Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Renaltuk, neperskaičiau vakar tavo posto. Galima juk bandyti ir be stimuliacijų, o ir vieno foliuko gali pilnai užtekti, tik kad spermiukai geriau pasiektų tikslą, padarysit IUI ir būtinai turėsit savo stebukliuką 4u.gif Laikysiu už tave kumštukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 18, 21:35)
Kiek čia visko prirašyta, kiek naujokių  smile.gif
Kam nepavyko - laikykitės, mes gi moterys, mes stiprios, dėl savo vaikelio viską padarysim ir iškentėsim smile.gif
Kas dar laukia rezultatų - būtinai linkiu pamatyt II, juk jau stebuklų metas  bigsmile.gif
Cygnus, aukit, stiprėkit  4u.gif
O aš prieš šventes turėsiu histero, labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, kad kas negerai gali būt, labai jau man mano mm nepatinka...

Liabas mergytės mirksiukas.gif

19891010 nenusimink mergyt, pailsėkit dabar per šventes, o paskui kai kibsit visi į darbus rolleyes.gif man atrodo kad po Naujų šitam skyrelyje kai pasipils gerų naujienų bigsmile.gif

Konvalia kada tau paskirta histero? laikysiu už tave labai kumštukus kad viskas kuo puikiausiai pavyktų rolleyes.gif nu pagaliau sulauksi ir tu kažkokio paaiškėjimo manau mirksiukas.gif viskas bus gerai mergyt, pamatysi - geriau jau žinot manau viską nei sėdėt nežinioj ir galvot kodėl nepavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 12 18, 17:42)
AMH<0,3, FSH buvo virš 4 kažkiek. Iš principo siūlo IVF, bet kol kas dar ir IUI neprieštarauja bandyti. Ir aš galvoju, kad jeigu per IUI man išstimuliuoja ovuliaciją, tai turime visus šansus pastoti. Matyt bandysime dar vieną ir tada kuriam laikui stabdysim planus visus. Bet apie kiaušialąstės donorę nei vienas gydytojas neužsiminė (tik nesakau, kad pati apie tai negalvojau, bet prisiskaičius visokių užsienio forumų vėl galvoju, kad turiu dar šansų pastoti ir su savo kiaušialąstėm). Tai va man labai keista, kad pas tave rezervas likęs kaip ir didesnis, bet nuteikinėja tave liūdniau kažkaip, tai nebesuprantu, ką galvoti ir kur tuomet teisybė, gal čia aš per optimistiškai dar į viską žiūriu  g.gif

Gal ir nuo pacio gyd. poziurio viskas priklauso, beto gyd. daro isvadas remdamasis kiekviena pora individualiai, gal pas jus kiti rodikliai geresni, pas mus blogesni ir atvirksciai smile.gif Del donores kiausialastes tai cia as pati pradejau mastyti blush2.gif aisku viska bandysime kol bus bent maziausia viltis. svarstau pasidaryti LP arba histeroskopija jeigu sis IUI nepasiseks.
o jus gyd. lietuvoje ar uzsienyje, nes labai skiriasi visas gydymas pas mus ir uzsienyje?
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2013 12 18, 18:24)
Sveikutes 4u.gif  Parkeliavo mano mmm verysad.gif 1-oji IUI nesekminga..

Neliudek taip console.gif isantro karto pavyks 4u.gif
Papildyta:
Rudde, misheliina2, esate dariusios LP , ar jums paskyre sia procedura del kaz kokiu simptomu ar taip del istyrimo?

Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 18, 21:35)
Kiek čia visko prirašyta, kiek naujokių  smile.gif
Kam nepavyko - laikykitės, mes gi moterys, mes stiprios, dėl savo vaikelio viską padarysim ir iškentėsim smile.gif
Kas dar laukia rezultatų - būtinai linkiu pamatyt II, juk jau stebuklų metas  bigsmile.gif
Cygnus, aukit, stiprėkit  4u.gif
O aš prieš šventes turėsiu histero, labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, kad kas negerai gali būt, labai jau man mano mm nepatinka...

As taip pat mastau pries IVF LP arba histeroskopija g.gif o tau gyd. liepe pasidaryti del tam tikru simptomu ar tu pati ?
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 19, 07:41)
Renaltuk, neperskaičiau vakar tavo posto. Galima juk bandyti ir be stimuliacijų, o ir vieno foliuko gali pilnai užtekti, tik kad spermiukai geriau pasiektų tikslą, padarysit IUI ir būtinai turėsit savo stebukliuką  4u.gif Laikysiu už tave kumštukus  mirksiukas.gif

Aciu tai ta ir bandysime daryti tik tiek, kad sansai sumazeja smile.gif
O tau sekmes histeroskopijos metu, butinai papasakok kaip viskas pasiseks?o tu santariskese darysi?su siuntimu?
Atsakyti
Naujosios mergaites, kurios dar nesate uzpildziusios anketos IUI sub-temuteje, raginu uzpildyti pasidalinti info apie savo kelio eiga link svajones link - nestuke.gif
bus visom lengviau nereikes nuolat klausineti kas kada ir kur ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man paskyre LP nes as nepastojau 2 metus. Vyro tyrimai pasak juos tuo metu buvo geri. Bet as visa gyvenima turejau labai skausmingas mmm, plius budavo rudu patepliojimu pries ir po mmm, itare endo, bet parasyta kad I stadijos tik 2 zidinukai rasti,tai sake tas itakos nedaro pastojimui. Bet man pvz po LP dar daugiau tu rudu isskyru atsirado. g.gif Mes uzsieni tai cia jokiu stimuliaciju.jokiu IUI nedaro jeigu 100 proc. Neisitikine kad kiausintakiai pratekami 4u.gif
Bet as manau kad reiketu pasidaryt histero arba LP jeigu nepavyksto ir su IUI, su stimiliacijom, nes daug kam padeda sitos proceduros greiciau pastot ax.gif

