Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Labai-Labai, nenusmink, kol nėra mm dar tikimybė yra geroms naujienoms smile.gif.

Na, o aš tai jau planą pasidarius jei nepavyks mums IUI, kadangi kitą jei daryt reikėtų daryt per Kalėdas visgi nusprendžiau jei ką eiti pasidaryti histerogramą, nors gydytoja sako, kad man nebūtina nes yra darę LP ir viskas buvo ok, uždegimų nebuvo, bet kad ta LP prieš 5 metus buvo, ir dabar sėdžiu vat ir graužiuos ko aš jos nepasidariau anksčiau sad.gif
Atsakyti
[quote=labai-labai,2013 12 04, 11:51]
Na dar nesudėjau ginklų smile.gif (ne)lauksiu mm pasirodant ax.gif

[quote=19891010,2013 12 04, 11:40]
Labutis 4u.gif Gryzo vakar MB ir vel susipykom, tada asaru pakalne, o tada turbut padarem didziaausia klaida... smileysex.gif blush2.gif O juk siandien IUI unsure.gif Turbut nebeturesim spermiuku, ar gali taip greit prisigamint nauju? blush2.gif
Papildyta:

Žinok, nors ir rekomenduoja bent 2 d. susilaikymo, bet šį IUI ir mums panašiai su MB nutiko, tik ne susipykom, o prasnaudėm paskutinio dzigi dzigi laiką ir nusprendėm surizikuoti 1 d. prieš IUI, ir MB turto rezultatai buvo geresni nei pirmo IUI metu kuomet susilaikymas buvo 3 dienos mirksiukas.gif taip kad viskas bus ok drinks_cheers.gif
[/quote]
Aciu tau, nuraminai 4u.gif Bet vistiek bananu keke nupirkau, tegu valgo (skaiciau, kad jie padeda spermiukams) biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau plana kuriu antrajai iui, jei sita bus nesekminga! ax.gif labai tikiuosi, kad pavyks dar pries kaledas... kad tik nebutu kokiu cistu padidejusiu ar dar kokio velnio...
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 04, 09:08)
labas rytas mergaitės  4u.gif  aš su visai nekalėdinėm ir nedžiugiom naujienom verysad.gif šįryt pagadinau NT - pamačiau tik vieną ryškų storą I ir nors maniau kad nepratrūksiu, paskendau ašarų jūroj...

Pakartok po kelių dienelių jei mm neateis. Taip, mes perfekcionistės, mums atrodo viskas yra puiku, bet pamirštam tą statistiką " tikimybė tik 20 proc.".
Tik nereikia liūdėti, viskas priešaky mirksiukas.gif
QUOTE(19891010 @ 2013 12 04, 10:40)
Labutis  4u.gif  Gryzo vakar MB ir vel susipykom, tada asaru pakalne, o tada turbut padarem didziaausia klaida...   smileysex.gif  blush2.gif  O juk siandien IUI unsure.gif  Turbut nebeturesim spermiuku, ar gali taip greit prisigamint nauju? blush2.gif
Papildyta:

Nenusiminki gi 4u.gif  Kol nera mmm, vilties tikrai yra 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi prisiklausius nesąmonių, kad susilaikymo trukmė neturi įtakos vyro rezultatams smileysex.gif parą prieš IUI ir ką, blogai, jei susilaikymas buvo 2 paros - koncentracija 10 mln/ml, jei 1 para 5 mln/ml ir judrumas bogas. Po savaitės darėme spermogramą (surerimom, kad rodiklai vyro prastėja) tai koncentracija po 5 d. susilaikymo 30 mln/ml. Ir andrologė patvirtino, kad susilaikymas turi įtakos spermijų kiekiui 1 ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 04 gruodžio 2013 - 11:32
Sveikos paneles 4u.gif siandien gyd. paskyre Merional vaistus, gal kuri vartojote?
Atsakyti
As jau po IUI bigsmile.gif Skaudet neskaudejo, bet buvo tikrai nemalonu. Gydytoja pasakojo, kad su kitom ir pusvalandi uztrunka, kol kateteri iveda, o man tik shast ir ivede bigsmile.gif del vyro turtelio... A+B 100proc., po atplovimo 31 mln wub.gif Gydytoja sake, kad tiesiog tobula sperma, o atsizvelgiant i tai, kad santykius vakar vakare turejom, tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(playmate @ 2013 12 04, 13:05)
Sveikos paneles  4u.gif  siandien gyd. paskyre Merional vaistus, gal kuri vartojote?

