Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 03, 22:09)
Tikrai taip, butinai butu itin sviesus drinks_cheers.gif

Dar vienas klausimas - balti plintusai - nera labai jau teplu? Cia klausimas visiems rolleyes.gif

cia kazkurioj temoj viena dalyve labai puikiai apibudino, kas yra klasikinio interjero pagrindas,ji igyvendinus, baldai, aksesuarai gali butidaugiau maziau klasikiniai ar net modernus, vis tiek viskas graziai ziuresis(aisku, proto ribose). tad nuo to reiktu ir pradeti:
medines grindys, balti auksti plintusai, pastelines spalvos sienos, balti lubu apvadai, baltos filinguotos durys ir balti duru apdavai. sukurus tokia "baze", paskui viskas lengviau einasi smile.gif

user posted image

va cia klasikine aplinka, o baldai labai jau modernus, bet ziurisi puikiai

http://www.premier-d...rior-design.jpg

aisku, galima ir medzio spalvos daryti duris, apvadus, bet balta lengviausia pritaikyti ir neprimarginti 7 atspalviu medienos vienoje erdveje doh.gif
o ir balti plintusai bei durys su apdaila man atrodo lengviausias variantas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 03 gruodžio 2013 - 21:50
Aciu, merginos, as tikrai suprantu, kad tas klasikinis interjeras ir kokie jo pagrindiniai akcentai. Vis tik dizaino nebaigus, bet prasimokiau sustiprinta daile 12 metu ir visus stilius mokiausi dailes egzaminui biggrin.gif Tas buvo seniai ir netiesa biggrin.gif
Man tiesiog idomu zmoniu praktika, kurie turi toki interjera ir neturi namu tvarkytoju biggrin.gif Yra tikrai pamisusiu (geraja prasme), kurie yra pedantai. As namie turiu chebryte, kuri nera pamisusi del tvarkos, todel man labai svarbu ir praktiniai aspektai, t.y. ka darant dabar darytumete kitaip ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 03, 22:56)
Aciu, merginos, as tikrai suprantu, kad tas klasikinis interjeras ir kokie jo pagrindiniai akcentai. Vis tik dizaino nebaigus, bet prasimokiau sustiprinta daile 12 metu ir visus stilius mokiausi dailes egzaminui biggrin.gif Tas buvo seniai ir netiesa biggrin.gif
Man tiesiog idomu zmoniu praktika, kurie turi toki interjera ir neturi namu tvarkytoju biggrin.gif Yra tikrai pamisusiu (geraja prasme), kurie yra pedantai. As namie turiu chebryte, kuri nera pamisusi del tvarkos, todel man labai svarbu ir praktiniai aspektai, t.y. ka darant dabar darytumete kitaip ir pan.

pas mus visas antras aukstas kaip toje foto, na principas toks. pirmam aukste medzio paslvos plintusai, durys ir apvadai doh.gif dabar noreciau keisti, nes man svariausia ir graziausia atrodo baltos detales, o ne pakeite spalva lakuoti plintusai doh.gif o purvinas jie vienodai, tik nuo balto nuvalau viska, nes akis bado, o ant medinio buna kaupias ilgokai, ens matos tik isiziurejus. bet svaros pojutis prie sviesiu detaliu man labiau patinka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 03, 20:56)

Megstu svarius ir tvarkingus namus, bet labai nemegstu tvarkytis ir tarnaut. Niekad nebedaryciau tamsiu grindu ir labai sviesios virtuves. Visus sprendimus priimu tik jei jie reikalauja minimalios prieziuros, nes zinau kad ir kaip grazu, viena diena uzknis kuopti. Bet va turiu baltas duris ir grindjuostes ir nieko, desiu ir sekanciam name.

O del lubu apvadu? Visos dedate? Zinoma graziau su jais, bet pilna labai graziu klasikiniu ar mix interjeru ir be apvadu, tai gal galima isvengt? Svarstau, gal geriau pataupyt sioj vietoj, kai gyvensiu turbut net nepastebesiu yra jie ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 12 04, 00:05)
Niekad nebedaryciau tamsiu grindu ir labai sviesios virtuves.

O kokio sviesumo pas jus virtuve? Nes pas man dabar gan sviesi, o stalvirsis tamsus.
Man visai graziai atrodo ir tamsus baldai virtuvej. Sitam bute jie tamsus ir miegamajam (o as miegamajam noresiu sviesiu). Idomus sprendimas derinti plintusus su baldais. Kiti juos daro grindu spalvos, arba, kaip jau mineta, - baltus. Bet man gan graziai cia atrodo.
Tik vat baltas stalvirsis.. drasu.. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 07:56)

nebutina idealiai blizgiai balta... as senoj virtuvej turejau sviesesni nei dramblio kaulo... superinis buvo stalvirsis bigsmile.gif jei vel reiktu rinktis plokste tai rinkciaus tik sviesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 04, 09:29)
nebutina idealiai blizgiai balta...  as senoj virtuvej turejau sviesesni nei dramblio kaulo...  superinis buvo stalvirsis  bigsmile.gif  jei vel reiktu rinktis plokste tai rinkciaus tik sviesu  rolleyes.gif

skurdus pasirinkimas sviesiu doh.gif vakar kaip tik uzsisakinejau sviesu
Atsakyti
Man idomu, kaip pvz Lyrikos idetoje foto atrodytu tamsios rozetes ir sviesos jungikliai? 4u.gif nu kaip as nemegstu baltu rozeciu, o gelsvos isvis kazkokia tragedija doh.gif
Atsakyti
Idomus sprendimas derinti plintusus su baldais. Kiti juos daro grindu spalvos, arba, kaip jau mineta, - baltus. Bet man gan graziai cia atrodo.

Pasidarė labai įdomu ir man g.gif prie ko derinti šiame interjere http://www.interjera...gyvenamasis-795 plintusai. Galvoju, kad prie durų, na bet nuotraukose jų visai nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 04, 10:05)
Pasidarė labai įdomu ir man g.gif prie ko derinti šiame interjere http://www.interjera...gyvenamasis-795 plintusai. Galvoju, kad prie durų, na bet nuotraukose jų visai nesimato doh.gif

Cia tas pats interjeras, kur ir as imeciau foto. Prie baldu derino.. Tu kietuju. Nes baldai ne vienodi, kas man visai patinka. Aj, dar pagalvytes tokios biggrin.gif
O duru cia nera, butas suskirstytas kaip muziejus i sales. Gal tik wc ir vonioj yra durys bigsmile.gif
Atsakyti

pas mane juodas ir nusisaut norisi doh.gif kiekviena dulkyte matosi. o kai virtuve pas mane kaip 2ju kambariu butas tai kol nuvalau dulkes vienam gale...jau kitam apdulka lotuliukas.gif
dabar rinkciaus sviesu
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 04, 09:05)

paskutineje foto panasu, kad staktu galiukas matosi. man rodos, kad prie duru. logiskai galvojant, tai jos tikrai neturetu siame interjere buti nei baltos, nei jokios kitos spalvos, nes balduose ta tamsuma visur islaikyta, nera jokio mikso, panasu, kad seimininkams grazu tamsus medis.
man labai grazus tokiu grindu ir tamsiu baldu derinys, sveciuojuosi pas draugus ir ten taip pat padaryta. grindys tarsi pagyveja nuo tamsiu baldu, o baldai prabangiau ziurisi.
Atsakyti