Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Is kaimo, aciu uz patarimus.

Bet vat man klausimas, kad pradeti nuo grindu, rai reikia ir is karto zinoti baldus g.gif Na tureti visa visuma g.gif Nes ir apsvietimas nuo to priklauso.. Oj, kiek man cia laukia vargo...

Man graziu ideju yra cia, aisku, cia jau prabangu labai, as bandysiu be aukso detaliu apseiti hihihi.gif

Kyla toks klausimas - is kur jie tempiasi baldus? Daugumai turbut veza is uzsienio. Jei turi dvarus, tai tas uzsienis nesudaro keblumu. O kaip daro paprasti mirtingieji? Domus galerijos/Dubingiu kainos uzkeltos. Visu gi spintu nesitransportuosi per siuntu vezimus, mximu kokia komoda. Plius dauguma bandu tikrai pagal uzsakyma daroma.
Tai vel klausimas - LT uzsakineja, ar ir uzsieny? Kas LT galima normalaus kokybes ir kainos santykius klasikinius baldus?

O gal pradziai uztenka zinoti tik ko mazdaug nori? Pvz spalvos, ismatavimai?

Ar man vienai atrodo, kad Lietuvoj sudetinga isirengti kazka grazaus? Ar tik daug pastangu reikia ideti? Nuleiskite mane kas nors ant zemes lotuliukas.gif

I provanso tema: parduotuves exterjeras, kuri radau bekeliaujat si rudeni...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 30, 21:52)
aciu biggrin.gif  kas dar  bigsmile.gif
va dabar tokia ir gavos  doh.gif  man per zalia schmoll.gif

as gal tokia isivaizduoju g.gif nors netinka prie gobeleno doh.gif
http://1.bp.blogspot...diningcombo.jpg

nors nusisneku... nieko neisivaizduoju doh.gif  jauciu reik netriest bruknem ir tegu diedas kloja plytkas, o sienu dazymas palauks geresniu laiku  g.gif

tai zinoma, kad dekit pirmiausia plyteles, tada daug kas paaiskes irnesakyk.gif .
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus ir mamagabi už vizualinį minčių išdėstymą ir skirtą laiką 4u.gif
Visiškai sutinku dėl spintelės, per daug sugrūsta viskas tam kampe -jai numatyta vieta tarp dviejų sofų smile.gif
O va apie skirtingas sofų spalvas net nepagalvojau -ačiū už idėją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 30, 20:52)
aciu biggrin.gif  kas dar  bigsmile.gif
va dabar tokia ir gavos  doh.gif  man per zalia schmoll.gif

Na, jei tokia ir gavosi, tai kazi kuri jau cia laiptine tokia spalva isdazyta? biggrin.gif Pagal mane laiptines tokia zalia buna dazytos

baisi zalia

Siaip houzz.com ivedus zaliu sienu paieska galima labai ivairiu tiek alyvuogiu zalios, tiek kitu prisiziureti ir issirinkti kas arciau sirdies, nes forume vienai vienokia spalva patiks, kitai kitokia smile.gif

O renkantis is tu lapeliu, visada reiketu imti sviesesne. Nes tamsi lapelyje naturoje bus dar tamsesne.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 11 30, 22:26)
Man gresia savo naujo buto isirengimas.. Butu finansai neriboti, tai butu maziau galvos skausmas, bet vat.. Nuo ko pradet dairytis? biggrin.gif

Labai individualu nuo ko pradeti. Idealiausia turbut tureti visa vizija galvoje ar ant popieriaus, nuo lubu, grindu, spalvu ir t.t. iki lempuciu, pagalveliu ir t.t. Bet turbut retas ja turi isbaigta, daznai procese keiciasi. Bet mano galva bendra vaizda vis tiek reiketu matyti. Buna, kad pamatai kazkoki pavyzdi ir jis ikvepia. Buna, kad uzstringa koks vienas baldas ir nori prie jo priderinti, arba turimas brangus (nebutinai finansiskai) paveikslas ir prie jo derini kitka. Jei jau taip nieko nezinant nuo ko pradet, tai pradeciau nuo ideju paieskos, issiaiskinciau kas man tikrai patinka, kokia bendra spalvu palete vyraus namuose, ziureciau tukstancius paveiksliuku - kas tikrai patiks, pasiliks galvoje. O tada jau - i paieska, tiek grindu, tiek baldu ir t.t.

As jau metus laiko ideju paieskose lotuliukas.gif Na, gal ne paieskose, bet ju derinime ir pan. Nuo to, ko pradejau, daug kas jau pasikeite, matyt tukstanciai ziurimu paveiksliuku itakoja skoni. Kas buvo grazu - ne viskas isliko, o kas isliko esu tikra patiks ir toliau. Nors zinoma kai jau prasides ideju igyvendinimas dar oi kiek keisis - tiek nuomones pasikeitime, tiek ar pavyks rasti ka uzmacius ir t.t.
Papildyta:
Akvilyte, as turejau omeny dar svelnesne zalsva va kaip cia

