Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 16:58)
ohmy.gif tau tikrai taip labai rūpi?
Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius. Bet tai tik iš sportinio intereso, o šiaip ir vištos man dzin...

Loxxy, man irgi nerupejo. As tiesiog uzsikabliavau uz to makeidzo. Nu man uzstrigo ir viskas. Ir galvoju kad cia kazkas ne taip. paskui tas Amouage, paskui tie batai paslo pajexalo. Siaip, juk cia moteros, cia pletkai ir intrigos. Cia smaguuuu!!!! argi ne taip?
Atsakyti
Loxxy nus ant vistu nevaziuok,as zinok gavau ta factory, zydra kokia ciotka prie mano dabar tipo melynu akiu laugh.gif

bet uzsidejau, vyras nutylejo o sunus is kart "-mama, tik i tevu susirinkima neik su tokiu megstiniu" biggrin.gif

nu griuk negyvas

pavaiksciojau, padumojau kad man kazkaip kompleksai gal, kad negaleciau eit kazkur kad ir i kavine kavos su juo.. o po parduotuves su terbom man uztenka paprasto medvilninio...
zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 05 gruodžio 2013 - 16:02
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 15:58)
todel ir namie kaip urve jau tuoj bus- pasizadu sau ir jum, garsiai, susideliot  skudurus ir  padaryt rimta revizija,  nes  man matyt jau kai tiek visko matau nebesuvokimas ateina.. kai namie  dvi vienodos  bliuzeles,    vaikui vienodi rubai ateina  dar patikrinu ar ner klaidos akurat ner..
o paskui stebiuos kad per  rubus ner  namie daugiau niekam vietos

Jei as dirbciau tavo darba kaip tu dabar, tai jauciu butu skudurynas pas mane doh.gif doh.gif Jauciu uzmatyciau ka siuncia panos-ir man reiktu... lotuliukas.gif
As tai del vaiku rubu isprotejusi-turi jie daugiau ju nei reikia doh.gif Vienu metu mano didysis marskiniu turejo daugiau nei vyras lotuliukas.gif Dzinsu taip pat... biggrin.gif Maziausiam visko nuo didziuju liko-bet vis perku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 16:59)
Cia tikiuosi tik interpretacija biggrin.gif Kaip tik is Ingos iskaulijau keleta ml, kad kvapa suzinot ax.gif Nesinori, kad taip blogai butu biggrin.gif

Zeneta pasake lyg tarp kitko, kad ji juos nusipirko, atsisiunte, kavapas nepatiko ir atidave sitiek kainuojancius kvepalus prosta tak....

na as neissigalvoju.

panos, as tikrai zenetos atsiprasysiu, jei viskas ka cia prirasiau yra kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 gruodžio 2013 - 16:04
BF šiandien - dalyvių ohooo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kelios dienos man buvo siaubingos, temų išvis neskaičiau, šiandien matau detektyvais užsiimat ir apie siuntas kalbat, tai ir aš paklausiu, kaip su KAUNO siunta? Ar negautos jokios dėžės? Tikrai nemažai skaičių apmokėtų, su lilydirect, sephora ar allwholecosmetics, tai viskas aišku, gal renka dėžutę atskirą, bet Gymboree, Pimperlime ir etc.?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 16:00)
prie ko čia tos vištos    lotuliukas.gif

Nu aš tiesiog jau kelintas mėnuo neduodu sau ramybės ieškodama atsakymo į klausymą, kokia višta savo autoportretą ant papų gali nešioti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 16:58)
Man pvz. tik smalsu, kokia brandi moteriškė, mano kad višta jei ant papų yra stilius.

Stilinga irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 05 gruodžio 2013 - 16:10
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 16:03)
Zeneta pasake lyg tarp kitko, kad ji juos nusipirko, atsisiunte, kavapas nepatiko ir atidave sitiek kainuojancius kvepalus prosta tak....

tai gi uošvienei ne bet kam wub.gif biggrin.gif kur ta uošvienė gyvena-panos galit nueit kvapo sužinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 18:01)
Loxxy, man irgi nerupejo. As tiesiog uzsikabliavau uz to makeidzo. Nu man uzstrigo ir viskas. Ir galvoju kad cia kazkas ne taip. paskui tas Amouage, paskui tie batai paslo pajexalo. Siaip, juk cia moteros, cia pletkai ir intrigos. Cia smaguuuu!!!! argi ne taip?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu pralinksminot mergytes su tuo detektyvu biggrin.gif Zaneta dabar is principo, jei kartais neturi, nusipirks ta Makeidza ir ides foto stambiu planu lotuliukas.gif lotuliukas.gif visa diena sedejau nelaiminga - vaikas vel serga, man spranda susuko doh.gif bet perskaiciau temute ir sedziu issisiepus biggrin.gif gerai cia su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 12 05, 17:04)
Sveikos merginos, kelios dienos man buvo siaubingos, temų išvis neskaičiau, šiandien matau detektyvais užsiimat ir apie siuntas kalbat, tai ir aš paklausiu, kaip su KAUNO siunta? Ar negautos jokios dėžės? Tikrai nemažai skaičių apmokėtų, su lilydirect, sephora ar allwholecosmetics, tai viskas aišku, gal renka dėžutę atskirą, bet Gymboree, Pimperlime ir etc.?

kauns gavo lyg pirmadieniar sekmaidnei.. dabar bus tik ryt laureta rase-penktadinei vakare-sest ryte -
kosmetikos deze nusedusi viena tai kaip sakant gali tekt palauk..
o kitos atvaziuoja ryt

QUOTE(zaRAza @ 2013 12 05, 17:04)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

einu vakarienes daryti
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 12 05, 17:04)
Nu aš tiesiog jau kelintas mėnuo neduodu sau ramybės ieškodama atsakymo į klausymą, kokia višta savo autoportretą ant papų gali nešioti  tongue.gif

O gal kaip tik aplinkiniu atspindi hihihi.gif Nu juokinga, ne kitaip. Jei nesi vista, nesijauti vista, tai ir del vistos ant papu nekompleksuoji biggrin.gif
Atsakyti