Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(D'esire @ 2013 12 05, 20:15)
Man tai sushiai ie siaip patinka biggrin.gif  drinks_cheers.gif  bent jau kai dare dydiji echo, tai sake, kad berniukas biggrin.gif  bet jei daugiau nedarys man ju, tai tik kai gims 100 proc zinosiu biggrin.gif nors pradejau po truputi pirkti berniukiskus drabuzelius ir galvoju tik berniukiskus vardus doh.gif  ir nebegaliu isivaizduoti, kad gali buti kitaip doh.gif

man irgi is pradziu sake lyg tai berniukas smile.gif o paskui vis gi mergiote smile.gif siaip jeigu eini privaciai pas gydytoja, jos kiekviena karta ziuri echoskopu ar viskas gerai ir viska ismatuoja. antras tyrimas, kuris daromas su toksoplazmone yra citomegalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 18:49)
man irgi is pradziu sake lyg tai berniukas smile.gif o paskui vis gi mergiote smile.gif siaip jeigu eini privaciai pas gydytoja, jos kiekviena karta ziuri echoskopu ar viskas gerai ir viska ismatuoja. antras tyrimas, kuris daromas su toksoplazmone yra citomegalas smile.gif

Nu man nesake, kad gal, o tipo patvitriko ir konkoreziukus parode blush2.gif biggrin.gif nu tikiuosi, kad bus berniokas tikrai, nes i mergaitiskus drabuzelius ne neziuriu doh.gif lotuliukas.gif
taip taip tas tyrimas drinks_cheers.gif biggrin.gif

Man poliklinikoj sake papildomas echo 80lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 05 gruodžio 2013 - 18:53
QUOTE(D'esire @ 2013 12 05, 20:52)
Nu man nesake, kad gal, o tipo patvitriko ir konkoreziukus parode blush2.gif  biggrin.gif  taip taip tas tyrimas drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Man poliklinikoj sake papildomas echo 80lt g.gif

Jeigu jau daryciau mokamai atskirai eiciau kur geras echoskopas vilniuje, nes antakalnio poliklinikoje nieko blatno smile.gif
Atsakyti
Visoms vakar patarusioms del kojyciu- Aciu!!! Gyd nieko blogo nemato,pedute visa funkcionuoja kaip turi but, jokiu pokyciu nera, paprasiau,pas ortopeda siuntimo eisim kita sav, jei nieko blogo neras vel I masazus sius.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 18:54)
Jeigu jau daryciau mokamai atskirai eiciau kur geras echoskopas vilniuje, nes antakalnio poliklinikoje nieko blatno smile.gif

Bet galvoju ar verta kazkur dar eiti papildomai ir darytis ta echo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 19:35)
Aš dar ir dabar norėčiau taip siaust, kaip barake kad siausdavom (ten prieš egzą kažkokį, nepamenu gerai, gal sporto psichologija) vakare "mokėmės"... Ale ot laikai buvo ***** blemba, užtat dabar guliu ištisai biggrin.gif
Įmečiau fotkę savo ir pasijutau plevėsa peržiūrinėdama jūsiškes - visos tokias gražias susidėjusios, o aš su anties lūpom ***** doh.gif

Fainulka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, ir "pavaret" plepalu, vos spejau skaityti lotuliukas.gif net vistiena sudeginau doh.gif nebetinkama vakarienei verysad.gif Bet prisijuokiau is detektyviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 12 05, 20:59)
Bet galvoju ar verta kazkur dar eiti papildomai ir darytis ta echo g.gif

kiekvienam savo, mano buvo svarbu, kad gydytoja paziuretu po kiekvieno apsilankymo mano pilvuka ir su echoskopu smile.gif
Atsakyti
Na jus ir pavarot cia lotuliukas.gif
Merginos, tik vienas klausymas : tai Mackage dramblius rengia ar ne ? doh.gif Supratau kad mazintas jis ir kad su 108 mazdaug rura reikia xl , teisinfai?

Ir dar , kaip i tas nuotraukas musu patekti? As tik i skudurus ilendu i vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 19:04)
kiekvienam savo, mano buvo svarbu, kad gydytoja paziuretu po kiekvieno apsilankymo mano pilvuka ir su echoskopu smile.gif

Na man tikrai nereikia po kiekvienos apziuros g.gif bet cia kaip sakot kiekvienam savo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Kur ieškoti rūbų ir avalynės medžiotojui? Ne paprastų kamufležinių o šiltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 05 gruodžio 2013 - 19:19
QUOTE(ingridkam @ 2013 12 05, 18:32)
Girdejot, šiąnakt uraganą baisų praneša. Baisu

baisu drinks_cheers.gif unsure.gif
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 18:35)
Įmečiau fotkę savo ir pasijutau plevėsa peržiūrinėdama jūsiškes - visos tokias gražias susidėjusios, o aš su anties lūpom ***** doh.gif

oi kokia jauniklė faina ir pilvūziukas fainas wub.gif biggrin.gif
lūpos tai paskutinė mada,manęs tai dukra nefotkina ,kai taip padarau lotuliukas.gif
QUOTE(Semilga @ 2013 12 05, 19:04)
Na, ir  "pavaret" plepalu, vos spejau skaityti lotuliukas.gif net vistiena sudeginau doh.gif nebetinkama vakarienei verysad.gif Bet prisijuokiau is detektyviu 4u.gif

joooo pavarėm rolleyes.gif biggrin.gif dėl vištienos abydna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 gruodžio 2013 - 19:18