Renaltuk, neperskaičiau vakar tavo posto. Galima juk bandyti ir be stimuliacijų, o ir vieno foliuko gali pilnai užtekti, tik kad spermiukai geriau pasiektų tikslą, padarysit IUI ir būtinai turėsit savo stebukliuką
Laikysiu už tave kumštukus
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 18, 21:35)
Kiek čia visko prirašyta, kiek naujokių
Kam nepavyko - laikykitės, mes gi moterys, mes stiprios, dėl savo vaikelio viską padarysim ir iškentėsim
Kas dar laukia rezultatų - būtinai linkiu pamatyt II, juk jau stebuklų metas
Cygnus, aukit, stiprėkit
O aš prieš šventes turėsiu histero, labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, kad kas negerai gali būt, labai jau man mano mm nepatinka...
Kam nepavyko - laikykitės, mes gi moterys, mes stiprios, dėl savo vaikelio viską padarysim ir iškentėsim
Cygnus, aukit, stiprėkit
O aš prieš šventes turėsiu histero, labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, kad kas negerai gali būt, labai jau man mano mm nepatinka...
Liabas mergytės
19891010 nenusimink mergyt, pailsėkit dabar per šventes, o paskui kai kibsit visi į darbus
Konvalia kada tau paskirta histero? laikysiu už tave labai kumštukus kad viskas kuo puikiausiai pavyktų
QUOTE(Rudde @ 2013 12 18, 17:42)
AMH<0,3, FSH buvo virš 4 kažkiek. Iš principo siūlo IVF, bet kol kas dar ir IUI neprieštarauja bandyti. Ir aš galvoju, kad jeigu per IUI man išstimuliuoja ovuliaciją, tai turime visus šansus pastoti. Matyt bandysime dar vieną ir tada kuriam laikui stabdysim planus visus. Bet apie kiaušialąstės donorę nei vienas gydytojas neužsiminė (tik nesakau, kad pati apie tai negalvojau, bet prisiskaičius visokių užsienio forumų vėl galvoju, kad turiu dar šansų pastoti ir su savo kiaušialąstėm). Tai va man labai keista, kad pas tave rezervas likęs kaip ir didesnis, bet nuteikinėja tave liūdniau kažkaip, tai nebesuprantu, ką galvoti ir kur tuomet teisybė, gal čia aš per optimistiškai dar į viską žiūriu 
Gal ir nuo pacio gyd. poziurio viskas priklauso, beto gyd. daro isvadas remdamasis kiekviena pora individualiai, gal pas jus kiti rodikliai geresni, pas mus blogesni ir atvirksciai
o jus gyd. lietuvoje ar uzsienyje, nes labai skiriasi visas gydymas pas mus ir uzsienyje?
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2013 12 18, 18:24)
Neliudek taip
Papildyta:
Rudde, misheliina2, esate dariusios LP , ar jums paskyre sia procedura del kaz kokiu simptomu ar taip del istyrimo?
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 18, 21:35)
Kiek čia visko prirašyta, kiek naujokių
Cygnus, aukit, stiprėkit
Cygnus, aukit, stiprėkit
As taip pat mastau pries IVF LP arba histeroskopija
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 19, 07:41)
Renaltuk, neperskaičiau vakar tavo posto. Galima juk bandyti ir be stimuliacijų, o ir vieno foliuko gali pilnai užtekti, tik kad spermiukai geriau pasiektų tikslą, padarysit IUI ir būtinai turėsit savo stebukliuką
Laikysiu už tave kumštukus 
Aciu tai ta ir bandysime daryti tik tiek, kad sansai sumazeja
O tau sekmes histeroskopijos metu, butinai papasakok kaip viskas pasiseks?o tu santariskese darysi?su siuntimu?
Sveikos 
Man paskyre LP nes as nepastojau 2 metus. Vyro tyrimai pasak juos tuo metu buvo geri. Bet as visa gyvenima turejau labai skausmingas mmm, plius budavo rudu patepliojimu pries ir po mmm, itare endo, bet parasyta kad I stadijos tik 2 zidinukai rasti,tai sake tas itakos nedaro pastojimui. Bet man pvz po LP dar daugiau tu rudu isskyru atsirado.
Mes uzsieni tai cia jokiu stimuliaciju.jokiu IUI nedaro jeigu 100 proc. Neisitikine kad kiausintakiai pratekami 
Bet as manau kad reiketu pasidaryt histero arba LP jeigu nepavyksto ir su IUI, su stimiliacijom, nes daug kam padeda sitos proceduros greiciau pastot
Linkiu nenuleisti ranku
Mes visos busim
Man paskyre LP nes as nepastojau 2 metus. Vyro tyrimai pasak juos tuo metu buvo geri. Bet as visa gyvenima turejau labai skausmingas mmm, plius budavo rudu patepliojimu pries ir po mmm, itare endo, bet parasyta kad I stadijos tik 2 zidinukai rasti,tai sake tas itakos nedaro pastojimui. Bet man pvz po LP dar daugiau tu rudu isskyru atsirado.
