Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 15:49)

Mano penkiametė irgi įsitikinusi kad ji princesė, nu ir ką tu jai?  biggrin.gif

ogi nieko..svarbu, kad ji laiminga thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 05, 16:49)
Dabar sedziu ir laukiu ir neisku ko... bus nebus.. atsakys neatsakys...

O visa kita mane tenkina smile.gif

del rubeliu - atsiras jie tikrai esu tikra cia bus kazkokia klaida, as biski atlaisvesiu gal ryt jau busiu pasivijus senus darbus... per ana sav juodai uzsiliko kai kas, tada paziuresiu ir as dar -ar uzklausete bmw ar ji gavo tuo paciu koduku tuos hm ar tik vienas priemima sbuvo jei tik vienas su dlaim prkeiu vadinas su tuo paciu koduku dar ateis gal uzsimete ir juokias kur tyliai koinytes na ar suknytes -rubeliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 05, 15:46)
niekad nerasiau, nesipiktinau ir dabar neketinu  4u.gif  Nei situ mergaiciu, nei kitu darbu (nepaslaptis, kad perku pas dar viena blush2.gif) O kozno darbe yra minusu ir pliusu. Nieko nuostabaus, nes liapsusu nera tik pas tuos kas nedirba  isvis 4u.gif

man tik vieno dalykelio del aiskumo truksta. Kad skaiciukus rasant nera kazkokio numerelio, tarkim siunta 11011. Temoj paraso aliooo gavom  thumbup.gif  Nu ir nesuku galvos, jei matau atejo dar tik 11008, skia as dar tyliai sedziu ir laukiu savo eiles smile.gif bet cia tik man asmeniskai to truksta.

O nera skia mano bedos - tinka salygos tokios kokios yra - perku, netinka, einam ten kur patiks viskas. As tai nematau bedos.

Kantrybes nebuvo pirmuose pirkimuose, kai nesuvokiau isvis esmes, kaip cia, kas cia, kada cia smile.gif kai atsirado supracius apie visa sistema, atejo ir kantrybe smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 16:49)
O man dzin.  mirksiukas.gif
Jei žmogus fantazuodamas jaučiasi laimingas, negi sunku motiniškai išklausyti? Gal bent netaps potencialiu savižudžiu, jei savivertei pakelti pakanka išsigalvoti  cool.gif
Mano penkiametė irgi įsitikinusi kad ji princesė, nu ir ką tu jai?  biggrin.gif

su siuo sutinku.

penkiametes fantazijos - raidos etapas. taip turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 15:54)
del rubeliu  - atsiras  jie tikrai  esu tikra  cia bus kazkokia klaida, as biski atlaisvesiu  gal ryt jau busiu pasivijus senus darbus... per ana sav juodai uzsiliko kai kas, tada  paziuresiu ir as dar -ar uzklausete bmw ar ji gavo    tuo paciu koduku  tuos  hm ar tik vienas priemima sbuvo jei tik vienas  su dlaim prkeiu vadinas  su tuo paciu koduku  dar ateis  gal uzsimete ir  juokias kur tyliai koinytes na ar  suknytes -rubeliukai 4u.gif

As ir vis tikiuosi, kad ateis drinks_cheers.gif
Nepaskambinau dar BMW, nes neturiu kada-nepavyks ramiai pasneketi man ne keliu minuciu doh.gif Vaziuosiu siuntinuko pas ja pati ir pakalbesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 15:49)
lotuliukas.gif Jūs vis dar su ta zaneta  doh.gif
Palikite žmogų ramybėje, nereiks jai vargšei fantazijos pajunginėti, kaip dar čia jus apstačius  wub.gif

mes ne pričiom,kaip kad JMD sako rolleyes.gif .....
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 15:51)
vat butent, rapoja, kad labai labai juokinga. o zinai, man nejuokinga, man jos gaila. nes ji ir Amouage nepirko. Nes jei butu pirkusi, pirmiausia butu pasigyrusi, mergos!!!!!! gavau Honouraaaaaaaaa, kvapas slykstusssssss, ka daryttttt, gal kas noooooritttttt?????? Bet zeneta neva tai gavo juos ir ATIDAVE dabar jei neklystu anytai ar kam ten dar....  blink.gif  blink.gif Bet cia uzsimine lyg tarp kitko, kad kvepalus, kuriuos pirko uz daugiau nei 200 eur, tada, kai mes vel kazkada paliedom pliurpalus apie tuos kvepalus. Tu tiki tuo, kad ji juos is viso pirko?????? AS NE!

