Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (222 tema)!

APATINIAI

barenecessities.com

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 10 gruodžio 2013 - 15:18
ar jau renkate gemboree užsakymus?
Papildyta:
Kate25,
turiu užsakymų nuo 11.30,bet negaunu skaičiukų,ten suknelė Calvin kleino, būtų gerai ją turėti iki18d.,ar įmanoma? vakarėlis ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kaip OLD NAVY pižamyčių kokybė? Ar gera? va tokiu pvz http://oldnavy.gap.c...p;pid=921375002
Atsakyti
QUOTE(Dalida500 @ 2013 12 10, 16:40)
Papildyta:

As nusiunciau, junkites drinks_cheers.gif Sake kai tik susirinks nemokamas pristatymas nupirks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2013 12 10, 15:55)
As nusiunciau, junkites  drinks_cheers.gif Sake kai tik susirinks nemokamas pristatymas nupirks  mirksiukas.gif

dedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinukas_zx @ 2013 12 10, 16:45)
Gal kas žinot kaip OLD NAVY pižamyčių kokybė? Ar gera? va tokiu pvz http://oldnavy.gap.c...p;pid=921375002

Man nelabai patiko, nes skystoka medvilne, issitampo, geriau is gymboree arba carters smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalida500 @ 2013 12 10, 12:40)
Papildyta:
Kate25,
turiu užsakymų nuo 11.30,bet negaunu skaičiukų,ten suknelė Calvin kleino, būtų gerai ją turėti iki18d.,ar įmanoma? vakarėlis ant nosies biggrin.gif

Oiii, žinokit kas skubu, reik anksčiau pradėt ruoštis, nes visgi siuntos eina ne iš gretimo miesto, o net iš už Atlanto unsure.gif tad manau niekas negarantuos kad spės unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, skubam imti savo daikčiukus, kas dar neatsiemėt bigsmile.gif dalinu šian iki 20 val.
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2013 12 10, 08:44)
Sveikos, gal kas turi Michael Kors pukinių paltukų ir gali pasakyti kaip kokybė? Ar nelenda pūkai? 4u.gif

Labas

as turiu, nu nelenda is maniskes.

QUOTE(Andra* @ 2013 12 10, 09:00)
Timberland psl rašo -20% nuolaida tai dar galiotų ir jūsų turimas -30% kodukas?

vienas kodukas galioja, tai didesnis - 30%

QUOTE(Jurga_urte @ 2013 12 10, 09:14)
Labas rytas,
Kate25, parasiau laiskeli del isskaidyto apmokejimo. Ten bus du moketojai, nes skirtingi miestai mano vardu. Aciu 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
bile totalas atitiks ir viskas bus ciki

Parduodam ką tik gautą nuostabią suknytę mažai princesytei wub.gif ne tą dydį gavome verysad.gif

Dydis 6-12 mėn. Vilnius.

user posted image user posted image user posted image

QUOTE(Ausrinija @ 2013 12 10, 12:16)
O kurie geresni - Ukala ar Bearpaw? g.gif  g.gif
Kaip su dydziais ar atitinka?

Mano pyplys nesioja 7 dydi, toki ir imt ar didesni?  g.gif

8 turbut siu reiketu

Parduodam: L dydis po19Lt, daikciukai Kaune pas urte83

user posted image
XS dydis po 19lt.

user posted image
Tympos M dydis po 40lt.

user posted image

Atsakyti
4u.gif Dabar pavarysiu ant UGG.. kaip as ju nekenciau ir kokio jie man buvo baisumo.. Nu nesakyciau, kad ir dabar man jie super, ypac kai kurie, nu bet eina sau, kai as nusipirkau vienus is ju UGG ir kai vakar as su jais prabuvau lauke belekiek laiko ir kai parejau namo ir kai dar jauciau, kad mano kojos siltos, as negalejau patiketi, kad yra tokiu batu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As ir dabar dar netikiu.. netikiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar eisiu siandien lauke pastoveti, kad isitikinciau, nes tokiu stebuklingu batu nera................................. Negali buti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! schmoll.gif Bet vis delto yra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ar turiu pripazinti, kad tikrai yra????????????????????????? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu visoms visoms, kurios patare del dydzio, jisai atitiko nerealiai, aciu visoms, kurios juos giria, aciu visoms, kurios pataria juos pirkti !!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Mergaites, gal kam netiko LEVIS dzinsai? Reikia 33dydzio, na, gal dar 34 tikru.
As apie vyriskus tongue.gif I AZ lauksiu pasiulymu.

Siaulietes, dar turiu jusu siuntinuku. Atsiliepkit i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ajantabar @ 2013 12 10, 17:48)
4u.gif  Dabar pavarysiu ant UGG.. kaip as ju nekenciau ir kokio jie man buvo baisumo.. Nu nesakyciau, kad ir dabar man jie super, ypac kai kurie, nu bet eina sau, kai as nusipirkau vienus is ju UGG ir kai vakar as su jais prabuvau lauke belekiek laiko ir kai parejau namo ir kai dar jauciau, kad mano kojos siltos, as negalejau patiketi, kad yra tokiu batu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As ir dabar dar netikiu.. netikiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar eisiu siandien lauke pastoveti, kad isitikinciau, nes tokiu stebuklingu batu nera................................. Negali buti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  schmoll.gif  Bet vis delto yra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ar turiu pripazinti, kad tikrai yra?????????????????????????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Aciu visoms visoms, kurios patare del dydzio, jisai atitiko nerealiai, aciu visoms, kurios juos giria, aciu visoms, kurios pataria juos pirkti !!!!!!!!!!!!!!!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Uhhh, kokios emocijos!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Tai tokia saltmire esi? As rusiskus veltinius turiu irgi lb lb silti ir smagus. Bet jauciu ir mano nervai neatlaikys... anksciau ar veliau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinija @ 2013 12 10, 10:32)
Merginos, patarkit kur ieskoti vaikui batu Emu, Bearpaw ar analogiskos firmos ?  g.gif  kur kainyte geresne?  4u.gif
Turim Kamik sniego batus, bet sala koja, tad panau kad be naturalios vilnos ir kailio neissiversim smile.gif
Dydzio reikia Toddler smile.gif

amazon neseniai laaabai gerom kainytem buvom, nupirkau maziukei bearpaw, laukiam smile.gif ugg dabar jau issitraukem, labai myli ir dziaugiuosi, kad pasalus kojytes siltos 4u.gif kamik ir timberland turejom praejusia ziema, timberlandams neturiu priekaistu, kamik per salti musu ziemom, nors ir labai lengvuciai.
Papildyta:
QUOTE(Ausrinija @ 2013 12 10, 12:16)
O kurie geresni - Ukala ar Bearpaw? g.gif  g.gif
Kaip su dydziais ar atitinka?

Mano pyplys nesioja 7 dydi, toki ir imt ar didesni?  g.gif

ukala dazniausiausiai vilnos, o bearpaw avikailio. pagal modeliuka ziurekit. as buciau uz avikaili. UKALA maciau batu kalne, galima pasimatuoti. matavausi suaugusiuju, tai 9W, man tiko su 26,5 cm (41 eu), o Bearpaw man 10 dydis spaude, nes avikailis 4u.gif
Atsakyti