Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 11:40)
nus liuks  bigsmile.gif
vietele te kur gyva muzika, sokiai,pokiai  ir bernai  lotuliukas.gif

Na jei bernai , tai .... BLUNTE, ATVARYK !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 12:43)
as jau skambinausi,  rezervuoja tik  su uzstatu siandien reik palikti 100lt pa sjuos, todel  tikrai reik zinoti  kas dalyvaus ir kokio staliuko reik  wub.gif

niu tai sakau ,tegu mergaites rasosi i sarasa ir bus aiskuma +- .
baudos mums vistiek neuzdes jei ir nebus tiek ,o 100 lt uzstat vistiek prakalsim lotuliukas.gif

pradzia muzikos nuo 20.30 val. berods tai gal tada ir renkames ? ar 20.00 kad pusvalandi be muzikos spet paplepet ? ar kaip darom g.gif
Atsakyti
HB
http://tjmaxx.tjx.co...ress/1000000560
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 12:54)
niu tai  sakau ,tegu mergaites rasosi i sarasa ir bus aiskuma +- .
baudos mums vistiek neuzdes jei ir nebus tiek ,o 100 lt uzstat vistiek prakalsim  lotuliukas.gif

pradzia muzikos nuo 20.30 val. berods  tai gal tada ir renkames ? ar 20.00 kad pusvalandi be muzikos spet paplepet ?    ar kaip darom  g.gif

o tai galit poasakyt kur? jei man 15 kilometru tarabanintis tai bus post factum kol atvaziuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 11, 10:33)
kokį dydį su kokia pėda pirkot/turit?kaip rašo viduje etiketėje?ačiū  4u.gif

Sveikos, nusss ka gi, atsiemem Sorelius ir va pirmieji atsiliepimai 4u.gif . Tikri ZIEMINIAI batai, sakyciau SNIEGO batai. Ne kokie ten bridukai lotuliukas.gif Per bent jau rudenines pliurzas su jais nelabai, ne ta prasme, kad tam netinka, jie tiesiog labai silti. Pirmas ispudis: dideli, guma/kur peda - plati. Visa vakara is ju prisizviegem is juoku (tiesiogine prasme iki asaru), dukrai pas mane turi baisiai gera jumoro jausma, tai skalde bajerius, kaip jai plastika pedutes (kuri ir taip yra 11d.) padare ir padidino iki 44d. lotuliukas.gif Beje - jie sunkus, sveria 2 kg. Zodziu batus reiktu nesti, bet tai tik pirmu keliu minuciu jausmas, po to pamirsti apie tai smile.gif

Man jie ko tai primena vaikiskus Columbia arba Mini a Ture sniego batus, tik kad suaugusiems skirti. Viduje yra Veilokas, neissiima). Maniske pabande i mokykla nueiti, tai sake, daugiau to nedarys, nes koja kaito. Taigi - didziausia ju privalumas - SILUMA, idealiausi salta ziema. Galvoju jei tik maniske sucypses, kad ju nenori - issyk is jos perimsiu (bet ji pasake, kad tik pasvajociau hihihi.gif ) . Tinkami salta ziema i gamta, su vaikais su rogem, grazu i miesta, kai daug laiko praleidziama gryname ore - muges ir t.t. Idealus tiem, kas mazus vaikus turi ir su jais po gryna ora duodas. Jus galit mane dabar baisiai apibarti, bet jokie byrpawai ir Ugg su jais del silumos pasilyginti negali (turiu abiejus), jai nekalbu apie tai, kad jie nesunaikinami, galima drasiai koja kist tarp dury - nepajausit biggrin.gif

Mano verdiktas - pirkini kartociau smile.gif, tokiais batais baisiai panorau ir pati apsirupinti ir vyra aprupinti. Minusas reiks dukrai bridukus senuosius (Crocsus) vis tik traukti is sandeliuko, kol nauju nerasim, bo i mokykla ne jais nepakeliui 4u.gif Beje, save iki mazyliu, kaip siu batu savininkes neisivaizdavau, tiesiog buciau naudojusi juos tik gal kokiu 2 kartus per ziema doh.gif

Man 27,5cm. 11 dydis tinka idealiai (kiek yra vietos viduje)- plotoka peda, tam, kad butu oro tarpas ir peda nesaltu. dukrai su 27 cm. peda, sako, kad gali buti mazesni, bet keist nenori (man rodos ju uzmanymas didinti 1 cm, kai vaikiskus Columbias batus, nuo kojos nekrenta, nes raisteliai prie kojos pririsa hihihi.gif - laikos labai tvirtai . Viduje raso - 28cm. Isore versta oda.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 12:56)
o tai galit poasakyt kur? jei man 15 kilometru tarabanintis tai bus post factum kol atvaziuosiu  lotuliukas.gif

nugi kak vsegda . Panorama 3 aukstas ,tau tai ir pesciom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 12:54)
niu tai  sakau ,tegu mergaites rasosi i sarasa ir bus aiskuma +- .
baudos mums vistiek neuzdes jei ir nebus tiek ,o 100 lt uzstat vistiek prakalsim  lotuliukas.gif

pradzia muzikos nuo 20.30 val. berods  tai gal tada ir renkames ? ar 20.00 kad pusvalandi be muzikos spet paplepet ?    ar kaip darom  g.gif

21h muzikos pradzia todel sakau 20.30 pats tas
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 11, 12:55)

grazi ir kaina liuks wub.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 12:56)
o tai galit poasakyt kur? jei man 15 kilometru tarabanintis tai bus post factum kol atvaziuosiu  lotuliukas.gif

te pat kur anasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 12:57)
nugi kak vsegda . Panorama  3 aukstas ,tau tai ir pesciom  mirksiukas.gif

evvva privalai ateit su sukne, eisim i tulika matuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 12:50)
Na jei bernai , tai .... BLUNTE, ATVARYK !!!  lotuliukas.gif

tai jau tikrai iki bernų man biggrin.gif va šokiai pokiai matyt neblogai išjudintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 12:19)
Pirkau , viena buteli. Bet noreciau dar vieno, atsargai. Nemanau kad tokia kaina bais daznai meta i prekyba, o kvepaliukai negenda juk , ilgam uzteks . Ar dabar , detektyve morka, noresi apkaltinti spekuliacija ?  lotuliukas.gif

baik tu biggrin.gif atsargos yra gerai. as ir apie ta pati pagalvojau, kodel antro nepaemiau lotuliukas.gif dabar s goria atsispausdinau cremines parduodamu kvepalu sarasa ir eisiu ko pigiau ieskoti. buvau cia neseniai, uosciau, bet visko tiek daug doh.gif visko reikia, tik reikia i kaina orientuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
yra neblogu pasiulymu wink.gif
http://tjmaxx.tjx.co...r...&fh_gtp=NaN

Lorde ir SW -25%
http://www.lordandta...3D1386756668963
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 12:59)
21h muzikos pradzia todel sakau 20.30 pats tas

jo ,tadu 20.30 pats tas

QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 13:00)
evvva privalai ateit su sukne, eisim i tulika matuotis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pioneer.gif o tu su pytoninem kelnem tiesiog privalai pasirodyt biggrin.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 11, 13:06)
tai jau tikrai iki bernų man  biggrin.gif  va šokiai pokiai matyt neblogai išjudintų  biggrin.gif

rimtai jei greiciau reik reikaliuka pajudint ,liepta daug judet ...as taip ir dariau pries pat gimdyma ir prisokau ir prisivaiksciuojau smile.gif

Atsakyti