoks cemento stiklopluosto lydynis, atrodo kaip kalkakmenis, sunkus nezmoniskai, kaip ji i Lietuva atsigabenti????

Bandykite uzklausti pirkanglijoje.lt ar sunku daikta parveztu. As pirkau ebay komoda, be problemu per juos atsiunte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 30, 13:23)
tuda, o per kokia kompanija jus uzsaket atvezima, .... sunkus nezmoniskai, kaip ji i Lietuva atsigabenti????

Mums Graniteka vežė, tai nelabai galiu ką papasakoti. Išsirinkom iš katalogo ir tiek. Salone turėjo mums patinkantį modeliuką, tik mažesnį, tai nebuvo baisu prašauti pro šalį.
Atsakyti
Tuda ir pupeliuk, aciu jums , bandysiu kazka ieskot, gal iki pavasario atsisiusiu, as irgi lietuvoj apsiziurejau leja juos pardavinejo, grazus tikrai tik lejos kainos, daugiau nei dvigubai brangesnes, ir modeliu ne visu turi....
Atsakyti
tetutes, as vel del savo tamburo.... siandien bandziau dazu pasimaisyt... visokiausiu spalvu isgavau...kai jau atrode ta tai paemiau ir padaziau juosta....gavosi slyksti zalia kaip daugiabucio laiptine doh.gif

kas sake kad darytu alyvuogiu spalva, tai kokia mazdaug.. na pvz gal galit bakstelet??? https://www.google.l...x...al&tbm=isch
nes as jau pasimeciau sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 lapkričio 2013 - 18:39
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 11 30, 10:50)
Labas rytas, ateinu patarimu jūsų, gal patarsit.
Va mano svetainė
user posted image

Klausimas -kokias audinių spalvas pasirinkti? Jei imčiau iš visam name atsikartojančios spalvinės paletės, lyg ir tiktų šitos (dvi sofos vienspalviu gelsvu lygiu audiniu ir fotelis dryzuotas)
Būčiau dėkinga už jūsų nuomones, nes pati pasimečiau.. 4u.gif

Labutis, tai vis grazini savo namucius, nerimsti, ane smile.gif
Patarti tai galiu, bet nuspresti ar norisi papildomos (ne monochromines) spalvos interjere turi jau pati.
Del sofuciu - manau, kad jei tas nuziuretasis gobelenas tau patinka ir tinka kokybes prasme, tai gali ji ir rinktis, bet viena sofute gali daryti lygia, o kita/mazesne - dryzuota. Taip iskart bus idomiau ir linksmiau, be to dryziai graziai kontrastuos su dvispalviu tapeto rastu.
user posted image

Foteliuka jau gali rinktis is prislopintu/blyskiu keliu atspalviu: roziniu/alyviniu, zalsvu/alyvuoginiu/samaniniu, melsvu/duck egg/turkio/rugiageliu ir liekant monochromineje/rusvoje gamoje - rudu, tik ryskeniu uz sofas mirksiukas.gif
Pridedu siu spalvu paletes pav.:
user posted image

Zinau, kad nesupyksi 4u.gif , bet niekaip negaliu nutyleti - tas rudas staliukas su sviestuvu, tarp sofos ir indaujos man nesiziuri, visai ax.gif Per didelis ten daiktu kiekis, tokia sakyciau sumaistis toje vietoje, kai nezinai i ka ziureti ir kas svarbiau, graziau... Man l. grazi indauja ir tas staliukas trukdo ja grozetis cool.gif
Manau ateityje tu jiems rasi kita/geresne vietele (pvz. tarp busimu dvieju sofuciu ar prie foteliuko), o ten graziai ziuretusi torseras ant plonos kojos, geriau ne medines, kad nei ornamentu nei spalva labai nesipjautu su indauja ir jos spalva.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 lapkričio 2013 - 19:17
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 30, 18:38)
kas sake kad darytu alyvuogiu spalva, tai kokia mazdaug.. na pvz gal galit bakstelet??? https://www.google.l...x...al&tbm=isch

biggrin.gif
user posted image
pirma spalva
šviestuvą koridoriui pirkau šitą(pilką),keraminis ir uodegytė keramine, foto blizgi g.gif nes vaikštom apgraibom
http://www.ekoliumen...-21cm-solo-2792