Neteko nei vartoti nei matyti schmoll.gif

QUOTE(19891010 @ 2013 12 04, 19:18)
As jau po IUI bigsmile.gif  Skaudet neskaudejo, bet buvo tikrai nemalonu. Gydytoja pasakojo, kad su kitom ir pusvalandi uztrunka, kol kateteri iveda, o man tik shast ir ivede bigsmile.gif  del vyro turtelio... A+B 100proc., po atplovimo 31 mln wub.gif  Gydytoja sake, kad tiesiog tobula sperma, o atsizvelgiant i tai, kad santykius vakar vakare turejom, tai is vis  thumbup.gif

Oooohooooo , nu nerealiai ax.gif 4u.gif thumbup.gif Tokiu skaiciu jau cia neatsimenu biggrin.gif Nu jau is jusu tai tikrai geru ziniu tikiuosi , nerealiai geri rezultatai wub.gif Dabar tik pasisaugok ir sau laika skirk bigsmile.gif
Atsakyti
As jau po IUI bigsmile.gif  Skaudet neskaudejo, bet buvo tikrai nemalonu. Gydytoja pasakojo, kad su kitom ir pusvalandi uztrunka, kol kateteri iveda, o man tik shast ir ivede bigsmile.gif  del vyro turtelio... A+B 100proc., po atplovimo 31 mln wub.gif  Gydytoja sake, kad tiesiog tobula sperma, o atsizvelgiant i tai, kad santykius vakar vakare turejom, tai is vis  thumbup.gif

Nu liux! viskas skamba tikrai neblogai! thumbup.gif dabar beliko tas nelemtas dvi savaiteles istvert ir gero rezultato sulaukt! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 12 04, 20:38)
Neteko nei vartoti nei  matyti  schmoll.gif
Oooohooooo , nu nerealiai  ax.gif  4u.gif  thumbup.gif  Tokiu skaiciu jau cia neatsimenu  biggrin.gif  Nu jau is jusu tai tikrai geru ziniu tikiuosi , nerealiai geri rezultatai  wub.gif  Dabar tik pasisaugok  ir sau laika skirk  bigsmile.gif

QUOTE(vilvi @ 2013 12 04, 20:48)
Nu liux! viskas skamba tikrai neblogai!  thumbup.gif  dabar beliko tas nelemtas dvi savaiteles istvert ir gero rezultato sulaukt!  4u.gif

As zinokit vis dar negaliu patiket, kad cia taip gerai viskas wub.gif Na jei nepasiseks, tai net ir nebezinau ka dar daryt, ko dar truksta..
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 04, 21:17)
As zinokit vis dar negaliu patiket, kad cia taip gerai viskas wub.gif  Na jei nepasiseks, tai net ir nebezinau ka dar daryt, ko dar truksta..
Aciu merginos 4u.gif

Vow kokie grazus rezultatai smile.gif. linkiu nestuke.gif Kaledines dovaneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 04, 20:18)
  del vyro turtelio... A+B 100proc., po atplovimo 31 mln

Tikrai kad ohoho thumbup.gif o dabar kantrių dviejų savaičių! 4u.gif
Atsakyti

Super mergaite thumbup.gif laukiam laukiam po dviejų savaičių rezultatų nestuke.gif

Labas rytas mergytės mirksiukas.gif

Konvalia kur dingus mergaite? ax.gif

Edena kaip tu jauties?

Renalta kur mūsų dingus? unsure.gif

Kas dar iš mergaičių testukus planuoja gadinti? ax.gif
Atsakyti