Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų, 4 tema

QUOTE(Perla:) @ 2014 04 23, 19:29)
mano jaunelis kaip tik tokio amziaus,jokio pavydo nepastebejau  smile.gif

OJE kaip tavo pupa auga?negalvojat dabar apie sese jai? biggrin.gif o kaip broliukai ja snekina lietuviskai ar ne? rolleyes.gif

Yggdrasil (jetus koks sunkus nikas  biggrin.gif ) jau klausiau Fb,ale kad neatsakei,tai cia vel klausiu ...

Gali tik pirma raide rasyt wink.gif Suprasim visos smile.gif))
Neprisikasu iki pc ,seimyna okupavus . Pasymatymas liuks , visad smagu pamatyt wub.gif Gavau
foto tai laiminga baisiausiai kaip pirmakarte lotuliukas.gif

QUOTE(Mataij @ 2014 04 23, 21:58)
Sveikos !!!!
Taip tikrai jau 4 vyra auginu. ...

Sveikinimai dar karteli 4u.gif Aukit stiprus kaip azuolai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2014 04 23, 19:58)
Taip tikrai jau 4 vyra auginu. Gime 04 04.

sveikinimai wub.gif 4u.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 23, 20:15)
. Pasymatymas liuks , visad smagu pamatyt  wub.gif  Gavau 
foto tai laiminga baisiausiai kaip pirmakarte 

kaip faina wub.gif
Atsakyti
kaunietės, vyrija nebėgs KAuno maratone?

gal esate kuri buvusi Sofijos rezidencijoje Birštone?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 04 24, 14:13)
kaunietės, vyrija nebėgs KAuno maratone?

gal esate kuri buvusi Sofijos rezidencijoje Birštone?

Pries kokius keturis metus uzsakinejom jauniesiems siurpriza . Apziurejus patiko . Jaunavedziai liko patenkinti , fotkes nerealios ,kostiumines . Vienas minusas buvo ,kad vakariene vienoj salej su pasaliniais buvo , tai nelabai smagiai jautesi taip issipuste blink.gif
Siais metais norejom uzsisakyt valentinkei ,bet nieko neorganizavo ten , pokalbio metu susidare toks ispudis ,kad merdi ... Net nezinau ka ir patart .
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2014 04 23, 21:58)
Sveikos !!!!
Taip tikrai jau 4 vyra auginu. Gime 04 04. As jais turtinga  lotuliukas.gif
Aciu uz sveikinimus
Mano rezimas dabar kaip to vilkelio  lotuliukas.gif

Sveikinimai bet data kokia gerule 04.04.2014 gal dar ir gime 4.04 lotuliukas.gif
Kaip augaet ?
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 24, 15:56)

Siais metais norejom uzsisakyt valentinkei ,bet nieko neorganizavo ten , pokalbio metu susidare toks ispudis ,kad merdi ... Net nezinau ka ir patart .

aciuks.gif apetitas auga bevalgant - juk būna ir 4 dienų užsienio kelionių, ir gerų paskutinių minučių lotuliukas.gif doh.gif šiuo atveju aš ta pusė, kuriai negana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 04 24, 21:07)
Sveikinimai bet data kokia gerule 04.04.2014 gal dar ir gime 4.04  lotuliukas.gif 
Kaip augaet ?

nea gime 12:32. Siandien pasisverem tai nuo numesto svorio 1,5 kg per tris sav. sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2014 04 24, 20:48)
nea gime 12:32. Siandien pasisverem tai nuo numesto svorio 1,5 kg per tris sav. sakyciau thumbup.gif

sudėjus pirmus ir antrus skaičius vis tiek ketvertsi gaunas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2014 04 24, 20:48)

sudėjus pirmus ir antrus skaičius vis tiek ketvertsi gaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 04 24, 23:08)
sudėjus pirmus ir antrus skaičius vis tiek ketvertsi gaunas  biggrin.gif

geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2014 04 24, 21:48)

Oo kaip auga bigsmile.gif Saunuolis 4u.gif
Atsakyti
vakar vakare kažką buvau sugalvojusi, bet ryt pamiršau smile.gif

žiūrit kas nors Dainų dainelę? man kaip patinka thumbup.gif gaila, nedaininga aš, negaliu paruošti šeimyninio terceto...

Atsakyti
Sveikos, mes ilgąjį savaitgaly savo sodyboj buvom, darźiuką greituku užsisodinau ir Velykas atšventėm, ir šašlykų sezoną atidarėm. Pas mus kaimuke taip gražu man abrikosai žydi, forsitija pirmi meti vien źiedai, pabūnu kaime ir taip nesinori į butą grįžti. Čia dauguma turbūt nuosavuos namuos gyvenat, kad žolę pjaunat? Mes turim dvi žoliapjoves kaime, viena rankinè - pjauna tik vyras, kita stumiama - pjauna visi kas tik pastumia biggrin.gif
Sveikinimai Mataij 4u.gif
Man labai dainų dainelė patinka, kanklėm kažkada grojau ax.gif mano vyras ir vyriausias tautinių šokių šokèjai, tik vienas buvęs, kitas dabar šoka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute.handmade: 26 balandžio 2014 - 19:29