ui dar įdomiau dabar doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip tu ten sakai-pypiec jau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Eglute @ 2013 12 05, 15:53)
Nugis koks detektyvas temoje, ner kada net vakarienei seimai gamint.
Ir dalyviu "padave" apacioje lotuliukas.gif

mano kava atšalo nėra kada atsinešt lotuliukas.gif
Bumbuliuk,až prasitrink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 16:51)
vat butent, rapoja, kad labai labai juokinga. o zinai, man nejuokinga, man jos gaila. nes ji ir Amouage nepirko. Nes jei butu pirkusi, pirmiausia butu pasigyrusi, mergos!!!!!! gavau Honouraaaaaaaaa, kvapas slykstusssssss, ka daryttttt, gal kas noooooritttttt?????? Bet zeneta neva tai gavo juos ir ATIDAVE dabar jei neklystu anytai ar kam ten dar....  blink.gif  blink.gif Bet cia uzsimine lyg tarp kitko, kad kvepalus, kuriuos pirko uz daugiau nei 200 eur, tada, kai mes vel kazkada paliedom pliurpalus apie tuos kvepalus. Tu tiki tuo, kad ji juos is viso pirko?????? AS NE!

Detektyvas blink.gif
JMD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 05, 15:46)

man tik vieno dalykelio del aiskumo truksta. Kad skaiciukus rasant nera kazkokio numerelio, tarkim siunta 11011. Temoj paraso aliooo gavom  thumbup.gif  Nu ir nesuku galvos, jei matau atejo dar tik 11008, skia as dar tyliai sedziu ir laukiu savo eiles smile.gif bet cia tik man asmeniskai to truksta.

QUOTE(madmuazele @ 2013 12 05, 15:49)
Man cia tik to ir truksta  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Nes neaisku nei kada iskeliavo, nei kaip, nei su kuo unsure.gif
Dabar sedziu ir laukiu ir neisku ko... bus nebus.. atsakys neatsakys...

O visa kita mane tenkina smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutinku su mergaitėmis.
Įsivaizduoju, kad laureta nerašo su kuria siunta siunčia, neva dėl dar padidėsiančio darbo krūvio. Bet aš manau, kad tokios žinutės, ženkliai sumažintų atsakinėjimų į klausymus kada išsiųsta, ar išsiųsta, kada gausiu, krūvį g.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 15:51)
Tu tiki tuo, kad ji juos is viso pirko?????? AS NE!

O tau tikrai taip labai rūpi?
Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius. Bet tai tik iš sportinio intereso, o šiaip ir vištos man dzin...
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 05, 16:50)
Inga, tu jau man žiurkėną primeni. Tysi tysi namo  lotuliukas.gif

todel ir namie kaip urve jau tuoj bus- pasizadu sau ir jum, garsiai, susideliot skudurus ir padaryt rimta revizija, nes man matyt jau kai tiek visko matau nebesuvokimas ateina.. kai namie dvi vienodos bliuzeles, vaikui vienodi rubai ateina dar patikrinu ar ner klaidos akurat ner..
o paskui stebiuos kad per rubus ner namie daugiau niekam vietos
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 16:53)
Nebaigei bigsmile.gif Negaunu patvirtinimo del MAC, kad nupirkta smile.gif

macc pirkau paskutini syk cancelino laureta turejo perpirkti,tai ka delto nebutu net priimta nerasau, laureta is kart atejus matys kad jai palikau laiskuti jusu 4u.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 12 05, 16:53)
Nugis koks detektyvas temoje, ner kada net vakarienei seimai gamint.
Ir dalyviu "padave" apacioje lotuliukas.gif

doh.gif atei zeneta ides cia foto mum to palto ir busim ramios, JMD tures atsiprasyt kad zmogu uzsipuole ir sampe statyt biggrin.gif

tai 13d penktadinei einam vinciaus pagurknosti, be vaiku,be vyru biggrin.gif
JMD tavo maizuko gimsiuke, bet gal paguldysi ir atleksi juk te tau ranka paduoti
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 16:51)
gavau Honouraaaaaaaaa, kvapas slykstusssssss, ka daryttttt, gal kas noooooritttttt??????

Cia tikiuosi tik interpretacija biggrin.gif Kaip tik is Ingos iskaulijau keleta ml, kad kvapa suzinot ax.gif Nesinori, kad taip blogai butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 15:58)
Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius. Bet tai tik iš sportinio intereso, o šiaip ir vištos man dzin...

prie ko čia tos vištos lotuliukas.gif
Atsakyti
uuoojjj negaliu, nesusilaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau seniai taip nesu zvegnus nu JMD saunuole:)))) 4u.gif nuotaika nerealiai pakele:)))
10 balu!!!
Atsakyti