Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Parduodu US 8,5, arba keičiu į 7,5, jei ką sudomins į AŽ
user posted image

Ir šiuos fainuolius parduodu US 9, labai wub.gif , Keisčiau į 8

user posted image
http://piperlime.gap...o...0&cid=50526
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 07, 22:28)
mergytes ka galejau atrodo viska sutvarkiau, einu nuo pc...

ryt nebusiu iseinam i gimtadieni  su vaikais...

Iki pirmadienio

Mes irgi ryt varom i gimtadieni pas maziaus drauga. Vaziuot dar 30 km. Galetu nebesnigt nes tais kaimais nenuvaziuosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 07, 22:41)
Ziuriu merginos patustinot foto is albumelio, o kitos kazkaip issimete...

Ko neber?
Papildyta:
Apmeciau visos foto vietoj.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 07, 22:59)
Mes irgi ryt varom i gimtadieni pas maziaus drauga. Vaziuot dar 30 km. Galetu nebesnigt nes tais kaimais nenuvaziuosiu  doh.gif
Papildyta:

Ko neber?
Papildyta:
Apmeciau visos foto vietoj.

as buvau pakomentavusi pora mergaiciu, ziuriu foto viena tikrai dingo, niko gerai nepamenu,bet kaip foto atrode tikrai isidemejau ir jos nera...
Atsakyti
www.wilsonsleather kelia kainas jau biggrin.gif Kai pamatai trigubai didesnes,jau gaila... reikejo daugiau visko pasiimt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Oi, tik prie pc prisedau doh.gif
JMD , gryzau namo , tai vaikas mane puole biggrin.gif , pasiilgo matyt. Tarp kitko kvepaliuku vanile zymiai paskanejo mirksiukas.gif , tikrai tikrai .
Mazius mano visiskas lipdukas mamos. Po biski pradedu ji teciui palikti valandikei dviem, tai jis man poto uztaiso majopa biggrin.gif

Noriu labai padekoti Ingiukui ir Lauretai uz prekytes. Viskas thumbup.gif . Mergiote mano savo lobius visa vakara tvarke - kruva basuciu/ batuku is 6 pm , kur po 14 $ biggrin.gif
JCrew merinukai nenuvyle wub.gif O vista tai thumbup.gif biggrin.gif

Tarp kitko Macadamijos sukos tikrai nuostabios, galvojau bus pr astesnes .

Biski nuvile deimantukai i ausis - matosi kad prasti deimantukai, bet uz ta kaina isgyvansiu. O rakteliai pakabukas, nors ir nevisiskai taip atrodo kaip nuotraukoje, bet man labai patiko wub.gif

Zodziu Aciu merginos wub.gif Ir BMW aciu , nes tikrai labai sauni ji thumbup.gif

Atsakyti
Tantammai as tu roziu noriu kai nezmogus biggrin.gif. Kas do kvapo gerumas. Gyvenime nebuc pagalvojus
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 12 07, 22:01)
www.wilsonsleather kelia kainas jau  biggrin.gif  Kai pamatai trigubai didesnes,jau gaila... reikejo daugiau visko pasiimt  lotuliukas.gif  doh.gif

Oi, tai tai geeeeera pasidare biggrin.gif Svarbu dabar kad neatsauktu mirksiukas.gif
Atsakyti
O jie neblizga ar kas? gal briauneliu maziau uztat taip nelauzia sviesos.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 07, 22:06)
Tantammai as tu roziu noriu kai nezmogus  biggrin.gif. Kas do kvapo gerumas. Gyvenime nebuc pagalvojus

Tikrai nerealus wub.gif Kas ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 07, 23:10)
Tikrai nerealus  wub.gif  Kas ten buvo?

Rodos van cleefas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 07, 22:12)
Rodos van cleefas

Nerealus ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 07, 23:15)
Nerealus !  thumbup.gif