Linkiu nenuleisti ranku ax.gif Mes visos busim nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 12 19, 11:13)
Sveikos 4u.gif
Man paskyre LP nes as nepastojau 2 metus. Vyro tyrimai pasak juos tuo metu buvo geri. Bet as visa gyvenima turejau labai skausmingas mmm, plius budavo rudu patepliojimu pries ir po mmm, itare endo, bet parasyta kad I stadijos tik 2 zidinukai rasti,tai sake tas itakos nedaro pastojimui. Bet man pvz po LP dar daugiau tu rudu isskyru atsirado.  g.gif Mes uzsieni tai cia jokiu stimuliaciju.jokiu IUI nedaro jeigu 100 proc. Neisitikine kad kiausintakiai pratekami 4u.gif
Bet as manau kad reiketu pasidaryt histero arba LP jeigu nepavyksto ir su IUI, su stimiliacijom, nes daug kam padeda sitos proceduros greiciau pastot  ax.gif

Linkiu nenuleisti ranku ax.gif Mes visos busim  nestuke.gif

Tai va ir as mastau pries tokia rimta procedura kaip IVF tikrai reikia pasidaryti. Mano MMM taip pat labai skausmingos , bet gine sako del gimdos ir kaklelio netinkamo santykio g.gif, jau keli metai kaip mmm ima trumpeti, pradzioje buvo 6 d. ir normaliai gausios, dabar liko tik 3 d. ir visai negausios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 10:15)
*Gal ir nuo pacio gyd. poziurio viskas priklauso, beto gyd. daro isvadas remdamasis kiekviena pora individualiai, gal pas jus kiti rodikliai geresni, pas mus blogesni ir atvirksciai  smile.gif Del donores kiausialastes tai cia as pati pradejau mastyti  blush2.gif aisku viska bandysime kol bus bent maziausia viltis. svarstau pasidaryti LP arba histeroskopija jeigu sis IUI nepasiseks.
o jus gyd. lietuvoje ar uzsienyje, nes labai skiriasi visas gydymas pas mus ir uzsienyje?

**Rudde, misheliina2, esate dariusios LP , ar jums paskyre sia procedura del kaz kokiu simptomu ar taip del istyrimo?

*Šiuo metu mes vaikštom pas tą pačią gydytoją rolleyes.gif
**Aš dariausi pačioj pradžioj LP, nes turėjau didelę endo cistą, tik ją pašalinus pradėjau stimuliacijas ir IUI.
Atsakyti
Labas 4u.gif
ech merginos, aš tiek vilčių į Renaltą buvau sudėjus savo laiku....
Šį ciklą 19891010 galvojau tikrai pastos (su tooookiu deficitiniu vyru).
O pasirodo tapti nestuke.gif ir su medikų pagalba ne taip jau paprasta.
Visoms ir sau nuoširdžiausiai linkiu stiprybės.
Mano mmm jau turbūt ryt parkeliaus, o tada O išeina per GRAND NAUJŲJŲ METŲ ŠVENTĘ doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 19 gruodžio 2013 - 14:35
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 13:42)
Tai va ir as mastau pries tokia rimta procedura kaip IVF tikrai reikia pasidaryti. Mano MMM taip pat labai skausmingos , bet gine sako del gimdos ir kaklelio netinkamo santykio g.gif, jau keli metai kaip mmm ima trumpeti, pradzioje buvo 6 d. ir normaliai gausios, dabar liko tik 3 d. ir visai negausios  doh.gif

Man tai paaiskino kad skausmai del gimdos spazmavimo, kad taip sakant padidintas tonusas ji pradeda spazmuot ir del to labai skauda, as cia prisiskaiciau kad spazmus mazina magnis tai vartoju magni kai jau jauciu prasides mmm, pora dienu iki ju ir 2 dienas mmm metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 11:59)
Labas rytas mergaites,

Šiandien ryte 9d po IUI neiškentusi pasidariau testuką ir rodo vaiduokliuką, kaip manot galiu jau džiaugtis ar jis gali būti melagingas dėl duphastono?

Aš manau, kad jau galim sveikinti thumbup.gif turim dar viena nėštukę nestuke.gif

QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 18, 12:42)
Aš dariausi nuotrauka su pilna narkoze ir ji parode 100% nepratekamuma o kai daremes LP viskas ten gerai. O buvo aišku nervu daug sad.gif tai manau kad LP nors ir operacija bet vistiek parodo daugiau teisybės.

taip būna, kad darant GN užsispazmuoja kiaušintakiai ir atrodo, kad nepratekami.
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 12 19, 11:35)
Naujosios mergaites, kurios dar nesate uzpildziusios anketos IUI sub-temuteje, raginu uzpildyti pasidalinti info apie savo kelio eiga link svajones link -  nestuke.gif
bus visom lengviau nereikes nuolat klausineti kas kada ir kur ? smile.gif

Gal galite išsamiau papsakoti, kur reikia registrotis? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

O kur ten registruotis nežinau blush2.gif

O šiandieninis NT nieko nerodo, nu gal dar anksti g.gif
Atsakyti
Cia IUI su temute
Atsakyti