Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Renalta, žaviuosi tavo stiprybe ir tikrai noriu paraginti neprarasti vilties 4u.gif Taip, tyrimai rodo nepalankius skaičiukus, bet medicina yra toks mokslas, kur visada lieka pilkų zonų - juk niekas iki galo neįlįs ir nepatikrins kas nuo ko priklauso ir kas ką lemia. O pastaruoju metu itin daug mokslas pateikia pavyzdžių, kur įtaigos ir proto galia yra be galo stipri net medicinoje. Ruošdamasi IUI skaičiau kažkur (ne forumuose, o medicinos moksliniuose straipsniuose) kad labai padeda "matymas" procedūros metu kaip viskas vyksta ir pavyksta. Ne vien norėjimas, bet "matymas" - t.y. saviįtaiga. Gal atsitiktinumas, gal ne, bet man suveikė. Iš visos širdies linkiu tau ir kitoms kuo greičiau sėkmingai tapt nestuke.gif !
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 15:58)
Rude  o jei laukiesi reikia duphastona toliau gerti ar nutraukti?

Būtinai toliau gerti.
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 14:58)

Man gyd po pirmos iui sake, kad jei Nt bus teigiamas nenutraukt duphastono -reik toliau gert.
Atsakyti
[quote=Renalta,2013 12 18, 12:07]
Dabar gyvenu Kalediniu stebuklu, bet kas kart sugauta bloga zinia, viltis gesta verysad.gif
Papildyta:

nenukabink nosytės, manau mums visom viskas gausis tik matyt reikai kad pakentetume ir pasidarytume stipresnės. kaip sakoma eik visada link savo svajonės, jei negali eiti-šliaužk, negali šliaužti atsigulk ir gulėk , bet tik į tą pusę kur tavo svajonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-ka: 18 gruodžio 2013 - 15:33
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 14:58)

Geriu iki šiol dufą ir kai tik pastojau gydytoja liepė dozę padidint iki dviejų tabletikių per dieną - gėriau tik po vieną - nors progesteronas pas mane geras būdavo ax.gif kiek žinau turėsiu iki 12 savaitėlės gert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 12 18, 14:29)
Nieko nebesuprantu, mano AMH mažesnis už tavo, FSH irgi normose, bet nei vienas gydytojas taip liūdnai situacijos man nenupiešė. Tai kame kažin tada skirtumas  g.gif

Aš vėl po nepavykusios IUI, mmm turėjo ateiti vakar ar užvakar, nutraukiau duphastoną ir kol kas dar kantriai laukiu, kol parsivilks. Tikiuosi, kad nereiks laukti tiek, kiek praeitą kartą  doh.gif

O tai kokie jusu skaiciai?ka jums gydytojai siulo?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 17:09)
O tai kokie jusu skaiciai?ka jums gydytojai siulo?

AMH<0,3, FSH buvo virš 4 kažkiek. Iš principo siūlo IVF, bet kol kas dar ir IUI neprieštarauja bandyti. Ir aš galvoju, kad jeigu per IUI man išstimuliuoja ovuliaciją, tai turime visus šansus pastoti. Matyt bandysime dar vieną ir tada kuriam laikui stabdysim planus visus. Bet apie kiaušialąstės donorę nei vienas gydytojas neužsiminė (tik nesakau, kad pati apie tai negalvojau, bet prisiskaičius visokių užsienio forumų vėl galvoju, kad turiu dar šansų pastoti ir su savo kiaušialąstėm). Tai va man labai keista, kad pas tave rezervas likęs kaip ir didesnis, bet nuteikinėja tave liūdniau kažkaip, tai nebesuprantu, ką galvoti ir kur tuomet teisybė, gal čia aš per optimistiškai dar į viską žiūriu g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Parkeliavo mano mmm verysad.gif 1-oji IUI nesekminga..
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 18, 18:24)
Sveikutes 4u.gif  Parkeliavo mano mmm verysad.gif 1-oji IUI nesekminga..

O tai tau verysad.gif o jau taip tikejausi, kad bent tau pasiseks... Laikykis, mergyt! 4u.gif nenukabink nosytes, imsimes antru iui, bal bus sekmingesnes!
ar cia taip visada sunkiai "kimba", ar kazkoks nesekmingas laikas uzejes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 18, 19:37)
O tai tau  verysad.gif  o jau taip tikejausi, kad bent tau pasiseks... Laikykis, mergyt!  4u.gif nenukabink nosytes, imsimes antru iui, bal bus sekmingesnes!
ar cia taip visada sunkiai "kimba", ar kazkoks nesekmingas laikas uzejes...  g.gif

Neisivaizduoju... Nedarysiu si cikla IUI. Isvis nieko nedarysiu, ilsesiuos. O jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
[quote=Renalta,2013 12 18, 11:08]
[/quote]
Renalta tiket stebuklu, nenuleisk tik ranku tikrai mes visos susilauksim savo ilgai laukiamo stebukliuko, busim nestuke.gif
As irgi siandien pridaviau krauja AMH, dabar gyvensiu nezinia, tik kitais metais gausiu atsakyma.

quote=19891010,2013 12 18, 19:24]
Sveikutes 4u.gif Parkeliavo mano mmm verysad.gif 1-oji IUI nesekminga..
[/quote]

Gaudyk 4u.gif, bus naujos ciklas bus naujos viltis ax.gif

Paskaitau foruma, bet nedalivauju pokalbiuose. Po nepavykusio IUI spalio men. mmm velavo 2 sav., kitas ciklas prasidejo po 18d., nebuvau pas gyd. buvau nuleidus jau rankas, dabar su vyru laukiam kaledinio stebuklo, net dideli kaledu seneli nusipirkom thumbup.gif, vis tikimes stebuklo.
Kitiems metams jau uzsirasem del IVF, bandysim savo laime pagaut su IVF, jeigu nesulauksim Kaledinio stebuklo bigsmile.gif

Visoms linkiu nenuleisti ranku, planuoti toliau, tiketi, kad vis gi buna stebuklu wub.gif
Atsakyti
Kiek čia visko prirašyta, kiek naujokių smile.gif
Kam nepavyko - laikykitės, mes gi moterys, mes stiprios, dėl savo vaikelio viską padarysim ir iškentėsim smile.gif
Kas dar laukia rezultatų - būtinai linkiu pamatyt II, juk jau stebuklų metas bigsmile.gif
Cygnus, aukit, stiprėkit 4u.gif
O aš prieš šventes turėsiu histero, labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, kad kas negerai gali būt, labai jau man mano mm nepatinka...
Atsakyti