Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 11, 13:24)
ok, mes prie kito staliuko susesma drinks_cheers.gif

ten balkonas yra, amnau ten us daaaaug laisvu vietu lotuliukas.gif tongue.gif atsiprasau nesusilaikiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 13:54)
niu tai  sakau ,tegu mergaites rasosi i sarasa ir bus aiskuma +- .
baudos mums vistiek neuzdes jei ir nebus tiek ,o 100 lt uzstat vistiek prakalsim  lotuliukas.gif

pradzia muzikos nuo 20.30 val. berods  tai gal tada ir renkames ? ar 20.00 kad pusvalandi be muzikos spet paplepet ?    ar kaip darom  g.gif

as kaip ir ana karta po 21.00 val. atvarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 11, 14:11)
lotuliukas.gif sedziu ir zvengiu, taip prikolnai susakei lotuliukas.gif

blush2.gif
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 14:12)
foto dar neturiu, darbe sedziu. Pazadu vakare imest pioneer.gif Dar sukneles i zmones nebuvau isvedus ax.gif  JMD kaip prakomentuos, tai gal ir nebeisvesiu lotuliukas.gif

bus grazu esu 101% tikra
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 11, 14:12)
kai krutine yra, tai ir seksuali. isivaizduok vaizdeli be jos  g.gif  tik pilvas ir sedimoji  lotuliukas.gif kai storeji ir nera virsaus, tai ir riebalam ten nera kur kauptis  lotuliukas.gif

oj nea mano virsus geras bet ir visur kitur hm... normailai taip jau

QUOTE(daivas31 @ 2013 12 11, 14:14)
Mergaites cia zieminis ir ar gera kaina 52$
http://www.sierratra...r-boys~p~4436v/

manau kaina nebloga turint minty kad didesni dydziai sunku rasti videsniem pigiai maziukam 6 -12men galima +-40usd rasti bet didesniem sunkiai
Papildyta:
Proksi kad balkone tupes tos kurios kaip kaminai ruksta blush-anim-cl.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 15:23)

Proksi kad balkone  tupes tos kurios kaip kaminai ruksta blush-anim-cl.gif

klausimas ar as ten tupesiu ? tongue.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 11, 14:25)
klausimas ar as ten tupesiu ?  tongue.gif  g.gif

tu ne bet as te tikrai busiu ir jei isgersiu tikrai daznai blush2.gif tai del manes galima ir te staliuka imti lotuliukas.gif as galiu su veilokais + vatynka ateiti, man nereik zarisavatca visos mane ir taip mate visais rakursais jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 14:18)
Nus keliu kas man netiko gal kuri norit viskas nauja  bigsmile.gif

Merinukas S dydzio 120lt

http://www.jcrew.com...02690/02690.jsp

Sitas labai thumbup.gif Turiu toki sviesu smile.gif
Mergaites, kam tinka dydis griebkit, kaina laaaabai gera thumbup.gif
Atsakyti
na kas nespejot anasyk dabar macys kaina vyru golfiukam labai gera galima parinkti wink.gif
http://www1.macys.co...mp;RVI=Browse_4

XS uz centus
http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1
Atsakyti
Sveikutes.

Buvau siandiena UZ darytis.
Tai pas maziu mazai vaisiaus vandenu

pradejau bliauti

mano hemoglobinas mazas, tas ir itakoja tai . taip sako daktare

ar kuriai taip buvo. bijau kad nepakenktu maziukui . vaziuosiu pirkti visokiu dabar uogu, plaksiu kokteilius, tikiuosi pageres viskas

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 11, 14:29)
Sitas labai thumbup.gif  Turiu toki sviesu smile.gif
Mergaites, kam tinka dydis griebkit, kaina laaaabai gera thumbup.gif

aha as mokejau 158 bet man reikejo sviesaus jauciu dydis kaip ir dar geras butu beeett apsitempia visur ir ilgio mazai, manau cia S -M nesiojanciom tiks o ne m-l blush2.gif
QUOTE(troliuke @ 2013 12 11, 14:29)
Sveikutes.

Buvau siandiena UZ darytis.
Tai pas maziu mazai vaisiaus vandenu 

pradejau bliauti 

mano hemoglobinas mazas, tas ir itakoja tai . taip sako daktare 

ar kuriai taip buvo. bijau kad nepakenktu maziukui . vaziuosiu pirkti visokiu dabar uogu, plaksiu kokteilius, tikiuosi pageres viskas

Ojej troliuk, viskas bus gerai, hemaglobinui kelti uogos uogom bet ir gelezies tabletikiu turejo israsyti?
granatai gerai, zemuoges burokeliai - nus zinai viska pati, bus viskas gerai pamatysi, tik nesinervuok, nu juk ziogutis viska jaucia wub.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 11, 13:51)

Evute nemaciau as jusu foto su ta suknele. Gal imesit i albumuka?

neturiu as foto su ja ,del to zadejau antra kart detis i meeta ,kad ivertint, paciupinet galetu ,kam smalsu buvo lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites ck popigiai smile.gif
http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart
Atsakyti
troliuke - persimonai labai pakelia hemoglobiną 4u.gif nesijaudink, viskas bus gerai mamuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 10:32)
aha as mokejau 158 bet man reikejo sviesaus jauciu  dydis kaip ir dar geras butu beeett    apsitempia visur ir ilgio mazai, manau cia  S  -M nesiojanciom tiks o ne m-l  blush2.gif

Ojej   troliuk, viskas bus gerai,  hemaglobinui  kelti  uogos uogom bet ir gelezies tabletikiu turejo israsyti?
granatai gerai,  zemuoges  burokeliai -  nus zinai viska pati,    bus viskas gerai pamatysi,   tik nesinervuok, nu juk  ziogutis viska jaucia  wub.gif  nestuke.gif  4u.gif

Tai gelezi as geriu, skystu pavidalu.

na tikiuosi maziui nepakenks. nes nete jau prisiskaiciau visokiu nesamokiu. tai inkstuku yda, tai sirdies yda verysad.gif verysad.gif

vienu zodziu. verysad.gif eisiu uz dvieju savaiciu vel UZ, tikiuosi bus geriau viskas. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 11 gruodžio 2013 - 13:36