QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 19:53)
Patiko ziauriai fainos. Bapkiu ner. Telefonas paskendo kompas paluzo ir t.t.

QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 06, 19:07)
Ai paskui vel nusipirksiu. Dar zinai issiduriau. **** cia man uz tai kad ne pas inga pirkau nubaude

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:14)
Ai paskui vel nusipirksiu. Dar zinai issiduriau. **** cia man uz tai kad ne pas inga pirkau nubaude
. Nesurinko inga gapo tai vaikui kelnes pasiltintas kitur uzsakiau. Nu tuos on dzinsus su flysu. Nezinau kaip uzsakinejau bet paemiau 2 vnt. Inga is karto butu tokia nesamone pamacius. **** kur kist. Vel pydisas i uodega. Mliaaaaaa 

Jo būna tokių dienų

Aš pati va labai nelaukiu Lauretos sąskaitų

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 20:14)
. Nesurinko inga gapo tai vaikui kelnes pasiltintas kitur uzsakiau. Nu tuos on dzinsus su flysu. Nezinau kaip uzsakinejau bet paemiau 2 vnt. Inga is karto butu tokia nesamone pamacius. **** kur kist. Vel pydisas i uodega. Mliaaaaaa 

tai kelnes tas parduok, o sukas pasilik

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:14)

Dek skelbima, parduosi ! Tureciau berna, perpirkciau .
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 06, 19:19)
Dek skelbima, parduosi ! Tureciau berna, perpirkciau .
Idejau. Niekam nereik. Dar ciotka kepse turiu nauja grazia obermeierio. ***** kelinta karta bandau uzder vaikui zviegia. Nesuprantu. Nu ne mano diena

QUOTE(elizieja @ 2013 12 06, 20:18)
Jo būna tokių dienų
Vis tikiuosi, kad pirkta per BF ir užtems siuntimą USA, kad iki pašalpos datempti - o tai irgi sąskaitose vėjai švilpia, vyras tik pirmą savitę įsidarbinęs, o užsakiau ne už 1tūkst LT ir kur protas
Bet va parduoti kažko labai nenoriu 

As labai kukliai per BF, bet pries tai daug pirkau...nepergyvenk, susideliosi kaip nors

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 19:14)

jmd nu ar pamacytu tas 50 lt dabar kisenei?
juk neocen
o klenikes sunesios, ir zinosi kaip kitur pirktis

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:24)
Idejau. Niekam nereik. Dar ciotka kepse turiu nauja grazia obermeierio. ***** kelinta karta bandau uzder vaikui zviegia. Nesuprantu. Nu ne mano diena 

Jei nori, mesk man i AZ nuorodas , ismieras ir kainas. Pasiulysiu draugei, turi berna 3 metu.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 19:25)
jmd nu ar pamacytu tas 50 lt dabar kisenei?
juk neocen
juk neocen

Pydisas + sukos = plauku dazymas. Uz sutaupyta stolnika kompa ir tlf paremontuosiu. O gap istorija tu zinai

Alytus ka tik iziebe misto egle
Didvyriskai atlaikiau koncerta su kablais ir su 20 kg ant ranku
Toks jausmas, kad is ziurovu tik viena ir sokau
Dabar varau keptu bulviu prisiesiu, kad kalorijas sudegintas susigrazint
Beja, ir pas mus jau labai smagiai kalediskai sniegas drebia

Beja, ir pas mus jau labai smagiai kalediskai sniegas drebia