Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 05, 16:53)
Nugis koks detektyvas temoje, ner kada net vakarienei seimai gamint.
Ir dalyviu "padave" apacioje lotuliukas.gif

reitingai kyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 16:07)
O gal kaip tik aplinkiniu atspindi hihihi.gif Nu juokinga, ne kitaip. Jei nesi vista, nesijauti vista, tai ir del vistos ant papu nekompleksuoji biggrin.gif

Aš ir nesistengiu nieko išvadinti višta mirksiukas.gif
Tik kai įsivaizduoju tą vištą ant savęs isterinis juokas pradeda imti.
Atsakyti
Ingute, kada pirksit Jomashop, as dar del auskaru galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 16:07)
  einu vakarienes daryti

kakoi vakarienės-fotkės laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 15:58)

Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius. Bet tai tik iš sportinio intereso, o šiaip ir vištos man dzin...

Cia mane turit omeny ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 16:07)
O gal kaip tik aplinkiniu atspindi hihihi.gif Nu juokinga, ne kitaip. Jei nesi vista, nesijauti vista, tai ir del vistos ant papu nekompleksuoji biggrin.gif

o as kaip tik is principo tos visto norejau..nu podumaesh..
vista nesijauciu ir tokia nesu, o su jumoro jausmu palaikau siltus rysius bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 05, 17:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu pralinksminot mergytes su tuo detektyvu biggrin.gif Zaneta dabar is principo, jei kartais neturi, nusipirks ta Makeidza ir ides foto stambiu planu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visa diena sedejau nelaiminga - vaikas vel serga, man spranda susuko doh.gif bet perskaiciau temute ir sedziu issisiepus biggrin.gif gerai cia su jumis mirksiukas.gif

Jei neturi nuotaikos dabar zinau kur listi. O gi i SMa nepakartojama temuke ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 17:09)
Aš ir nesistengiu nieko išvadinti višta  mirksiukas.gif
Tik kai įsivaizduoju tą vištą ant savęs isterinis juokas pradeda imti.

Manes nei juokas ima, nei cypseti pradedu lotuliukas.gif Kur nors tikslingai si megztuka uzsivelku, pvz. kokia nors biblioteka, viktorina, paskaita t.y. kur kazkas su protu susije biggrin.gif Gaunasi toks idomus kontrastas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 16:58)
Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius. Bet tai tik iš sportinio intereso, o šiaip ir vištos man dzin...

Aš. Nors gal aš dar nesu brandi - man tik 33. Mokėt iš savęs pasijuokt irgi reikia mokėt wink.gif Mano apranga man nesukelia jokių nepatogumų. Nes man dzin kitų nuomonė - bile aš graži sau.

QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 17:07)

drinks_cheers.gif

Aš tai sriubą greit greit puodan ir čia vėl. Ot detektyvas čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 gruodžio 2013 - 16:15
Einu ir aš į googlą - visų pirma išsiaiškinsiu ką makeidžu vadinat (praleidau), tada išmatavimus susirasiu, kokių buitinių fotkių iškapstysiu ir eisiu girtis, kad ir aš turiu bigsmile.gif Visai neblogai čia žiūriu, galėsiu jaustis svarbi ir ypatinga kol lauksiu savo kelių papigiajskų prekių, visvien be darbo sėdžiu, pilvą auginu - nors parašyt ką turėsiu ir į diskusijas galėsiu įsitraukt, kaip jis spaudžia/nespaudžia/trina/netrina/patogus/nepatogus/susinešiojo/nesusinešioja ir etc. Dar reik savo vyrą išsiųst kur į kokią Kolumbiją ir padaryt tarkim lakūnu su nuosavom avialinijom g.gif Namą 17 miegamųjų įsirengt ir vsio, būsiu afigiena rolleyes.gif Ačiū už idėjas, tik va nicką dar pasikeist reikia, kad niekas neatsektų - ot turiu tikslą ir užsiėmimą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vistas kritikuoti reikia atsargiai, gi slave jas daug mergaiciu, kaip karstas bulkas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
67 laukia detektyvo atomazgos:D
Atsakyti