Linuxxx, tamsesnės užuolaidos lyg reikėtų prie to lengvo baltumo. mirksiukas.gif spalva yra kilimo rašte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 30 lapkričio 2013 - 20:25
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 30, 17:38)
tetutes, as vel del savo tamburo.... siandien bandziau dazu pasimaisyt... visokiausiu spalvu isgavau...kai jau atrode ta tai paemiau ir padaziau juosta....gavosi slyksti zalia kaip daugiabucio laiptine  doh.gif

As daryciau svelnesne nei kur idejai, va pvz

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 30, 19:54)
pirma spalva

aciu biggrin.gif kas dar bigsmile.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 11 30, 20:45)
As daryciau svelnesne nei kur idejai, va pvz

va dabar tokia ir gavos doh.gif man per zalia schmoll.gif

as gal tokia isivaizduoju g.gif nors netinka prie gobeleno doh.gif
http://1.bp.blogspot...diningcombo.jpg

nors nusisneku... nieko neisivaizduoju doh.gif jauciu reik netriest bruknem ir tegu diedas kloja plytkas, o sienu dazymas palauks geresniu laiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 30 lapkričio 2013 - 21:57
Akvilyte, gali bandyti tą spalvą skiesti balta. Kartais net keliais tonais tenka švelninti, nei paletėje parodyta. Nes vienoks vaizdas mažame plotelyje, kitoks ant sienos. Dar labai priklauso, kokiu kampu ir koks apšvietimas būna .
Atsakyti
Sveikos,
oj, kiek cia visko daug prirasyta, daug filosofiju, o man norisi praktikos temoj blush2.gif

As tik viena savo pastebejima, kad kodel pas mus nera to tikrojo provanso. Man tai labai elemantaru, nes mes gyvenam saltojoje klimato zonoj. Provansas - siltu krastu interjeras, su savo lengvumu, tokiu sakyciau vasarnamiskumu ax.gif

Tai vat, as labai noriu klasikinio interjero, nes man skandinavu minimalizmas nezavi. Kazkas labai gerai yra pasakes, kad siuolaikinis minimalimas slepiasi uz ideju ir orginalumo trukumo. Nes grazus klasicizmas, kad ji nenukincinti, - labai didelis darbas. Ir aisku, labai jau brangus darbas.

Nieko naujo nepasakiau, bet jungiuos i jusu tema drinks_cheers.gif

Man gresia savo naujo buto isirengimas.. Butu finansai neriboti, tai butu maziau galvos skausmas, bet vat.. Nuo ko pradet dairytis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 lapkričio 2013 - 23:34
http://domo.plius.lt...inis-interjeras

Atsakyti
Žalia Rūta drinks_cheers.gif Man irgi klasika labiau prie širdies.
Kadangi ne taip seniai įsirengėm namą ir vis dar kažką tobulinu, tai sakyčiau, pradėti nuo grindų. Ieškoti pas gamintojus, ten paprastai pigiau, nei parduotuvėse. Pas mus didžiausios investicijos: virtuvinis , židinys , grindys. Šviestuvų daug iš Lenkijos atkeliavo, baldus po truputį pirkinėju. Stengiuosi ieškoti naujų ir ne per daug brangių, bet keli gero medžio iš padėvėtų atsirado. Užuolaidų gražių ir nebrangių galima ir Gariūnuose surasti, praktiškai tas pats asortimentas, kaip ir salonuosetik perpus pigiau. Jei sugebat tiesiai siūlę nusiūti, tai pačiai jas pasiūti vienas juokas.
Pabandykit šviestuvų paieškoti :
www.leroymerlin.pl
www.kaja.com.pl
Atsakyti