Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 05, 19:06)
Na jus ir pavarot cia  lotuliukas.gif
Merginos, tik vienas klausymas : tai Mackage dramblius rengia ar ne ?  doh.gif  Supratau kad mazintas jis ir kad su 108 mazdaug rura reikia xl , teisinfai?

Ir dar , kaip i tas nuotraukas musu patekti? As tik i skudurus ilendu i vsio  biggrin.gif

A kur tavo foto? ka bigsmile.gif
Reik spaust private home ir bus ten albumeliai
Atsakyti
Aha, aš ant savo 26 metų tai jaučiuosi atseit suaugusi labai ir jau nebe jauniklė, o kai pasižiūriu į fotkes/veidrodį tai net baisu pasidaro - vaikas vaikų prisidariusi atrodau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 05, 19:55)
Visoms vakar patarusioms del kojyciu- Aciu!!! Gyd nieko blogo nemato,pedute visa funkcionuoja kaip turi but, jokiu pokyciu nera, paprasiau,pas ortopeda siuntimo eisim kita sav, jei nieko blogo neras vel I masazus sius.

niu kaip faina,smagu girdet kad viskas gerai thumbup.gif
siandien gi saviske pas ta Zitkauska uzsiarasiau ir pasakyk tu man vasario 25 d.tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 12 05, 19:16)
Sveikos, mergaitės.
Kur ieškoti rūbų ir avalynės medžiotojui? Ne paprastų kamufležinių o šiltų.

http://www.sierratra...ing/?perPage=96 mes cia batus pirkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 12 05, 19:16)
Sveikos, mergaitės.
Kur ieškoti rūbų ir avalynės medžiotojui? Ne paprastų kamufležinių o šiltų.

cabelas prie žvejų dar gal g.gif bet sieroj kainos geresnės būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 20:24)
Aha, aš ant savo 26 metų tai jaučiuosi atseit suaugusi labai ir jau nebe jauniklė, o kai pasižiūriu į fotkes/veidrodį tai net baisu pasidaro - vaikas vaikų prisidariusi atrodau lotuliukas.gif  doh.gif

Tai kad ir diedas mokyklinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 19:30)
Tai kad ir diedas mokyklinukas  biggrin.gif

kur tu matai?mane tai nervina,kad fotkės išsimėto po visur,o ne paeiliui,pagal nicą eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 05, 19:18)
A kur tavo foto? ka bigsmile.gif
Reik spaust private home ir bus ten albumeliai

Bandysiu veliau deti ir savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 19:54)
Jeigu jau daryciau mokamai atskirai eiciau kur geras echoskopas vilniuje, nes antakalnio poliklinikoje nieko blatno smile.gif

nu kad tamsta jus neteisi bigsmile.gif
kad eijau as i Antakalni savo laikais tikrintis aparatu ,kur tik vientelis LT buvo , bais brungus atseit viskas ten matosi per ji ...ir su juo tikrino tik su patalogijomis moteriskes ,eile dydziausia ...( blush2.gif as tiesiog blata turejau ) o lankiau as visa laik privacia klinika kur ir prabylo apie ta aparata ..kad jis pats geriausiais o paskui jau man MB ir suveike ji ....
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 05, 20:24)
niu kaip faina,smagu girdet kad viskas gerai  thumbup.gif
siandien gi saviske pas ta Zitkauska uzsiarasiau ir pasakyk tu man vasario 25 d.tik  doh.gif

ojetus kokios eiles nezmoniskos,mus tai po savaites uzrase 11dienai pas ortopeda,ner dideliu eiliu. Greiciausiai vel eisim I masazus, dabar paleidziu nuogom kojytem lakstyt, gal greiciau viskas susitvarkys. Tik nuejom pas gydytoja ji vaiksto idealiai kaip niekur nieko,nei kart nepasistiebe:D
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 05, 20:32)
Bandysiu veliau deti ir savo  ax.gif

Tantamas slepiasi lotuliukas.gif ,pasirodyk pagaliau ,as irgi ziurejau ,kad ner taves g.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 05, 19:24)
niu kaip faina,smagu girdet kad viskas gerai  thumbup.gif
siandien gi saviske pas ta Zitkauska uzsiarasiau ir pasakyk tu man vasario 25 d.tik  doh.gif

evvva, prasivalyk savo AZ blush2.gif
Atsakyti