Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

JMD, Tantammm, jus ten porele vis po kvepalu parduotuve? lotuliukas.gif tai jau dekit is kart nuorodas, ka uostet, kad ir kitiem idomu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
O blynn kaip kainos pakyyylooo wilsone, gerai, kad ir vyrui takpes ir tasiuką dar spejau nukepti... smile.gif
Atsakyti
aha..gerokai kilstelėjo cool.gif ir tikrai kaip gaila,kad daugiau ko nepaėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2013 12 07, 22:16)
LAURETA PARASIAU JUMS I EL PASTA , LAUKIU ATSAKYMO  4u.gif

turiu jusu laiskiuka, butinai atsakysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 07, 22:16)
O kaup tau perris? kvepia dar? patinka?

Man tavo gulliet perris ir tos rozes. Sakes. Buciau laimingiausia  biggrin.gif

Labai patinka wub.gif wub.gif

QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 07, 22:17)
JMD, Tantammm, jus ten porele vis po kvepalu parduotuve?  lotuliukas.gif  tai jau dekit is kart nuorodas, ka uostet, kad ir kitiem idomu butu  mirksiukas.gif

Musiau, tai kad nuorodu kaip ir ner ax.gif Mes po Cremine davemes biggrin.gif
Paragavom L'Artisano , nes as pirkau Vanile ir traversee du busphore . JMD uzrode dar Bois Oud - baisiai geras ir tuo paciu pasipurske kvepaliukais roziniais . Na zinok ejom pardj, atrode kad ji roziu , tikru tu, pyokste nesa... wub.gif wub.gif neapsakomas aromatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute mamute @ 2013 12 07, 22:26)
user posted image
Kaip jum sie TH batai tiko,man tokie faini jie,bet aulas per platus verysad.gif ,kazin parduot ar nest siaurint g.gif

Man nerealūs tie batukai. Dzin tas aulas, o ką daryt, kad geru centimetruu per dideli:-( Kelintas dydis JŪSŲ??????
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 07, 23:26)
aha..gerokai kilstelėjo  cool.gif  ir tikrai kaip gaila,kad daugiau ko nepaėmiau  biggrin.gif

Blunte ko prisienavai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2013 12 07, 23:34)
Man nerealūs tie batukai. Dzin tas aulas, o ką daryt, kad geru centimetruu per dideli:-( Kelintas dydis JŪSŲ??????

Mano labai plona blauzda siaip, tai tikrai per platus su dzinsais ir ne kazka platu vistiek,dydis 39 us 8,5 jei ka domina galiu perleist;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 07, 23:35)
Blunte ko prisienavai? biggrin.gif

na tai striukė šviesi CK ir pirštinės sau ir MB..ir viskas doh.gif doh.gif mamkai norėjau ko pačiupt..ale šian jos gimtad šventėm, ji prie puodų sukosi, tais akiau vakare parodysiu gėrių..nu ir ką..ir nieko doh.gif kainos melejonais dabar..
CJ paltukas tas juodas jėginis buvo..odinukė nebloga... ale nepagalvojau pasiimt..tik pasvajojau doh.gif doh.gif ai.. kitais metais gal bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute mamute @ 2013 12 07, 23:37)
Mano labai plona blauzda siaip, tai tikrai per platus su dzinsais ir ne kazka platu vistiek,dydis 39 us 8,5 jei ka domina galiu perleist;)

mane domina,parasiau jums zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 07, 23:26)
aha..gerokai kilstelėjo  cool.gif  ir tikrai kaip gaila,kad daugiau ko nepaėmiau  biggrin.gif

Tik šitam nepakėlė dar kainos. Kaip už tokią kainą vyrui visai neblogas smile.gif

http://www.wilsonsle...rentPage=family
Atsakyti
Nu bet ir žaidžia čia su mums tos nuolaidos biggrin.gif Dabar žiūriu į vyrui nupirktą paličiuką, pradinė kaina buvus 350$, mes pagavom alia už nerealius 39$ ryte, vakare jau rodo 105$, sėdžiu laiminga, marketingo tikslas pasiektas, o realiai tai tas paltas 39$ ir vertas lotuliukas.gif Azartiškos mes bobikės rolleyes.gif
Atsakyti