Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Labas rytas 4u.gif
Kiek čia jau naujoj temutėj priplepėjot, nespėju net visko perskaityt:)
labai-labai , dar ne viskas prarasta, aš dar turiu vilties dėl tavęs 4u.gif
19891010, kokie šaunūs rezultatai, viskas turi pasisekt bigsmile.gif
Cygnus, nedingau, tiesios jokių naujienų kol kas neturiu, šį mėnesį greičiausiai neturėjau ovuliacijos, BT nepakilo, šonų irgi nedūrė kaip visad. Pasipasakot, kaip pati jautiesi, kada dabar į pasimatymą su žirniuko ar pupele eisi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 04, 19:18)
As jau po IUI bigsmile.gif  Skaudet neskaudejo, bet buvo tikrai nemalonu. Gydytoja pasakojo, kad su kitom ir pusvalandi uztrunka, kol kateteri iveda, o man tik shast ir ivede bigsmile.gif  del vyro turtelio... A+B 100proc., po atplovimo 31 mln wub.gif  Gydytoja sake, kad tiesiog tobula sperma, o atsizvelgiant i tai, kad santykius vakar vakare turejom, tai is vis  thumbup.gif

Ohoooooho smile.gif turite deficitinį vyrą thumbup.gif
Turėtų būti geri rezultatai nestuke.gif
Čia pirma IUI, koks protokolas? (prašom nepasikuklinti ir pateikti mums daugiau info).
QUOTE(playmate @ 2013 12 04, 13:05)
Sveikos paneles  4u.gif  siandien gyd. paskyre Merional vaistus, gal kuri vartojote?

O Jūs LT? Nes šitie vaistukai tik prieš 2 metus licencijuoti.

Renalta, aūūūūū, kaip tu?

P.S.
Aš jau pradėjau ilgėtis stimuliacijų, echoskopijų. Pasirodo įprasti galima doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 05 gruodžio 2013 - 09:23
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 05, 09:01)
Labas rytas  4u.gif
Kiek čia jau naujoj temutėj priplepėjot, nespėju net visko perskaityt:)
labai-labai , dar ne viskas prarasta, aš dar turiu vilties dėl tavęs  4u.gif
19891010, kokie šaunūs rezultatai, viskas turi pasisekt  bigsmile.gif
Cygnus, nedingau, tiesios jokių naujienų kol kas neturiu, šį mėnesį greičiausiai neturėjau ovuliacijos, BT nepakilo, šonų irgi nedūrė kaip visad. Pasipasakot, kaip pati jautiesi, kada dabar į pasimatymą su žirniuko ar pupele eisi?  rolleyes.gif

Žinai Konvalia kartais pojūčiai gali ir apgauti mirksiukas.gif o ta BT aš visai netikiu.. ax.gif taip kad nenuleidžiam nosiuko, džiaugiamės paprastais dalykais ir laukiam 4u.gif

O aš pastebėjau, kad toks pozityvas esu palikus rolleyes.gif taip laukiu šiemet Kalėdų, taip norisi kažką naujo susimąstyt veikt, kažką karpyt, konstruot, namus puošt Kalėdoms ruošt thumbup.gif nežinau ar čia mane kokie hormonai veikia ar kas rolleyes.gif Jaučiuosi neblogai - pykina kiekvieną dieną, būna sunkių dienų, bet nieko ax.gif svarbu nevemiu , džiaugiuos kad pykina rolleyes.gif stengiuosi prisiverst vandenuko daugiau gert, nes pastebėjau kad visai skysčių mažai vartoju blush2.gif bet ir nuo vandens pykina, tai tenka prisiverst.. Į pasimatymą su burbuliuku eisiu kitą antradienį - ir laukiu, ir bijau kad viskas tik būtų gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. Na šiandien aš nervų kamuoliukas sad.gif. Vakar vakare pamiršau įsisdėti Utragestono tabletę, tai šiandien ryte panikos apturėjau sad.gif. Įsidėjau ryte ir tikiuosi per savo žioplumą nebūsiu prisidirbus sad.gif
Atsakyti
sveikos,

kadangi tema apie spermograma uzdaryta, o vakar vyrukas daresi tyrima, labai smalsu cia paklausti.
spermatozoidu kiekis tiesiog mizliniskas(840mln),A+B net 72, idealios formos 45, bet va suskystejimas 27, o klampumas net 10 verysad.gif
sakykit, ar prie tokiu duomenu naturalus pastojimas neimanomas? ar gresia IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 05 gruodžio 2013 - 09:42
Cygnus, viskas bus gerai, net neabejoju! 4u.gif

