Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

sioje teuteje sensi ir pukepuke vaiku derinukai pasakiski, mano favoritai wub.gif

pasirodo ir mes, toks paprastutis, po kiema lakste 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, mamukai, po tiek laiko užsukau pasigrožėti Jūsų vaikiukų derinukais smile.gif Labai gražu, smagu matyti,kad mamos taip stengiasi gražiai papuošti savo vaikučius smile.gif
Sensi, labai faini derinukai wub.gif
Labai sudomino rudi aulinukai, jei nepaslaptis,iš kur pirkotės. Labai ieškom, bet nelabai randam kažko panašaus..Gaila į daržiuką neleidžia atvesti su raišteliais, tai ieškom kažkokių tokių ir be raištelių;
Atsakyti
smile.gif
user posted image
бесплатный хостинг картинок
user posted image
Atsakyti
Sensi, pukepuke- WOW.... ŠAUNUOLĖS thumbup.gif wub.gif
bbiitute GRAŽU wub.gif

Šiuo metu neturiu galimybių pafotkinti naujų derinukų, tai dar įmesiu vasaros akimirkų...

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 12 spalio 2014 - 19:11
user posted image
хостинг картинок для форумов
user posted image
хостинг картинок
Papildyta:
Ačiū kam patikom 4u.gif

Sensi, na kaip vosad išsskirtinis jūsų bernužėlis labai gražu 4u.gif
Varnija, viskas patiko 4u.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2014 10 11, 00:17)
sioje teuteje sensi ir pukepuke vaiku derinukai pasakiski, mano favoritai wub.gif

Šiaip fainai, meilybė, ik kelnių vertinant derinuką, kitų norėtųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 10 12, 21:06)

Paskutinis labai, labai, labai patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano katytė mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 12 spalio 2014 - 20:38
Sveikutes,

Vis kai turiu laiko perzvelgiu derinukus, bet pati nebepasirodau, kogero jau metai bus prabege, busit mane pamirsusios wink.gif Begu, skubu, lekiu, visai savo maziuko nebefotografuoju, tad supykus ant saves, griebiau fotoaparata ir saulei besileidziant padariau keleta kadru.. Derinukas toks paprastutis, bet man mielas mirksiukas.gif

Kaip visada sensi, pukepuke, Varinija ir SeaGirl (kurios foto dazniausiai lieka taip ir nepamatytos, nes labai jau greit jas iskeli is albumo) stebinat kurybingumu iki siol, saunuoles 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lollipop*: 16 spalio 2014 - 13:46
As sio grazuolio niekad nepamirsiu wub.gif neimanoma biggrin.gif Lollipop, nuotraukos ziauriai istobulejo biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif Visuma nuotabi, derinukas labai mielas, siltas, o mazius tai ir taip aisku wub.gif wub.gif

Sensi, be galo grazu, pas mus tokiu graziu rubu nera biggrin.gif o gal ir yra, bet nemoku ieskoti... Varinija ir pukepuke damutes labai graziai atrodo.... na kaip visada 4u.gif

O as laukiu kada rudeninius derinukus trauksim is spintu...panasu kad tuoj, rytai jau gerokai vesus, nors diena vistiek pasildo iki 18-20C

nieko ipatingo bet...
user posted image

griztant is darzelio uzsukom pasilabinti su antytem...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 16 spalio 2014 - 22:58

jau taip pasiilgau as tavojo mazojo grozio nuotraukeliu, nes kaip minejau, tik uzeinu tavo postas ir iskeltos jau foto.. sad.gif super, paprastuciai derinukai, bet visada iki galo apgalvoti ir mieli, koks jau paauges tavo mazasis, o jau plauku grozis, kad ir nebera garbanu, bet vistiek plaukuciu tiek DAUG bigsmile.gif wub.gif wub.gif tai jau i mokyklele keliaujat, eh kaip tas laikas greitai bega doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lollipop*: 17 spalio 2014 - 09:45
Aciu mamytes uz komplimentus smile.gif
jbaniukaityte batukai Palladium firmos, pirkau is Amazon.co.uk. Labai man jie patinka- stilingi, patogus, gumuota nosyte, o svarbiausiai atsisega is abieju soniuku uztrauktukais- labai patogu ir vaikuciui ir mamai thumbup.gif

Del rubeliu, labai daug kas klausia i AZ, nepamenu kam atrasiau, kam ne, tai gal nieks nesupyks, papasakosiu cia. Dauguma musu rubeliu lenku gamintoju Booso . Pries metus laiko juos atradom, ir tiesa pasakius kitu net beveik neperkam smile.gif Nerealus sitie nuo stiliaus iki kokybes smile.gif

Seagirl ju puslapy raso kad galima isigyti ir USA mirksiukas.gif
http://www.booso.pl/...j/37/0/sprzedaz

O Lietuvoj jais prekiauja sita firma:
Booso Lietuva

O cia va ju internetine parduotuve

Seagirl jus vis dar tebeesat "grozis paprastume" profe smile.gif Labai patiko melynai geltonas thumbup.gif

Lollipop super, labai grazu! Is kur batukai zinau, o is kur salikas? biggrin.gif o Salvos, o fonas, o vaikucio grozis! labai labai! wub.gif

Varinija kokia rafinuota katyte bigsmile.gif toks elegantiskas derinukas... Daug kam nepatinka juoda spalva vaikiskuose rubeliuose, o man grazu! thumbup.gif

Pukepuke na, nebeturiu zodziu, nuo merginos grozio... Derinukai superiniai, labai kruopsciai apgalvoti, su meile derinti... Na bet mergaite tai kaip is pasakos kokios... wub.gif Ar buna kada kad ji nesisypso? bigsmile.gif Labai grazute!

Dezdemona derinukas paprastas, tvarkingas, bet jau akyciu grozis bigsmile.gif

Atsakyti
Sea girl, gražu, o jau nuotraukos wub.gif
Lollypop wub.gif Ką ir pasakysi wub.gif Pasirodykite dažniau wub.gif

Sensi, labai ačiū wub.gif

Na ir dar pasirodysim 4u.gif
user posted image
хостинг изображений
user posted image
user posted image
фотохостинг бесплатный
Atsakyti
Dar vasarinių įmesiu... smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

*Lollipop*, Sea Girl, pukepuke - PERFECT

*Lollipop*, na aš visvien į fotografijos kursus pas tamstą įsiprašysiu... mirksiukas.gif, nes Sea Girl tai tolokai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 20 spalio 2014 - 17:38