Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Aciu visoms labai labai 4u.gif

Taip, man 1-oji IUI ax.gif O protokolas, tai cia kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 11:07)
Aciu visoms labai labai 4u.gif

Taip, man 1-oji IUI ax.gif  O protokolas, tai cia kas? blush2.gif

IUI protokolas - tai info apie tai: kuo, kada jus skatino, kiek užaugo ir kokio dydžio folikulai, kurią c.d. daryta IUI (išsamesnę info apie tai gyd. surašo ant tokio lapelio ir tai vadina protokolu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 12 05, 11:04)
hmm, keista - o man šitie patys prigadino nervų, nes labai labai abejotinai rode 15 DPI. Vėliau dieną bandžiau kasetę - tai kitas reikalas smile.gif

http://www.efarma.lt...n1#.UqBBcPmnoYQ

Bet šitie tik 25 mIU jautrumo doh.gif na nežinau, matyt čia kaip kam kurie tinka mirksiukas.gif bet iš tiesų manau jei jau yra nėštumas, tai yra.. anksčiau ar vėliau bet kuris testukas parodys - tik yra kelių firmų testukai apgavikai, dabar nepasakysiu kurie - gal kitos mergaitės čia žinos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 12 05, 12:19)
IUI protokolas - tai info apie tai: kuo, kada jus skatino, kiek užaugo ir kokio dydžio folikulai, kurią c.d. daryta IUI (išsamesnę info apie tai gyd. surašo ant tokio lapelio ir tai vadina protokolu smile.gif )

Hm.. g.gif Man nesurase. Bet 3-7CD geriau Letrozole, po 2 tabletes per diena, 9CD Ganal F 150. 14CD Ovitrelis. 15CD IUI. 2 folikulai kaireje kiausideje po 21mm, gleivine beveik 12mm. Siandien vyksta O (jauciu, man visada skausminga) Nuo rytojaus gerti Dufa 4u.gif
Papildyta:
Merginos, Gintarineje vaistineje su nuolaidu kortele (mazylio, gintarines vaistines, iki mylimiausia) Folio rugstis Jamieson 1000mg 100 tableciu tik 10,49lt!!!
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 05, 11:22)
tik yra kelių firmų testukai apgavikai, dabar nepasakysiu kurie

Esu kazkur apie rapipreg dviprasmisku nuomoniu girdejus, vienom jie labai apgaudineja, kitos sako, kad kaip tik geri, anksti parodo... g.gif zinok zmogus, kaip cia yra...

QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 13:03)
Hm.. g.gif  Man nesurase. Bet 3-7CD geriau Letrozole, po 2 tabletes per diena, 9CD Ganal F 150. 14CD Ovitrelis. 15CD IUI. 2 folikulai kaireje kiausideje po 21mm, gleivine beveik 12mm. Siandien vyksta O (jauciu, man visada skausminga) Nuo rytojaus gerti Dufa 4u.gif

o kaip idomiai, lertozole net po dvi, as tik po viena geriau ax.gif ziuriu kiekvienai viskas skirtingai, kad tik rezultatas toks pat butu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 05, 13:15)
o kaip idomiai, lertozole net po dvi, as tik po viena geriau  ax.gif ziuriu kiekvienai viskas skirtingai, kad tik rezultatas toks pat butu  nestuke.gif

Aš gėriau letrozole (femara) po dvi tabletikes per dieną nuo 4 CD iki 9 CD - užaugo trys foliukai, iš kurių vienas burbuliukas įsitaisė mano pilvelyje ax.gif
Atsakyti
As cia pat, paskaitau, bet parasyti upo nera verysad.gif po AMH tyrimuko esu pasimetusi, tikrai tokiu mazu rezultatu nesitikejau. Dabar bandau susigyventi su esamais faktais ir laukiu MMM, tada vizito pas gyd.
Tikiuosi Kaledos atnes stebukliuku i si skyriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 05, 14:57)
As cia pat, paskaitau, bet parasyti upo nera  verysad.gif po AMH tyrimuko esu pasimetusi, tikrai tokiu mazu rezultatu nesitikejau. Dabar bandau susigyventi su esamais faktais ir laukiu MMM, tada vizito pas gyd.
Tikiuosi Kaledos atnes stebukliuku i si skyriu  smile.gif

Renata, nenusimink, kartais medicinine statistika nuteikia tiesiog tragiskai, bet reikia prisiminti, kad juk ji ir yra statistika, kad vienoje puseje yra ir tie kuriems pavyko netgi su rezultatais zemiau normos. Tikiu, kad Kaledoms ateis geresnes nuotaikos ir naujienos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 05, 14:02)
Renata, nenusimink, kartais medicinine statistika nuteikia tiesiog tragiskai, bet reikia prisiminti, kad juk ji ir yra statistika, kad vienoje puseje yra ir tie kuriems pavyko netgi su rezultatais zemiau normos. Tikiu, kad Kaledoms ateis geresnes nuotaikos ir naujienos smile.gif.

Aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 05, 15:04)
Aciu uz palaikyma  smile.gif

Tikrai nera uz ka, cia juk ir esame, kad viena kita palikytume smile.gif. O sneku ir pati is savo patirties, vyrui gydytojai dave 3%, kad is viso liks vaisingas, taciau stai po dvieju metu musu rezultati bent jau mus labai dziugina smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 05, 14:08)
Tikrai nera uz ka, cia juk ir esame, kad viena kita palikytume smile.gif. O sneku ir pati is savo patirties, vyrui gydytojai dave 3%, kad is viso liks vaisingas, taciau stai po dvieju metu musu rezultati bent jau mus labai dziugina smile.gif.

labai smagu girdeti, kad gereja rezultatai smile.gif o va mes ritamies nuo kalno, pradzioje visi tyrimai buvo geri, o dabar vis blogeja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 13:03)
Hm.. g.gif  Man nesurase. Bet 3-7CD geriau Letrozole, po 2 tabletes per diena, 9CD Ganal F 150. 14CD Ovitrelis. 15CD IUI. 2 folikulai kaireje kiausideje po 21mm, gleivine beveik 12mm. Siandien vyksta O (jauciu, man visada skausminga) Nuo rytojaus gerti Dufa 4u.gif
Papildyta:
Merginos, Gintarineje vaistineje su nuolaidu kortele (mazylio, gintarines vaistines, iki mylimiausia) Folio rugstis Jamieson 1000mg 100 tableciu tik 10,49lt!!!

Puikus derlius, o jei dar kairė kiaušidė tinka, tai thumbup.gif
O Letrozole geriau nego Clostylbergyt g.gif ???

Renalta, friends.gif kai pastosi, tada galvosi, kad be reikalo pergyvenai.
Vistiek mes tuos ledus "pramušim". O kaip gydytoja komentuoja AMH rezultatą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 05 gruodžio 2013 - 15:17