Rutuliuk27, gal nieko labai nenutiko del vienos tabletytes. as cia pradzioj duphastono viena irgi buvau pamirsus isgert, tai po to streso uzsidejau priminimus, dabar tvarkingai tuo paciu metu geriu ax.gif
Papildyta:
Tiesa, prisipazinsiu... blush2.gif vakar vakare neistverus viena NT sugadinau, aisku peranksti, ir dar vakare... aisku neigiamas... doh.gif zodziu ot as nekantruole... dabar prisizadejau jau tikrai be sestadienio nebedaryt! blush2.gif
beje, mergaites, o kokius testus jus naudojat? koki patikimiausi jumi atrodo?
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 05, 09:49)
Cygnus, viskas bus gerai, net neabejoju!  4u.gif

Rutuliuk27, gal nieko labai nenutiko del vienos tabletytes. as cia pradzioj duphastono viena irgi buvau pamirsus isgert, tai po to streso uzsidejau priminimus, dabar tvarkingai tuo paciu metu geriu  ax.gif
Papildyta:
Tiesa, prisipazinsiu...  blush2.gif  vakar vakare neistverus viena NT sugadinau, aisku peranksti, ir dar vakare... aisku neigiamas...  doh.gif zodziu ot as nekantruole... dabar prisizadejau jau tikrai be sestadienio nebedaryt!  blush2.gif
beje, mergaites, o kokius testus jus naudojat? koki patikimiausi jumi atrodo?

Vilvi ačiū už palaikymą mirksiukas.gif aš dariausi va tokius My Webpage Manęs niekada jie neapgavo - jie jautrūs tai mano pirmas vaiduokliukas, kokio niekada nebuvau mačiusi, su dieniniu jau buvo 11 DPO ax.gif
Dar anksti tikrai pasidarei mirksiukas.gif lauksim rezultatų po kelių dienelių nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 05, 10:08)
Vilvi ačiū už palaikymą  mirksiukas.gif aš dariausi va tokius My Webpage Manęs niekada jie neapgavo  - jie jautrūs tai mano pirmas vaiduokliukas, kokio niekada nebuvau mačiusi, su dieniniu jau buvo 11 DPO  ax.gif
Dar anksti tikrai pasidarei  mirksiukas.gif lauksim rezultatų po kelių dienelių  nestuke.gif

O geras, ir as tokiu uzsipirkus bigsmile.gif meginsiu sestadieni!
vakar kazkoki kitoki besibaigianciu galiojimu sugadinau, buvo 11d po iui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 12 05, 09:42)
sveikos,

kadangi tema apie spermograma uzdaryta, o vakar vyrukas daresi tyrima, labai smalsu cia paklausti.
spermatozoidu kiekis tiesiog mizliniskas(840mln),A+B net 72, idealios formos 45, bet va suskystejimas 27, o klampumas net 10  verysad.gif
sakykit, ar prie tokiu duomenu naturalus pastojimas neimanomas? ar gresia IUI?

Taip, skaičiai milžiniški.
Kur darėte spermogramą (ar tik ne Grybo g. nes jie naudoja iškreipiančią faktus terpę)?
Kiek žinau patikimiausia pasidaryti šį tyrimą NMC arba VK. Mums teko persidaryti tyrimus, kurie rodė milžinišką spermatozoidų koncentraciją 1 ml.
O A+B 72% laisvai gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 12 05, 11:17)
Taip, skaičiai milžiniški.
Kur darėte spermogramą (ar tik ne Grybo g. nes jie naudoja iškreipiančią faktus terpę)?
Kiek žinau patikimiausia pasidaryti šį tyrimą NMC arba VK. Mums teko persidaryti tyrimus, kurie rodė milžinišką spermatozoidų koncentraciją 1 ml.
O A+B 72% laisvai gali būti.

gal galit pakomentuoti temoje apie spermos kokybe? sukuriau ka tik, bet negaliu pirma rasyti, pildo i pagrindine temos zinute wink.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 05, 10:11)
O geras, ir as tokiu uzsipirkus  bigsmile.gif meginsiu sestadieni!
vakar kazkoki kitoki besibaigianciu galiojimu sugadinau, buvo 11d po iui  rolleyes.gif

Matai 11d. po IUI dar nereiškia, kad tiek tau yra DPO, nes juk IUI paprastai daroma prieš ovuliaciją, tai pas tave greičiausiai dar mažiau DPO mirksiukas.gif taip kad laukiam laukiam nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 05 gruodžio 2013 - 10:21

QUOTE(vilvi @ 2013 12 05, 11:11)
O geras, ir as tokiu uzsipirkus  bigsmile.gif meginsiu sestadieni!
vakar kazkoki kitoki besibaigianciu galiojimu sugadinau, buvo 11d po iui  rolleyes.gif

hmm, keista - o man šitie patys prigadino nervų, nes labai labai abejotinai rode 15 DPI. Vėliau dieną bandžiau kasetę - tai kitas reikalas smile.gif

http://www.efarma.lt...n1#.UqBBcPmnoYQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 05 gruodžio 2013 - 11:04