Taip, man 1-oji IUI
Aciu visoms labai labai
Taip, man 1-oji IUI
O protokolas, tai cia kas?
Taip, man 1-oji IUI
QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 11:07)
IUI protokolas - tai info apie tai: kuo, kada jus skatino, kiek užaugo ir kokio dydžio folikulai, kurią c.d. daryta IUI (išsamesnę info apie tai gyd. surašo ant tokio lapelio ir tai vadina protokolu
QUOTE(LiBo @ 2013 12 05, 11:04)
hmm, keista - o man šitie patys prigadino nervų, nes labai labai abejotinai rode 15 DPI. Vėliau dieną bandžiau kasetę - tai kitas reikalas 
http://www.efarma.lt...n1#.UqBBcPmnoYQ
http://www.efarma.lt...n1#.UqBBcPmnoYQ
Bet šitie tik 25 mIU jautrumo
QUOTE(Katausė @ 2013 12 05, 12:19)
IUI protokolas - tai info apie tai: kuo, kada jus skatino, kiek užaugo ir kokio dydžio folikulai, kurią c.d. daryta IUI (išsamesnę info apie tai gyd. surašo ant tokio lapelio ir tai vadina protokolu
)
Hm..
Papildyta:
Merginos, Gintarineje vaistineje su nuolaidu kortele (mazylio, gintarines vaistines, iki mylimiausia) Folio rugstis Jamieson 1000mg 100 tableciu tik 10,49lt!!!
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 05, 11:22)
tik yra kelių firmų testukai apgavikai, dabar nepasakysiu kurie
Esu kazkur apie rapipreg dviprasmisku nuomoniu girdejus, vienom jie labai apgaudineja, kitos sako, kad kaip tik geri, anksti parodo...
QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 13:03)
Hm..
Man nesurase. Bet 3-7CD geriau Letrozole, po 2 tabletes per diena, 9CD Ganal F 150. 14CD Ovitrelis. 15CD IUI. 2 folikulai kaireje kiausideje po 21mm, gleivine beveik 12mm. Siandien vyksta O (jauciu, man visada skausminga) Nuo rytojaus gerti Dufa 
o kaip idomiai, lertozole net po dvi, as tik po viena geriau
QUOTE(vilvi @ 2013 12 05, 13:15)
o kaip idomiai, lertozole net po dvi, as tik po viena geriau
ziuriu kiekvienai viskas skirtingai, kad tik rezultatas toks pat butu 
Aš gėriau letrozole (femara) po dvi tabletikes per dieną nuo 4 CD iki 9 CD - užaugo trys foliukai, iš kurių vienas burbuliukas įsitaisė mano pilvelyje
QUOTE(Renalta @ 2013 12 05, 14:57)
As cia pat, paskaitau, bet parasyti upo nera
po AMH tyrimuko esu pasimetusi, tikrai tokiu mazu rezultatu nesitikejau. Dabar bandau susigyventi su esamais faktais ir laukiu MMM, tada vizito pas gyd.
Tikiuosi Kaledos atnes stebukliuku i si skyriu
Tikiuosi Kaledos atnes stebukliuku i si skyriu
Renata, nenusimink, kartais medicinine statistika nuteikia tiesiog tragiskai, bet reikia prisiminti, kad juk ji ir yra statistika, kad vienoje puseje yra ir tie kuriems pavyko netgi su rezultatais zemiau normos. Tikiu, kad Kaledoms ateis geresnes nuotaikos ir naujienos
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 05, 14:02)
Renata, nenusimink, kartais medicinine statistika nuteikia tiesiog tragiskai, bet reikia prisiminti, kad juk ji ir yra statistika, kad vienoje puseje yra ir tie kuriems pavyko netgi su rezultatais zemiau normos. Tikiu, kad Kaledoms ateis geresnes nuotaikos ir naujienos
.
Aciu uz palaikyma
QUOTE(Renalta @ 2013 12 05, 15:04)
Tikrai nera uz ka, cia juk ir esame, kad viena kita palikytume
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 05, 14:08)
Tikrai nera uz ka, cia juk ir esame, kad viena kita palikytume
. O sneku ir pati is savo patirties, vyrui gydytojai dave 3%, kad is viso liks vaisingas, taciau stai po dvieju metu musu rezultati bent jau mus labai dziugina
.
labai smagu girdeti, kad gereja rezultatai
QUOTE(19891010 @ 2013 12 05, 13:03)
Hm..
Man nesurase. Bet 3-7CD geriau Letrozole, po 2 tabletes per diena, 9CD Ganal F 150. 14CD Ovitrelis. 15CD IUI. 2 folikulai kaireje kiausideje po 21mm, gleivine beveik 12mm. Siandien vyksta O (jauciu, man visada skausminga) Nuo rytojaus gerti Dufa 
Papildyta:
Merginos, Gintarineje vaistineje su nuolaidu kortele (mazylio, gintarines vaistines, iki mylimiausia) Folio rugstis Jamieson 1000mg 100 tableciu tik 10,49lt!!!
Papildyta:
Puikus derlius, o jei dar kairė kiaušidė tinka, tai
O Letrozole geriau nego Clostylbergyt
Renalta,
Vistiek mes tuos ledus "pramušim". O kaip gydytoja komentuoja AMH rezultatą?