Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(*Lollipop* @ 2014 10 17, 09:44)
o jau plauku grozis, kad ir nebera garbanu, bet vistiek plaukuciu tiek DAUG  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif tai jau i mokyklele keliaujat, eh kaip tas laikas greitai bega  doh.gif

Plaukai..... doh.gif visi visad komentuoja, nes realybej juos dar matant ir paemus uz kudlu, tai plauku tiek kad man ir teciui galetu puse atiduoti ir jam dar uztektinai liktu lotuliukas.gif

O mokyklele tai tik 3 dienas sav. po 3 valandas.

4u.gif Pukepuke, grazu ir kvepia ziema jau pas jus 4u.gif Varinija, irgi faina, spalvos grazios wub.gif

Vakar 4-taji gimtadieni atsvente vyrukas. Nederinukas, o kratinukas tongue.gif norejo maikutes su zveriuku(mylimiausia maikute, jau mazoka, kai pakelia rankas ir bamba matosi tongue.gif ), nes gimtadienio dekoracijos buvo su misko zvereliais, baliukas miske.
user posted image
Atsakyti
Sea girl, ačiū, taip, aną savaitgalį su maikutėmis vaiksčiojom, o šį savaitgalį labai šalta jau buvo sad.gif Faina jums, dar trumpom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 10 03, 14:34)
Sveikos 4u.gif

Derinukas tokiam alia retro vakarėliui...

Labai įdomu, patiko thumbup.gif

QUOTE(Sensi @ 2014 10 07, 11:20)
O cia musu keli :

Valiūkiška, žavu, manau, dažnai praeiviai nužvelgia berniuką biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(pukepuke @ 2014 10 12, 12:35)

labai wub.gif bet tau tas pozavimas, švelnybė wub.gif

QUOTE(Varinija @ 2014 10 12, 20:15)
Mano katytė  mirksiukas.gif

Įdomi suknytė, nematyta tokia, o ausys šarmo labai prideda thumbup.gif

QUOTE(*Lollipop* @ 2014 10 16, 13:22)
Begu, skubu, lekiu, visai savo maziuko nebefotografuoju, tad supykus ant saves, griebiau fotoaparata ir saulei besileidziant padariau keleta kadru.. Derinukas toks paprastutis, bet man mielas  mirksiukas.gif

Tame paprastume daug labai jaukumo wub.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2014 10 16, 22:53)
nieko ipatingo bet...

griztant is darzelio uzsukom pasilabinti su antytem...

nai nai nai

QUOTE(pukepuke @ 2014 10 19, 18:44)

labai gražu, miela, o kur brolis? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 22 spalio 2014 - 21:08
QUOTE(baltė @ 2014 10 22, 22:07)
labai gražu, miela, o kur brolis? A?

Ačiū, a brolis kaimietis pas mus biggrin.gif Na ką padarysi, jis labiau nori pas dieduką į kaimą, kur su tečiu nuvažiuoja, nei su mumis pasižmonėti biggrin.gif O kaimo stailas, uch, o dar labiau uch būna kai grįžta iš savo laukų, arimų, ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
pukepuke, berniukai ir turi būt prie ūkio, prie technikos, o jei dar su tėčiu laiką leist, pati geriausia vaikystė wink.gif

Pasirodom mes, kad jau visai mūsų nepamirštumėt smile.gif
Bačiukų lyg man norėtūsi kitų, bet damutė, kadangi šituos pati sugeba užsisegti, tai nori būti savarankiška, kitų apaut neleidžia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Visada apžiūriu jūsų nuotraukas, gražu taip, kad ohoho :-)
Įkelsiu ir savo zuikį, gal neišpeiksit labai :-)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 24 spalio 2014 - 16:06
Snowflake, mieli derinukai, ypač pirmas 4u.gif
Balte, gal su trumpesniais batukais būtų gražiau, bet damutė pasirinko wub.gif Fainas paltukas. Iš kur?
Mes šiandien smile.gif
Iškart pakritikuosiu, man labiau patiktų su tamsiai pilkom pedkelnėm, bet neturėjau tokių smile.gif
user posted image
image uploader
user posted image
хостинг картинок без регистрации
user posted image
image uploader
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 10 25, 21:14)

Jau sita foto kokia faina wub.gif Grazuole Evita wub.gif wub.gif wub.gif atrodo toks vardas, atsiprasau jei sumaisiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 26 spalio 2014 - 09:10
Paantrinsiu mergaite ypatingai svelniu ir graziu bruozu. wub.gif Uzaugus sirdziu dauzytoja bus blush2.gif rubu net nematau bigsmile.gif
Atsakyti
Penas akims jūsų grožiai wub.gif Šaunuolės mamos, kūrybingos 4u.gif
Gera matyti ir seniai matytus veidus wub.gif
Pukes derinukai labai labai ištobulėjo, visi be išimties tobuli. O panelės grožis verčia iš kojų smile.gif
Varinijos vasariški tiesiog "šildo"
Sea Girl "nebegarbanėlė" koks išstypęs ir bigsmile.gif Derinukai visada paprastučiai, bet nu traukia nors tu ką wub.gif
Lollipop fainuolis...visuma vežaaaaa wub.gif Norisi vis dar sugrįžti pažiūrėti biggrin.gif
Sensiukas tai be žodžių thumbup.gif Trys balionai jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Snowflake pirmas labai mielas...

Musų jau turbūt nepamenat, nes dešimt metų nesirodėme biggrin.gif Dažniausiai rengiamės ne derinukais, o kratinukais lotuliukas.gif Na, kartais gaunasi kažkas panašaus...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 10 25, 21:14)
Snowflake, mieli derinukai, ypač pirmas 4u.gif
Balte, gal su trumpesniais batukais būtų gražiau, bet damutė pasirinko wub.gif Fainas paltukas. Iš kur?
Mes šiandien smile.gif
Iškart pakritikuosiu, man labiau patiktų su tamsiai pilkom pedkelnėm, bet neturėjau tokių smile.gif

Paltukas Zaros smile.gif

Koks gražus derinukas, labai gražus šalikutis/kepurė/pirštinės... Ir paltukas, kas be ko, labai dailus. Visuma labai patiko. wub.gif

QUOTE(sandraliux @ 2014 10 26, 22:41)
Musų jau turbūt nepamenat, nes dešimt metų nesirodėme  biggrin.gif  Dažniausiai rengiamės ne derinukais, o kratinukais  lotuliukas.gif  Na, kartais gaunasi kažkas panašaus...

Du paskutiniai labai patiko, nors ir kiti neblogi. Kažkuo panašu man į Sea Girl derinius smile.gif
Fotosesija wub.gif
Atsakyti
Sandraliux, zinoma pamenam Jus, dar nesenai pagalvojau kur Jus pradingot! O vaikinas Jusu koks pasikeites, anksciau man jis i Lolipop berniuka panasus buvo, o dabar kaip visai kitas vaikas biggrin.gif Koks valiukiskas grazuolis, pasirodykit dazniau, labai faini jusu kratinukai, ir labai tinka tokiam selmiui smile.gif

Pukepuke, grazu ir sikart smile.gif Nei pridesi, nei atimsi, net nezinau ka bekomentuot- nieko nekeisciau biggrin.gif

Snowflake, grazu man abu smile.gif Pirmas gal sakyciau kiek idomesnis, tokios rimtos, "nevaikiskos" spalvos, bet zaismingos detales. Fainai ziurisi smile.gif

O cia musiskis, buvom siek tiek issirenge kai atsylo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti