QUOTE(akvilyte @ 2013 11 30, 20:52)
aciu

kas dar
va dabar tokia ir gavos

man per zalia
Na, jei tokia ir gavosi, tai kazi kuri jau cia laiptine tokia spalva isdazyta?

Pagal mane laiptines tokia zalia buna dazytos
baisi zalia
Siaip houzz.com ivedus zaliu sienu paieska galima labai ivairiu tiek alyvuogiu zalios, tiek kitu prisiziureti ir issirinkti kas arciau sirdies, nes forume vienai vienokia spalva patiks, kitai kitokia
O renkantis is tu lapeliu, visada reiketu imti sviesesne. Nes tamsi lapelyje naturoje bus dar tamsesne.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 11 30, 22:26)
Man gresia savo naujo buto isirengimas.. Butu finansai neriboti, tai butu maziau galvos skausmas, bet vat.. Nuo ko pradet dairytis?
Labai individualu nuo ko pradeti. Idealiausia turbut tureti visa vizija galvoje ar ant popieriaus, nuo lubu, grindu, spalvu ir t.t. iki lempuciu, pagalveliu ir t.t. Bet turbut retas ja turi isbaigta, daznai procese keiciasi. Bet mano galva bendra vaizda vis tiek reiketu matyti. Buna, kad pamatai kazkoki pavyzdi ir jis ikvepia. Buna, kad uzstringa koks vienas baldas ir nori prie jo priderinti, arba turimas brangus (nebutinai finansiskai) paveikslas ir prie jo derini kitka. Jei jau taip nieko nezinant nuo ko pradet, tai pradeciau nuo ideju paieskos, issiaiskinciau kas man tikrai patinka, kokia bendra spalvu palete vyraus namuose, ziureciau tukstancius paveiksliuku - kas tikrai patiks, pasiliks galvoje. O tada jau - i paieska, tiek grindu, tiek baldu ir t.t.
As jau metus laiko ideju paieskose

Na, gal ne paieskose, bet ju derinime ir pan. Nuo to, ko pradejau, daug kas jau pasikeite, matyt tukstanciai ziurimu paveiksliuku itakoja skoni. Kas buvo grazu - ne viskas isliko, o kas isliko esu tikra patiks ir toliau. Nors zinoma kai jau prasides ideju igyvendinimas dar oi kiek keisis - tiek nuomones pasikeitime, tiek ar pavyks rasti ka uzmacius ir t.t.
Papildyta:
Akvilyte, as turejau omeny dar svelnesne zalsva va kaip cia
Bet nezinau ar sviesius tonus, ar ryskesnius rinksies kai grindys bus