Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 13:11)

o tax yra lorde swarovskiams?
Atsakyti
Jolaida, tu man visur simpatiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 13:02)
papai jos bais dideli  lotuliukas.gif o Loren man zveriskai grazi vsais laikais buvo ir bus  wub.gif ir musu nosys panasios  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tikriausiai kam ko truksta, tai tas ir grazu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 13:06)
Jolaida, tu man visur simpatiska  thumbup.gif

Tai fotke su Evutes suknele ir iseiginiais (.)(.) galiu det drasiai - busiu isgirta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 12 11, 14:04)
o tax yra lorde swarovskiams?

nera niekam cia tax

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 14:06)
cia tikriausiai kam ko truksta, tai tas ir grazu biggrin.gif

lendu ziureti foto

man tai iesta rura ir talija laiba beproto grazu blush2.gif blush2.gif nus o jei smelio laikrodukas tada is vis fantastika, mano klasioke menu kaip dabar, vis skusdavos kad jos 110-60-110 tragiska figura.. beeeet kaip ji man visada nuostabiai atrode, nepaisant rubu pirkimo jos manijos ir vis nervu nes nerasdavo kas tinka klubam netinka liemeniui ir t.t.

bet va te tai grooozis wub.gif
Jolaida dek su evutes suknyte foto as lisiu tuoooj ir primink kokis dydis ant taves te bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 11 gruodžio 2013 - 13:09
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 13:54)

jolaida ta  apvaluyte su kupranugariu kokia man seksuali kad ja kur....

lotuliukas.gif sedziu ir zvengiu, taip prikolnai susakei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 13:08)
  man tai  iesta rura ir talija laiba beproto grazu  blush2.gif  blush2.gif  nus o jei smelio laikrodukas tada is vis fantastika, mano klasioke menu kaip dabar, vis   skusdavos kad jos 110-60-110  tragiska figura.. beeeet kaip ji man visada nuostabiai atrode, nepaisant  rubu pirkimo jos manijos ir vis nervu  nes    nerasdavo kas tinka klubam netinka liemeniui ir t.t.

bet va te tai grooozis  wub.gif
Jolaida dek su evutes suknyte foto as  lisiu tuoooj ir primink kokis dydis ant taves te bus?

manau, kad nesvarbu, ar per klubus 90 ar 110, svarbi krutines, liemens ir klubu proporcija. jei liemuo smarkiai kudesnis, tai ar S dydzio mergina, ar XL - man nerealiai grazu ir seksualu.

Foto dar neturiu, darbe sedziu. Pazadu vakare imest pioneer.gif Dar sukneles i zmones nebuvau isvedus ax.gif JMD kaip prakomentuos, tai gal ir nebeisvesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 11 gruodžio 2013 - 13:14
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 13:54)
Papildyta:
jolaida ta  apvaluyte su kupranugariu kokia man seksuali kad ja kur....

kai krutine yra, tai ir seksuali. isivaizduok vaizdeli be jos g.gif tik pilvas ir sedimoji lotuliukas.gif kai storeji ir nera virsaus, tai ir riebalam ten nera kur kauptis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites cia zieminis ir ar gera kaina 52$
http://www.sierratra...r-boys~p~4436v/
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 14:12)
manau, kad nesvarbu, ar per klubus 90 ar 110, svarbi krutines, liemens ir klubu proporcija. jei liemuo smarkiai kudesnis, tai ar S dydzio mergina, ar XL - man nerealiai grazu ir seksualu.

Foto dar neturiu, darbe sedziu. Pazadu vakare imest pioneer.gif Dar sukneles i zmones nebuvau isvedus ax.gif  JMD kaip prakomentuos, tai gal ir nebeisvesiu lotuliukas.gif

pala, tuoj idesiu savo kelias, galesi peizavot biggrin.gif kokia buvau pries vaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 13:17)
O jei nores spalva pakeisti plauku? Ne, manau nereik  schmoll.gif  Issivaizduok , nupies rudus prie blond arba rudu plauku, o nores veliau buti bruneta kaip Rapoja  doh.gif , bet dar blogiau blondine su jodais juodziuliais  schmoll.gif

o man nepatinka tas permanentinis maikiazas, nu matosi, kad nenaturalus, geriau jau savus dazyti, visada manau galima forma pataisyti smile.gif
Atsakyti
Nus keliu kas man netiko gal kuri norit viskas nauja bigsmile.gif

Merinukas S dydzio 120lt

http://www.jcrew.com...02690/02690.jsp

user posted image

Jcrew HONEYCOMB CABLE SWEATER 70lt
M nedidintas
tarp pazastuku 46/47x2
ilgis nuo pazastuko 42
rankove 52cm

spalva BRIGHT DAHLIA ne rozine o tokia labiau violetine
user posted image

http://www.jcrew.com...54466/54466.jsp

naujas merino vilnos Jcrew kardiganas M -140lt
http://www.jcrew.com...60051/60051.jsp
user posted image

tarp pazastuku 48x2
rakoves pilno ilgio
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 13:15)
pala, tuoj idesiu savo kelias, galesi peizavot biggrin.gif kokia buvau pries vaika  lotuliukas.gif

Krauk tik staigiai biggrin.gif
Atsakyti