user posted image

Bet nezinau ar sviesius tonus, ar ryskesnius rinksies kai grindys bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liolio: 01 gruodžio 2013 - 13:21
Kalbant apie svetaine.. Kuri yra buto svetaine, o ne namo. Todel turi buti baldai neuzgoziantys kambario. Daug kur pataria smulkesnius, ant kojeliu. Bet tada jau nebus kaip isskleisti sveciams unsure.gif Nors kaip grazu bebutu ta sofute.. Minksti kampai man tokie kaip ir atgyvena, na labai nestilingas baldas.
Labai truksta info apie interjera butuose, dauguma foto is namu, o jei butas - tai tas minimalizmas, modernizmas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 12 01, 10:57)
tai zinoma, kad dekit pirmiausia plyteles, tada daug kas paaiskes 

siandien dar paburiau ir isdaziau bigsmile.gif nu super spalva gavos, sedeja ir grozejaus, tik as kaip visada normaliai negaliu doh.gif neivertinau kiek dazu sugers musu paturbintos sienos doh.gif vienu sluoksniu tik uzteko nudazyt nors teoriskai turejo uzteks ir likt blink.gif tai rytoj teks vel burt lotuliukas.gif na bet jau turiu atspirties taska biggrin.gif

QUOTE(Liolio @ 2013 12 01, 13:33)
Na, jei tokia ir gavosi, tai kazi kuri jau cia laiptine tokia spalva isdazyta? 

Siaip houzz.com

lotuliukas.gif pas mus namo laiptine tokia slyksciai zalia buvo doh.gif

vis neprisijaukinu sito puslapiuko, bet atrodo teks bigsmile.gif
Atsakyti
Neissaugojau linko, dabar nerandu. Kas gamina tokias spintas? Gal kas susidure. Cia is vienu LT dizaineriu puslapio foto. Dvieju merginu vardai.. nu nepamenu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 02, 10:26)
Neissaugojau linko, dabar nerandu. Kas gamina tokias spintas? Gal kas susidure. Cia is vienu LT dizaineriu puslapio foto. Dvieju merginu vardai.. nu nepamenu doh.gif

user posted image

http://www.interjera...yvenamasis-1041
Atsakyti
labas rytas wink.gif

sestadieni shopinomes tai as isimylejau wub.gif gaila neuzdirbu tiek,kad keist stalus pastoviai
user posted image

nusipirkom spintas i kolidoriu ax.gif neto ko norejau,bet tas kas tiko pagal ismatavimus. pasirodo Ikejoj spintu durys tik vieno dydzio doh.gif remai tinka idealiai pagal ploti ir auksti,o duru nera doh.gif doh.gif remai 50cm, 78cm ir 1m,o durys visos po 50cm doh.gif o man kaip tik 78 reikia
tai pirkom tokias ax.gif
user posted image
man tik rankenytes nepatinka...reiks keist
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 01, 16:37)
Kalbant apie svetaine.. Kuri yra buto svetaine, o ne namo. Todel turi buti baldai neuzgoziantys kambario. Daug kur pataria smulkesnius, ant kojeliu. Bet tada jau nebus kaip isskleisti sveciams unsure.gif Nors kaip grazu bebutu ta sofute.. Minksti kampai man tokie kaip ir atgyvena, na labai nestilingas baldas.
Labai truksta info apie interjera butuose, dauguma foto is namu, o jei butas - tai tas minimalizmas, modernizmas..  verysad.gif

As savo puslapyje keliu butu interjerus esu ikelus, jei kada turesi laiko paziurinek. Smulkesni ant kojeliu baldai vizualiai atrodo mazesni ir lengvesni, todel neuzgriozdina erdves, man patinka rinktis toki svetaines varianta, sofa klasikine, gali buti ne ant kojeliu, o salia 2 arba vienas Liudviko stiliaus fotelis, dar labai megstu anglisko stiliaus klubinius fotelius su ausytemis, jie siek tiek sunkesni, bet ziauriai patogus juose ir snuduriuoti galima, galva patogiai atremus.
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2013 12 02, 10:43)

aciu bigsmile.gif

QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 02, 12:48)
Smulkesni ant kojeliu baldai vizualiai atrodo mazesni ir lengvesni, todel neuzgriozdina erdves,

Tai vat ir mastau deti sofute, kad butu isskleidziama ir koki foteliuka ant kojeliu.

Gal turit ideju, ka daryti su sienele, kuri atskiria svetaine nuo wc ir vonios. Zidinio nebus, TV didelio irgi.. Deti komoda.. O pacia siena daryti dekoratyvine, o ar komoda puos ta siena? Kad nepersistengti g.gif 2.76 m plocio.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 02, 13:36)
aciu bigsmile.gif
Tai vat ir mastau deti sofute, kad butu isskleidziama ir koki foteliuka ant kojeliu.

Gal turit ideju, ka daryti su sienele, kuri atskiria svetaine nuo wc ir vonios. Zidinio nebus, TV didelio irgi.. Deti komoda.. O pacia siena daryti dekoratyvine, o ar komoda puos ta siena? Kad nepersistengti g.gif 2.76 m plocio.

Mna tai pats graziausias dalykas yra azurine sienute, gali buti is metalo arna ispjaustyta is medzio, bet tada jau prie tokios jokio baldo nebeiseina statyt. Bet uztat geles galima, o as kadangi esu geliu fane tai man toks variantas graziausiai atrodo
Atsakyti