Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (222 tema)!

Bet aš Kalėdų savaitę būsiu išvykus. Man būtų geriau jei įdėtumėt jau po naujų, tada kai ateis ir pasiimsiu, arba jei dalintoja palaikys pas save 4u.gif Nes tikrai noriu to diržo - ilgis idealus ir gimtadienis sausį - nebereiks sukt galvos 4u.gif man dar kokį laišką parašyti reikia, ar jau nebe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajantabar @ 2013 12 10, 17:48)
4u.gif  Dabar pavarysiu ant UGG.. kaip as ju nekenciau ir kokio jie man buvo baisumo.. Nu nesakyciau, kad ir dabar man jie super, ypac kai kurie, nu bet eina sau, kai as nusipirkau vienus is ju UGG ir kai vakar as su jais prabuvau lauke belekiek laiko ir kai parejau namo ir kai dar jauciau, kad mano kojos siltos, as negalejau patiketi, kad yra tokiu batu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As ir dabar dar netikiu.. netikiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar eisiu siandien lauke pastoveti, kad isitikinciau, nes tokiu stebuklingu batu nera................................. Negali buti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  schmoll.gif  Bet vis delto yra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ar turiu pripazinti, kad tikrai yra?????????????????????????  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Aciu visoms visoms, kurios patare del dydzio, jisai atitiko nerealiai, aciu visoms, kurios juos giria, aciu visoms, kurios pataria juos pirkti !!!!!!!!!!!!!!!!!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Maylin ugg wub.gif mano patys paciausi,nerealus uggai! thumbup.gif negaliu atsidziaugti jais! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokine: 10 gruodžio 2013 - 18:56
Mergaitės, kaip BCBGMAXAZRIA drabužių dydžiai??? Jie turi ir XXS žiūriu, tai kažin didinti jie ar atitinka???
Atsakyti
QUOTE(Supermergaitė @ 2013 12 10, 18:47)
Turiu UGG Mayfaire 8 dydi, ir noriu tokio pat stiliaus. Esi i kuri nors modeli netipus? Gal siauresni vaikiski?
Gal kas devi 6big kids?

mieloji, neisidemejau...bet tokie labiau batu tipo berods ankstoki.
o mayfair as neturiu..

QUOTE(eglute320 @ 2013 12 10, 18:49)
Bet aš Kalėdų savaitę būsiu išvykus. Man būtų geriau jei įdėtumėt jau po naujų, tada kai ateis ir pasiimsiu, arba jei dalintoja palaikys pas save 4u.gif  Nes tikrai noriu to diržo - ilgis idealus ir gimtadienis sausį - nebereiks sukt galvos  4u.gif man dar kokį laišką parašyti reikia, ar jau nebe  ax.gif

okiukas, issiusiu skaicius. issiusiu preke. pasiimsit kai galesit. dekui
Atsakyti
[quote=ajantabar,2013 12 10, 16:48]
4u.gif Dabar pavarysiu ant UGG..

Gal žinot kokia geriausia kaina jų būna? 4u.gif
Atsakyti

Turim pradetus rinkti ir labai reikia kompanijos:

quixtar - amway prekes

macys - 25% off

gap- 30% off

oldnavy-20% off

bananarepublic-40% off

venus.com -15% off ir free ship nuo 100$,labai reikia prisijungianciu

lastcall.com labai reik dar vieno uzsakymelio

wilsonsleather.com

armaniexchange.com -40% off naujai kolekcijai
columbia.com-- su 35% off

ir polo su 10% off

piperlime - 20% off

crazy8.com

drugstore.com

vitacost.com

6pm

allcosmeticswholesale -20% off,kodas ju duotas galim apasitikrinti ar duoda off

ae

aeropostale

levis.com-30% off

www.sliceofnature.com

gymboree.com

sephora.com labai reikia kompanijos

sierratraidingpost.com -35% off ,clearance netaiko

josbank.com -20% off surinkus 149$

anntaylor.com-50% off viskam

loft.com-50% off pilnai kainai

harney.com

jcrew-30% off sale

jcrewfactory-20% off

modnique.com

www.stevemadden.com -25% off nuo 100$

Ir zinoma visos kitos pardes,kur tik susirenka jamam

AMAZON BATAI

user posted image

Mergaites junkites prie sierratraidingpost -35% off duoda.nedaug truksta free ship

Atsakyti
Kate25, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galite pasakyti i koki miesta pas jus keliauja siuntiniai,arba pasto koda gal galite parasyti,noriu viena prekeuzsakyti,bet kai nezinau kur siusti reikes tai neaiski siuntimo kaina smile.gif Lauksiu atsakymo,aciu
Atsakyti
Pakomentuokite prašau, jei kas žinote dėl diržų ilgių... Kelnių apimtis 1m., tai kokio dydžio diržo reikia???
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 10, 19:16)
Kate25, labai ačiū  4u.gif

jums aciu

QUOTE(gintare*27 @ 2013 12 10, 19:28)
Sveikos,gal galite pasakyti i koki miesta pas jus keliauja siuntiniai,arba pasto koda gal galite parasyti,noriu viena prekeuzsakyti,bet kai nezinau kur siusti reikes tai neaiski siuntimo kaina smile.gif Lauksiu atsakymo,aciu

juk esat pirkus pas mus:)
vilnius, kaunas
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 12 10, 20:14)
jums aciu
juk esat pirkus pas mus:)
vilnius, kaunas

Jus mane ne taip supratote, norejau paklausti i Kokia valstija miesta ar kaip ten rasosi as net nezinau JAV ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 12 10, 19:09)
mieloji, neisidemejau...bet tokie labiau batu tipo berods ankstoki.
o mayfair as neturiu..

ACIU, mieloji 4u.gif anuos is tamstele perpirkau, keleta meteliu atgal, buvai pagavus uz gera kaina:)
Atsakyti