Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

mano vienas siuntinukas pašte, kitą apmokėjau, jau kaip nekantrauju pasiimti... tik dabar ne namie esu, tai laukiu pirmadienio, kai grįžus galėsiu pasiimti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 19:53)
Patiko ziauriai fainos. Bapkiu ner. Telefonas paskendo kompas paluzo ir t.t.

verysad.gif susiklosto kartais viskas lyg tycia unsure.gif gal issisuksi kaip nors, neparduok dar....
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 06, 19:07)
verysad.gif susiklosto kartais viskas lyg tycia unsure.gif gal issisuksi kaip nors, neparduok dar....

Ai paskui vel nusipirksiu. Dar zinai issiduriau. **** cia man uz tai kad ne pas inga pirkau nubaude biggrin.gif. Nesurinko inga gapo tai vaikui kelnes pasiltintas kitur uzsakiau. Nu tuos on dzinsus su flysu. Nezinau kaip uzsakinejau bet paemiau 2 vnt. Inga is karto butu tokia nesamone pamacius. **** kur kist. Vel pydisas i uodega. Mliaaaaaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:14)
Ai paskui vel nusipirksiu. Dar zinai issiduriau. **** cia man uz tai kad ne pas inga pirkau nubaude  biggrin.gif. Nesurinko inga gapo tai vaikui kelnes pasiltintas kitur uzsakiau. Nu tuos on dzinsus su flysu. Nezinau kaip uzsakinejau bet paemiau 2 vnt. Inga is karto butu tokia nesamone pamacius. **** kur kist. Vel pydisas i uodega. Mliaaaaaa doh.gif

Jo būna tokių dienų 4u.gif
Aš pati va labai nelaukiu Lauretos sąskaitų blush2.gif Vis tikiuosi, kad pirkta per BF ir užtems siuntimą USA, kad iki pašalpos datempti - o tai irgi sąskaitose vėjai švilpia, vyras tik pirmą savitę įsidarbinęs, o užsakiau ne už 1tūkst LT ir kur protas doh.gif Bet va parduoti kažko labai nenoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 20:14)
Ai paskui vel nusipirksiu. Dar zinai issiduriau. **** cia man uz tai kad ne pas inga pirkau nubaude  biggrin.gif. Nesurinko inga gapo tai vaikui kelnes pasiltintas kitur uzsakiau. Nu tuos on dzinsus su flysu. Nezinau kaip uzsakinejau bet paemiau 2 vnt. Inga is karto butu tokia nesamone pamacius. **** kur kist. Vel pydisas i uodega. Mliaaaaaa doh.gif

tai kelnes tas parduok, o sukas pasilik biggrin.gif as si menesi irgi kaip ant peilio asmenu praslinkau, bet issisukau kazkaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:14)

Dek skelbima, parduosi ! Tureciau berna, perpirkciau .
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 06, 19:19)
Dek skelbima, parduosi ! Tureciau berna, perpirkciau .

Idejau. Niekam nereik. Dar ciotka kepse turiu nauja grazia obermeierio. ***** kelinta karta bandau uzder vaikui zviegia. Nesuprantu. Nu ne mano diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 12 06, 20:18)
Jo būna tokių dienų  4u.gif
Aš pati va labai nelaukiu Lauretos sąskaitų  blush2.gif Vis tikiuosi, kad pirkta per BF ir užtems siuntimą USA, kad iki pašalpos datempti - o tai irgi sąskaitose vėjai švilpia, vyras tik pirmą savitę įsidarbinęs, o užsakiau ne už 1tūkst LT ir kur protas  doh.gif Bet va parduoti kažko labai nenoriu  4u.gif

As labai kukliai per BF, bet pries tai daug pirkau...nepergyvenk, susideliosi kaip nors mirksiukas.gif tikrai, kai masiniai pirkimai, parduotuves turetu ilgiau siusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 19:14)

jmd nu ar pamacytu tas 50 lt dabar kisenei?
juk neocen

o klenikes sunesios, ir zinosi kaip kitur pirktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 18:24)
Idejau. Niekam nereik. Dar ciotka kepse turiu nauja grazia obermeierio. ***** kelinta karta bandau uzder vaikui zviegia. Nesuprantu. Nu ne mano diena  biggrin.gif

Jei nori, mesk man i AZ nuorodas , ismieras ir kainas. Pasiulysiu draugei, turi berna 3 metu.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 19:25)
jmd  nu ar pamacytu tas  50 lt dabar kisenei?
juk  neocen

o klenikes sunesios, ir  zinosi kaip kitur pirktis  lotuliukas.gif

Pydisas + sukos = plauku dazymas. Uz sutaupyta stolnika kompa ir tlf paremontuosiu. O gap istorija tu zinai biggrin.gif
Atsakyti
Alytus ka tik iziebe misto egle thumbup.gif Didvyriskai atlaikiau koncerta su kablais ir su 20 kg ant ranku biggrin.gif Toks jausmas, kad is ziurovu tik viena ir sokau lotuliukas.gif Dabar varau keptu bulviu prisiesiu, kad kalorijas sudegintas susigrazint lotuliukas.gif
Beja, ir pas mus jau labai smagiai kalediskai sniegas drebia thumbup.gif
Atsakyti