Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Vakar ejom i sporta. Paemiau atsigert. Pakrypo ir matyt per skubejima neuzsukau gerai. Puse litro i rankine. Nu ir paskendo viskas.
Atsakyti
sveiki,
esu naujoke ir noriu uzsisakyti is sephora.com kosmetikos, kai paspaudziu "sale", man atsidaro baltas ekranas ir jokiu akiai maloniu nuolaidu nerodo, gal zinote kodel?

is anksto dekoju.
Atsakyti
Aš vieną kart pasimokiau irgi, siunčiau tušą kitai tarpininkei, ten surašiau viską, nuolaidos kodą nusiunčiau, išsirinkau free mėginukus dar tris nes priklausė, juos irgi įmečiau į krepšį, visa apsipatenkinus tokiu atradimu numečiau, kad perku smile.gif Atėjo sąskaita -žiūriu beveik 10baksų brangesne kaina nupirktas unsure.gif Nu blyn galvoju, įlendu į laišką - o neparašius, kad jei nebus nuolaidos, kad nepirktų (nedaėjo, kad gali pirkt už brangesnę kainą,jeigu nusiunčiau ir kašiko kopiją ir nuolaidos kodą). Permokėjau belekiek, na bet galvoju bent mėginukai bus (ten skirtingus tušus 3 išsirinkau), vis šis tas - išbandysiu.
Atėjo laiškas, kad vietoje prekės,laiminga nulėkiau per pusvalandį - gaunu tik tą tušą, mėginukų nėra... Vienu žodžiu pasimokiau, kad užsakymus bet kokiu atveju rašyt reikia iš karto taip, kaip suprasčiau pati - jei siunčiu kodą - tai paminėt, kad noriu TIK su kodu pirktų ir panašiai...
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 19:32)
Alytus ka tik iziebe misto egle thumbup.gif Didvyriskai atlaikiau koncerta su kablais ir su 20 kg ant ranku biggrin.gif Toks jausmas, kad is ziurovu tik viena ir sokau lotuliukas.gif  Dabar varau keptu bulviu prisiesiu, kad kalorijas sudegintas susigrazint  lotuliukas.gif 
Beja, ir pas mus jau labai smagiai kalediskai sniegas drebia thumbup.gif

mm smagu as dar neveziau vaiku prie musu egles ryt gal reikes blush2.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 19:33)
Vakar ejom i sporta. Paemiau atsigert. Pakrypo ir matyt per skubejima neuzsukau gerai.  Puse litro i rankine. Nu ir paskendo viskas.

nus mdas, viskas bus gerai, kakzokis juodas brizas uzejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2013 12 06, 18:37)
sveiki,
esu naujoke ir noriu uzsisakyti is sephora.com kosmetikos, kai paspaudziu "sale", man atsidaro baltas ekranas ir jokiu akiai maloniu nuolaidu nerodo, gal zinote kodel?

is anksto dekoju.

Bandykit šią nuorodą atidaryt http://www.sephora.c...amp;topNav=true
O jei neišeis - tai gal slapukus naršyklėje išsitrinkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2013 12 06, 19:37)
sveiki,

is anksto dekoju.

keista man rodo prekes g.gif
sheila na matot buna kad renkamas dielis neimama asmeniskai tada ir sample ne visad buna
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 17:47)
Tada parduodu zalias macadamia sukas!

JMD parodyk kas do sukos
gal man reikia
Atsakyti
JMD- nu jo..būna doh.gif doh.gif man telefonai, kaip vaikystėj laikrodžiai, neužsibūna... vienas vidurželmio jūroj įkrito doh.gif nes vaikas vaikščiot nemokėjo ir vedžiojau už rankų, , o tašę bijojau krante palikt , nes babajai ratus suko doh.gif doh.gif nu tai iškrito iš tašės...kitą su vaiku aikštutėj pamečiau doh.gif per du metus, tris telefonus pakeičiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 06, 19:44)
JMD parodyk kas do sukos
gal man reikia

Eglut pardaviau jau biggrin.gif

galut kas ju nuoroda imest. As is darbinio tel rasau tai nieko ikelt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 06, 17:39)
Bandykit šią nuorodą atidaryt http://www.sephora.c...amp;topNav=true
O jei neišeis - tai gal slapukus naršyklėje išsitrinkit  g.gif

bandziau jusu nurodytu saitu bet schmoll.gif o kur tie slapukai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 12 06, 18:42)
Mergaitės, Klaipėda irgi gaus šį vėlų vakarą porą dėžučių  thumbup.gif  clap.gif
Bet va laiškučiai bus vėlai vakare, ir pasiimti galėsite ryt  4u.gif

Tikra Kalėdų nuotaika.... Toks oras, dėžutės artėja iš už jūrų marių...Ech...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 18:40)
keista  man rodo prekes  g.gif
sheila  na matot buna  kad   renkamas  dielis neimama asmeniskai tada ir sample ne visad buna

Na bet bent informavę būtų kaip kad jūs informuojat, jeigu kažko nebus/kita kaina bus ir panašiai... O čia tikėjausi sutaupyt bent kažkiek, dvejojau ar imti dar už likusią sumą kaip asmeniniam kažką (nes ten keli baksai be tos nuolaidos kurią įsivaizdavau būtų reikėję damest), nusprendžiau,kad bala nematė ir neėmiau. O gavau pamoką biggrin.gif
QUOTE(Kenguriux @ 2013 12 06, 18:49)
bandziau jusu nurodytu saitu bet  schmoll.gif  o kur tie slapukai buna 4u.gif

Hmm, kokia naršykle naudojatės - mozzila, explorer, opera? Va čia paaiškinta kaip tai padaryti.
Tik turėkite omeny, kad pašalinus slapukus - dings ir visi jūsų įrašyti slaptažodžiai, t.y. jei norėsite jungtis tarkim prie feisbuko - reikės iš naujo vest slaptažodį ir login ir panašiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 06 gruodžio 2013 - 19:01