[quote=TuDa,2013 12 03, 12:05]
Tokios vonios pasirinkimą bandyčiau pateisinti tik tuomet, jei patalpoje dar yra atskirai įrengtas dušas, kitu atveju tai jau savęs kankinimas

, nes nei po dušu išsimaudysi neprisilaistęs aplink, nei vonioj išeis pamirkti, nes tiesiog atsigulus į tokią vonią dalį vandens išstumsi savo kūnu ir liks labai nedidelis kiekis vandenėlio kuris greit atvės.
Čia kalbu apie angliško tipo vonias ant kojyčių, kurių vandens tūris labai mažas. Teko kartą pagulėti tokioj vonioj, kad suprasčiau, kad tokia vonia tik pasigrožėjimui, o ne maudynėms
[/quote
taip, sutinku, kad tokia vonia rinktis reikia jei dar dusas atskirai yra. Taip, kaip pas mane. Vonioje mirksti ir pan. , o duse tiems, kas greitai ir pasitaskyti atsistojus

(cia vonia man ir vaikams, o dusas-vyrui :-), nes bendro varianto abiems neradome)
Na, man vonioje maudantis niekaip neiseina apipilti grindu, o vaikams visko buna

. Valymas stovimos vonios (ne ant kojeliu) paprasciau nebuna, siurbi ir plauni, tiesiog... Man sunkiau buvo priziureti aplipdyta vonia plytelemis, kaskart valyti vandens lasus ir ttt.
o kas del vandens silumos, tai lieto marmuro vonia, kokia ji bebutu, gerai laiko siluma.