Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Laba,

Labai ačiū už gražius žodžius Evitai (taip, asedita, toks vardas) 4u.gif

Sandarliux, atsimenam žinoma, labai patko pirmasis ir du vasariniai paskutinieji, pasirodykit dažniau 4u.gif

Sensi
, na jusiškis išskirtinis kaip visad wub.gif Čia daug gražių derinukų matome, bet jūsų stiliukas išskirtinis wub.gif
Atsakyti
Sandraliux, atsimenam, kur cia neatsiminsi...as irgi jau galvojau, kad prazuvot visai biggrin.gif Tik va jei maziu buciau pamacius be mamytes niko, tai tikrai nebuciau jau atpazinus kad tas pats... biggrin.gif labai labai uzauges, pasikeites, leliuko nelike... Derinukai visi be isimties labai patiko, labai subtilus skonis, labai mielas man toks wub.gif

sensi, grazu ir iskirtinis wub.gif pukepuke irgi liuks 4u.gif snowflake, labai faina, be galo grazus pirmasis thumbup.gif 4u.gif

Kad nebutu tik kalbos...pora is paskutiniu dienu....

user posted image

Na ir Halloween'inis šeškiukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sea Girl - jau koks grozis seskiuko wub.gif super
Atsakyti
Sea Girl... Paladium... wub.gif biggrin.gif
Grazus jaukus languotas derinukas, toks cozy labai jau smile.gif
O tas antras... to seskiuko mama tikejosi kad jis kazka isgasdins? Nes jei pas mane toks belstusi, as atidarius duris ciupciau ji ir uzrakinciau po 9 spynom smile.gif Ir kasdien saldainiais maitinciau tokia mielybe biggrin.gif
Papildyta:
Pukepuke, Seagirl- ACIU smile.gif
Atsakyti
koks seskas nerealus
Atsakyti
šeškiukas dėkoja visoms tetoms biggrin.gif
user posted image

sensi, už tai kad pamilom Paladium batus turim tamstai dėkoti biggrin.gif 4u.gif

O kad šeškiuko nebijot parodysiu, kad turejau ir baisesnių gyvių tongue.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 03 lapkričio 2014 - 19:23
Sea girl, nerealiai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
фотохостинг png
Atsakyti
Smagu, kad kažkas ir mus prisimena, nors ir smarkiai pasikeitusius biggrin.gif Ir ačiū sakom, kam patiko kratinukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sensiuko ruduo žiauriai stiliovas wub.gif 4u.gif
Puke, man laaabai wub.gif
Sea Girl faini abu, nu bet šeškiukas su šeimyna šį kartą valdo thumbup.gif bigsmile.gif Nerealiai !
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sensi- nu jau grozis wub.gif stilius wub.gif super derinukai thumbup.gif
Atsakyti
sensi, grazu isties. Nors kepuryte ir su snapeliu ir su bumbulu viename man neitin... biggrin.gif Bet as pasigendu spalvu paskutiniuose sensiuko derinukuose...visiskai dingusios g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 12 lapkričio 2014 - 00:31