QUOTE(rapoja @ 2013 12 11, 10:33)
kokį dydį su kokia pėda pirkot/turit?kaip rašo viduje etiketėje?ačiū
Sveikos, nusss ka gi, atsiemem Sorelius ir va pirmieji atsiliepimai

. Tikri ZIEMINIAI batai, sakyciau SNIEGO batai. Ne kokie ten bridukai

Per bent jau rudenines pliurzas su jais nelabai, ne ta prasme, kad tam netinka, jie tiesiog labai silti. Pirmas ispudis: dideli, guma/kur peda - plati. Visa vakara is ju prisizviegem is juoku (tiesiogine prasme iki asaru), dukrai pas mane turi baisiai gera jumoro jausma, tai skalde bajerius, kaip jai plastika pedutes (kuri ir taip yra 11d.) padare ir padidino iki 44d.

Beje - jie sunkus, sveria 2 kg. Zodziu batus reiktu nesti, bet tai tik pirmu keliu minuciu jausmas, po to pamirsti apie tai
Man jie ko tai primena vaikiskus Columbia arba Mini a Ture sniego batus, tik kad suaugusiems skirti. Viduje yra Veilokas, neissiima). Maniske pabande i mokykla nueiti, tai sake, daugiau to nedarys, nes koja kaito. Taigi - didziausia ju privalumas - SILUMA, idealiausi salta ziema. Galvoju jei tik maniske sucypses, kad ju nenori - issyk is jos perimsiu (bet ji pasake, kad tik pasvajociau

) . Tinkami salta ziema i gamta, su vaikais su rogem, grazu i miesta, kai daug laiko praleidziama gryname ore - muges ir t.t. Idealus tiem, kas mazus vaikus turi ir su jais po gryna ora duodas. Jus galit mane dabar baisiai apibarti, bet jokie byrpawai ir Ugg su jais del silumos pasilyginti negali (turiu abiejus), jai nekalbu apie tai, kad jie nesunaikinami, galima drasiai koja kist tarp dury - nepajausit
Mano verdiktas - pirkini kartociau

, tokiais batais baisiai panorau ir pati apsirupinti ir vyra aprupinti. Minusas reiks dukrai bridukus senuosius (Crocsus) vis tik traukti is sandeliuko, kol nauju nerasim, bo i mokykla ne jais nepakeliui

Beje, save iki mazyliu, kaip siu batu savininkes neisivaizdavau, tiesiog buciau naudojusi juos tik gal kokiu 2 kartus per ziema
Man 27,5cm. 11 dydis tinka idealiai (kiek yra vietos viduje)- plotoka peda, tam, kad butu oro tarpas ir peda nesaltu. dukrai su 27 cm. peda, sako, kad gali buti mazesni, bet keist nenori (man rodos ju uzmanymas didinti 1 cm, kai vaikiskus Columbias batus, nuo kojos nekrenta, nes raisteliai prie kojos pririsa

- laikos labai tvirtai . Viduje raso - 28cm. Isore versta oda.