Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia supermamos?

QUOTE(Rasma @ 2013 12 14, 18:48)

Man nereikia ten kažkokios brangybės, tiesiog norėčiau, kad išrinktų tai, ko esu verta,

Va tai vat gal jį ir stabdo. Gal neturi tiesiog tiek, kiek esate jam verta g.gif
O pigesni pirkti nenori mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo Kaledini nora jau ispildziau....nusipirkau trokstamus kvepalus wub.gif
Atsakyti
As praktiska biggrin.gif Artimieji zino, kad Eurovaistines kuponu niekada nebus per daug, kai jau idejos issisemia visai thumbup.gif
O siaip nemegstu gauti brangiu dovanu (tada galvoju, jog uz ta suma panasu daikta geresni buciau isigijusi blush2.gif ). Labiausiai dziugina mazos, mielos, nebrangios dovaneles.
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2013 12 22, 08:02)
Savo Kaledini nora jau ispildziau....nusipirkau trokstamus kvepalus wub.gif

Aš irgi apsidovanojau save kvepalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 21, 20:58)
Va tai vat gal jį ir stabdo. Gal neturi tiesiog tiek, kiek esate jam verta  g.gif
O pigesni pirkti nenori  mirksiukas.gif

Neradau tiesiog žodžių pavadinti...tiesiog, kad išvis būčiau verta tokios staigmenos, tik jo vieno išrinktos. Kad nesiūlytų pinigų ir nereiktų pačiai rinkti, ieškoti, nereiktų pasidovanoti sau pačiai.
Na, bižuterinio nenorėčiau..tas tiesa..bet ir ne už tūkstančių tūkstančius svajoju...
Na, vertę turėjau ne pinigine prasme, bet paties įdėtų pastangų - sugalvojant, ieškant ir pan.

Nežinau čia daug ar mažai, bet baksnojau į pavyzdžius biggrin.gif
Patiko toks: http://www.premiere....viu-ziedas-upe/
Šitas sakiau - tobulas wub.gif : http://www.premiere....edas-tradicija/

17 metų pragyvenus kartu nemanau, kad tas pigesnis žiedas žmonai - kažkas tooookio.. cool.gif Galėtų ir dar pigesnis būt, tik tokio stiliaus.

Et, kiekvieną mūsų bendro gyvenimo savaitę būtų įmetęs 5 Lt į taupyklę, galėtų du tobulus žiedus nupirkti ir dar tikro šampano buteliui užtektų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai susirinkau visas priemones geliniam lakavimui, tai vyras kaip ir padovanojo Kalėdų proga. wub.gif Dabar džiaugiuos gražiais ir tvarkingais nagučiais, nes jau pusę metų labai norėjau, bet vis pinigų gaila būdavo, nes pirmam kartui brangu labai viską susipirkt ax.gif
Atsakyti
siais metais dovanu norejau sulciaspaudes, manau tai tikrai labai gera dovana, kuria galesiu naudotis kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 12 20, 23:24)
zinot o as noriu kad mano vyras BENT KA man PATS neprasomas neprimenamas paprasciausiai pats padovanotu ... va taip va  tongue.gif  nesureiksminu as to kad jis ma retai kada net geliu per gimtadieni atnesa , bet butu miela ir tikrai sirdis nors kiek atsiltu jei gauciau ka nors ....  4u.gif

Atrodo labai paprasta svajonė, ar ne? smile.gif man pavyzdžiui skaudu, kad iš savo vyro nieko negavau. Labai liūdna. Taip širdelę skauda. Man kaip moteriai norisi kartais ir kokį blizgutį gauti. Ne pačiai nusipirkti. Norisi, kad ištikrųjų galvotų apie tave rinkdamas kokį niekutį. Juolab, kad pinigėlių jis tikrai turi.
Atsakyti
pasidovanojau plancete 4u.gif
Atsakyti
Siemet kaledu senis po egle pakiso ipada, nesitikejau visai, nes kazkaip nebutinas namu ukio daiktas atrode, beeeet dabar visai dziaugiuosi. Dar gavau kruva slamstuko visokio, kaip pvz kojines is eilinio prekybcentrio, puodelis pagriebtas prabegom is kazkur, akropolio dovanu cekis ( nors dovanotojai zino, kad nekenciu sudopolio) aisku tokie dalykai sueis kasdienai, bet neslepsiu, nedziugina tokios dovanos visai manes. Is tokiu pradziuginusiu dovanikiu tai apsidziaugiau vintaziniais auskarais su turkio spalvos akmenim ir fotodrobe su vestuviu foto. Pati sau pasidovanosiu rankine is margos mases ir busiu very happy biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 12 04, 18:25)
Sena tema

Garsiai išsakius norą, jis linkęs pildytis smile.gif

Knygos,knygos,knygos.
Atsakyti
Siemet noreciau gauti:
* kvepalu;
*navigacija ax.gif
* cekis (gali buti apatinio trikotazo, kosmetikos pvz.: Drogas, eurokos, Douglas ar pan.wink.gif;
* saldainiu wub.gif
* ... visko man reikia lotuliukas.gif

siaip dazniausia ir gaunu ka noriu, nes pasakau kai kas paklausia ko noretusi... blush2.gif
Atsakyti