Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų, 4 tema

Toks laikas kad nieko nenoriu nei skaityt, nei ziuret tv ar filmus schmoll.gif
O su rubais pas mane sunkiai lotuliukas.gif dabar, as nemegstu kelniu, bet reikia truputi pakenteti, ir tilpsiu vasara i savo suknias ax.gif
Ryt vyriausio gimdienis wub.gif ziauriai greitai metai bega
Atsakyti
Labukas smile.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 05 02, 14:53)
      Mane labai zavi  Siaures JAV ir Kanados augmenija  ,pas mus klimato juosta panasi . Dievinu Kalikantus ,Magnolijas ,ech ...issipleciau ,nu tikra ligone lotuliukas.gif

na tikrai tiesa, kad man pas tavį konsultuotis reiks atlėkt drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(muminukas @ 2014 05 02, 15:27)
ar esate kuri buvusi Pažaislio festivalyje?

buvusi... labai geras festivalis 4u.gif ir tikiuosi dar ne kartą pabuvoti bigsmile.gif
Man labai prie širdies simfoninė muzika... tai dažniausiai ir renkuosi, kur simfoninis orkestras koks koncertuoja - visada patinka smile.gif pasirinkimas tikrai geras tame festivalyje

QUOTE(Mataij @ 2014 05 02, 22:58)
Ryt vyriausio gimdienis  wub.gif ziauriai greitai metai bega

Sveikinimai happybday.gif Koks gražus metas wub.gif Kiek jau didžiajam sukanka?

Mūsų 6-tosios metinės santuokos ryt rolleyes.gif visada mylėjau pienių žydėjimo metą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2014 05 02, 23:32)

Sveikinimai happybday.gif    Koks gražus metas  wub.gif  Kiek jau didžiajam sukanka?

Mūsų 6-tosios metinės santuokos ryt  rolleyes.gif  visada mylėjau pienių žydėjimo metą  wub.gif

13
Sveikinu su bendro gyvenimo metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 05 02, 12:27)

skaičiau angliškai Vaikų auklėjimas pagal prancūzus ir Prancūzų vaikai valgo viską. vakar parašiusi bibliotekoje buvau, žiū - abi stende padėtos biggrin.gif na, motinos dienos proga, bet gal dar vėl reiks pabandyti...

QUOTE(OJE @ 2014 05 02, 19:58)

Kas ten apie vaikus ?  ka ten skaitot ? idomu

QUOTE(Mataij @ 2014 05 02, 21:58)
Toks laikas kad nieko nenoriu nei skaityt, nei ziuret tv ar filmus schmoll.gif

Ryt vyriausio gimdienis  wub.gif ziauriai greitai metai bega

QUOTE(Karinuks @ 2014 05 02, 22:32)

Mūsų 6-tosios metinės santuokos ryt  rolleyes.gif  visada mylėjau pienių žydėjimo metą  wub.gif

Sveikinimai abiem progom smile.gif
MAtaij, kažkodėl mažesnį amžiaus skirtumą įsivaizdavau, tiksliau, maniau, kad vyriausias kokių 8 ar pan. bet nežinau, kodėl taip įsivaizdavau.

o man skaityti turbūt visada norisi, tik kartais knygas, kartais žurnalus. dabar skaitau Waltari Mirties angelas.
Atsakyti
Labukas smile.gif

Mataij, tikrai jau dičkis. Ir man kažkaip atrodė, kad mažesni... taip įsivaizdavau biggrin.gif

Dėkui už sveikinimus 4u.gif

Aaa... šiandien prisiminiau apie jūsų aprašytą akciją "gegužė be kelnių" ar pan... tai užsisegiau sijoną smile.gif tai vaikų pirmas klausimas: kodėl taip pasipuošei? lotuliukas.gif
Atsakyti
KArinuk, turi šiandien progą puoštis smile.gif

šiaip sukneles aš labiausiai įpratau, kol namie vaikus auginu. nes dar dirbant nelabai suknelių buvo pirkti, nemadingos buvo, tai labiausia kelnes, sijonus nešiodavau. o kai su vaikais namie, tai suknelę apsirengi vienu veiksmu, 2 dalių komplektui reikia 2 veiksmų biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif ir su 13 ir su metinem ir su sijonais biggrin.gif
oj neskaitau, oj nenesioju sukneliu... oj ir nieko nesvenciu ir svorio nemetu biggrin.gif ir aplamai vejas ane biggrin.gif nu gerai einu nors pamegzti tongue.gif kad sirdis nepyktu kad nieko visai neveikiu ... O vaikai tai patinka kai pasneka oj patinka biggrin.gif MAMA, sako tu grazi kai kur nors varai lotuliukas.gif suprask su makijazu .... o jei su riebiu makijazu tada sako O tu ir taip gali issipiesti - o kodel ir kam ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiai jau paauginti biggrin.gif 13, 8, 1,5 1 men lotuliukas.gif
Atsakyti

Su Mamyciu diena visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug gelyciu ,buckiu ir siltu apkabinimu wub.gif
Atsakyti
Valio mamoms!
Atsakyti

Labas rytas, 4u.gif
Labas rytas, 4u.gif
Su visom praleistom šventėm ir vaikų, ir mamyčių, ir šeimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
oi kiek čia pokalbių apie sodinimus, man patinka pasikapstyti žemėje, tik paskutiniais metais labiausiai mėgstu daugiametes gėles, kaimas mūsu nearti, kasdien nepalėksi, taigi jei auga tai auga, o jei reik daug priežiūros taki sunyksta pas man.
Mano vaikai vienas po kito kosėt pradeda, net pikta ant oro kas čia daros, sušalsim visai tuo ir mano abrikosai turbūt nušalo, ir mašiniukas trečia savaitė autoservise, kažkoks juodas ruožas pas mus dabar doh.gif
Kažko manforumas stringa, turbūt per daug plepu aš biggrin.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute.handmade: 06 gegužės 2014 - 08:24
forumas jau senokai striginėja, tvarko meistrai 4u.gif

mano dabar likę tik vaismedžiai ir 2 šilauogės, ir dar keli dekoratyviniai. nuomininkams leidome daržo vietoje smėlio dėžę pasistatyti. seniau dar turėjau gėlių juostą, bet vaikai ten pastoviai su kamuoliu žaisdavo, mindydavo, tai kuriam laikui veja užsėjom. kai vaikai paaugs, manau, vėl daugiau kokių gėlių turėsiu. o man irgi daugiametės labiau patinka, kurios mažiau priežiūros reikalauja, - bijūnai, pelargonijos, našlaitės, etc.
Atsakyti