Bet as manau kad reiketu pasidaryt histero arba LP jeigu nepavyksto ir su IUI, su stimiliacijom, nes daug kam padeda sitos proceduros greiciau pastot
Linkiu nenuleisti ranku
QUOTE(misheliina2 @ 2013 12 19, 11:13)
Sveikos 
Mes uzsieni tai cia jokiu stimuliaciju.jokiu IUI nedaro jeigu 100 proc. Neisitikine kad kiausintakiai pratekami 
Linkiu nenuleisti ranku
Mes visos busim 
Linkiu nenuleisti ranku
Tai va ir as mastau pries tokia rimta procedura kaip IVF tikrai reikia pasidaryti. Mano MMM taip pat labai skausmingos , bet gine sako del gimdos ir kaklelio netinkamo santykio
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 10:15)
*Gal ir nuo pacio gyd. poziurio viskas priklauso, beto gyd. daro isvadas remdamasis kiekviena pora individualiai, gal pas jus kiti rodikliai geresni, pas mus blogesni ir atvirksciai
Del donores kiausialastes tai cia as pati pradejau mastyti
aisku viska bandysime kol bus bent maziausia viltis. svarstau pasidaryti LP arba histeroskopija jeigu sis IUI nepasiseks.
o jus gyd. lietuvoje ar uzsienyje, nes labai skiriasi visas gydymas pas mus ir uzsienyje?
**Rudde, misheliina2, esate dariusios LP , ar jums paskyre sia procedura del kaz kokiu simptomu ar taip del istyrimo?
**Rudde, misheliina2, esate dariusios LP , ar jums paskyre sia procedura del kaz kokiu simptomu ar taip del istyrimo?
*Šiuo metu mes vaikštom pas tą pačią gydytoją
**Aš dariausi pačioj pradžioj LP, nes turėjau didelę endo cistą, tik ją pašalinus pradėjau stimuliacijas ir IUI.
Labas
ech merginos, aš tiek vilčių į Renaltą buvau sudėjus savo laiku....
Šį ciklą 19891010 galvojau tikrai pastos (su tooookiu deficitiniu vyru).
O pasirodo tapti
ir su medikų pagalba ne taip jau paprasta.
Visoms ir sau nuoširdžiausiai linkiu stiprybės.
Mano mmm jau turbūt ryt parkeliaus, o tada O išeina per GRAND NAUJŲJŲ METŲ ŠVENTĘ
ech merginos, aš tiek vilčių į Renaltą buvau sudėjus savo laiku....
Šį ciklą 19891010 galvojau tikrai pastos (su tooookiu deficitiniu vyru).
O pasirodo tapti
Visoms ir sau nuoširdžiausiai linkiu stiprybės.
Mano mmm jau turbūt ryt parkeliaus, o tada O išeina per GRAND NAUJŲJŲ METŲ ŠVENTĘ
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 13:42)
Tai va ir as mastau pries tokia rimta procedura kaip IVF tikrai reikia pasidaryti. Mano MMM taip pat labai skausmingos , bet gine sako del gimdos ir kaklelio netinkamo santykio
, jau keli metai kaip mmm ima trumpeti, pradzioje buvo 6 d. ir normaliai gausios, dabar liko tik 3 d. ir visai negausios 
Man tai paaiskino kad skausmai del gimdos spazmavimo, kad taip sakant padidintas tonusas ji pradeda spazmuot ir del to labai skauda, as cia prisiskaiciau kad spazmus mazina magnis tai vartoju magni kai jau jauciu prasides mmm, pora dienu iki ju ir 2 dienas mmm metu
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 11:59)
Labas rytas mergaites,
Šiandien ryte 9d po IUI neiškentusi pasidariau testuką ir rodo vaiduokliuką, kaip manot galiu jau džiaugtis ar jis gali būti melagingas dėl duphastono?
Šiandien ryte 9d po IUI neiškentusi pasidariau testuką ir rodo vaiduokliuką, kaip manot galiu jau džiaugtis ar jis gali būti melagingas dėl duphastono?
Aš manau, kad jau galim sveikinti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 18, 12:42)
Aš dariausi nuotrauka su pilna narkoze ir ji parode 100% nepratekamuma o kai daremes LP viskas ten gerai. O buvo aišku nervu daug
tai manau kad LP nors ir operacija bet vistiek parodo daugiau teisybės.
taip būna, kad darant GN užsispazmuoja kiaušintakiai ir atrodo, kad nepratekami.
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 11:35)
Naujosios mergaites, kurios dar nesate uzpildziusios anketos IUI sub-temuteje, raginu uzpildyti pasidalinti info apie savo kelio eiga link svajones link -
bus visom lengviau nereikes nuolat klausineti kas kada ir kur ?
bus visom lengviau nereikes nuolat klausineti kas kada ir kur ?
Gal galite išsamiau papsakoti, kur reikia registrotis?
Labas rytas
O kur ten registruotis nežinau
O šiandieninis NT nieko nerodo, nu gal dar anksti
O kur ten registruotis nežinau
O šiandieninis NT nieko nerodo, nu gal dar anksti