Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (222 tema)!

QUOTE(ajantabar @ 2013 12 10, 16:48)
Aciu visoms visoms, kurios patare del dydzio, jisai atitiko nerealiai, aciu visoms, kurios juos giria, aciu visoms, kurios pataria juos pirkti !!!!!!!!!!!!!!!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Man atrodo, kad yra amžiaus riba, iki kuriuos ugg'ai baisūūūūūs būna biggrin.gif Paskui išaugama ir iš jų išlipt nebenorima biggrin.gif O maylin'ai tai išvis net nekalbu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 10, 17:11)
Mergaites, gal kam netiko LEVIS dzinsai? Reikia 33dydzio, na, gal dar 34 tikru.
As apie vyriskus  tongue.gif  I AZ lauksiu pasiulymu.

Siaulietes, dar turiu jusu siuntinuku. Atsiliepkit i AZ  mirksiukas.gif
Papildyta:
Uhhh, kokios emocijos!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Tai tokia saltmire esi? As  rusiskus veltinius turiu irgi lb lb silti ir smagus. Bet jauciu ir mano nervai neatlaikys... anksciau ar veliau....  blush2.gif

ugg geris, siandien laksciau su savo megztais ir nejauciau jokio saltuko thumbup.gif
o esu visada saltom galunem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajantabar @ 2013 12 10, 16:48)
4u.gif  Dabar pavarysiu ant UGG.. kaip as ju nekenciau ir kokio jie man buvo baisumo.. Nu nesakyciau, kad ir dabar man jie super, ypac kai kurie, nu bet eina sau, kai as nusipirkau vienus is ju UGG ir kai vakar as su jais prabuvau lauke belekiek laiko ir kai parejau namo ir kai dar jauciau, kad mano kojos siltos, as negalejau patiketi, kad yra tokiu batu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As ir dabar dar netikiu.. netikiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar eisiu siandien lauke pastoveti, kad isitikinciau, nes tokiu stebuklingu batu nera................................. Negali buti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  schmoll.gif  Bet vis delto yra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ar turiu pripazinti, kad tikrai yra?????????????????????????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Aciu visoms visoms, kurios patare del dydzio, jisai atitiko nerealiai, aciu visoms, kurios juos giria, aciu visoms, kurios pataria juos pirkti !!!!!!!!!!!!!!!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
as taip jauciaus pries kokius 6 metus...ir saldavau kojas su kitais batais...
sekanciais nusipirkau pirmuosius UGG, kojos daugiau niekada nebesusalau:super thumbup.gif
Atsakyti
guess - 20% off - galioja viskam, sale irgi thumbup.gif thumbup.gif

macys - one day sale

nuoroda

gal kuri noretumet sio calvin klein dirziuko kazkam kaledoms - pas mane jis, issiusciau penkt - pirktas per black friday pigiai - 21.99$ tik. dydis 36$, prisidetu taksai, komisiukas ir biski uz shipa, gautusi mazdaug 77Lt

calvin Klein vyr dirziukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 10 gruodžio 2013 - 17:53
QUOTE(Kate25 @ 2013 12 10, 17:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as taip jauciaus pries kokius 6 metus...ir saldavau kojas su kitais batais...
sekanciais nusipirkau pirmuosius UGG, kojos daugiau niekada nebesusalau:super  thumbup.gif

Katuk, zinau, kad musu kojos vienodos ar esi matavusi vaikisku UGG 6 dydi? Nes sau graziu UGGu randu tik prie vaikišku blush2.gif
Atsakyti
Kate25 - o koks ilgis diržo? nesigaudau pagal dydžius, gal pamatuotumėt, jei tinka - imu ! bigsmile.gif ~77lt čia galutinė kaina maždaug ? diržas juodas taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 10 gruodžio 2013 - 18:07
QUOTE(Supermergaitė @ 2013 12 10, 17:57)
Katuk, zinau, kad musu kojos vienodos ar esi matavusi vaikisku UGG 6 dydi? Nes sau graziu UGGu randu tik prie vaikišku blush2.gif

ne visu, zinok, reik matuot.

QUOTE(eglute320 @ 2013 12 10, 18:01)
Kate25 - o koks ilgis diržo? nesigaudau pagal dydžius, gal pamatuotumėt, jei tinka - imu !  bigsmile.gif  ~77lt čia galutinė kaina maždaug ? diržas juodas taip?

105cm be sagties
juodas
Atsakyti
QUOTE(Supermergaitė @ 2013 12 10, 14:57)

O kokia koja jūsų abiejų, gal ir man tiktų biggrin.gif nes man kaina vaikiškų gražesnė blush2.gif
Atsakyti
reikia tada man smile.gif o Jūs norit jau dabar išsiųsti, man tiktų ir po švenčių, vyro gimtadienis sausį, tai dabar nebūtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 12 10, 18:52)
gal kuri noretumet sio calvin klein dirziuko kazkam kaledoms - pas mane jis, issiusciau penkt - pirktas per black friday pigiai - 21.99$ tik. dydis 36$, prisidetu taksai, komisiukas ir biski uz shipa, gautusi mazdaug 77Lt
[/color][/b]
calvin Klein vyr dirziukas

O kaip diržų dydžiai...??? Šis tai mažas man jei 105cm., kur rasti dydžių lentelę, niekur nerandu doh.gif Reiktų maniškiui naujo diržo.
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 10, 18:17)
reikia tada man smile.gif o Jūs norit jau dabar išsiųsti, man tiktų ir po švenčių, vyro gimtadienis sausį, tai dabar nebūtina  4u.gif

nu ideciau penktadieni.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 12 10, 18:13)
ne visu, zinok, reik matuot.

Turiu UGG Mayfaire 8 dydi, ir noriu tokio pat stiliaus. Esi i kuri nors modeli netipus? Gal siauresni vaikiski?
Gal kas devi 6big kids?
Atsakyti