Labas rytas, merginos
Šiandien aš būsiu labai negera mergaitė, bet tyleti negaliu, ir privalau garsiai pasakyti, tam, kad toliau besinaudosiančios šia tema būtų atidesnes

Dar pavasarį viena narė prisiregistravo SM, ir pas mus i temą atkeliavo prašydama pagalbos dėl op. Klausė apie gydytojus, apie kainas. Poto, kiek pamenu, dingo ir sugrįžo jau "išsioperavusi"

Aišku, mes džiaugiamės visos, plojom ir pan. O ir gydytoją pasirinkusi buvo tikrai ne puikiais atsiliepimais pasižymintį. Rodė savo pilvo nuotraukas, gyrė gydytoją už jo puikų darbą, tiksliau net labai puikų ir neitikėtiną. Na ką mes...skesčiojome rankomis ir sebėjome išsižiojusios. Tikiu, kad ne viena ir pavydėjome, gi mūsų pilvukai tai su randais nuo klubo iki klubo, o čia, Beveik kaip CP. O ir daugumą iš mūsų operavo medikai su tam tikru statusu, turintys gerą vardą...
Tačiau man itarimą sukėlė nuotraukų neatitikimai . Viena nuotrauka su apgamais, kita be jų, vienoje svoris ryškiai didesnis, kitoje jau kaip smilga. Aišku, viskas įmanoma, bet ne per porą savaičių ar mėnesį. Dar pridėkime, kad strijos atsirado ant pilvo tik to, kurio foto turime 8mėn po op

Iš pradžių pasiteiravau kelių mergaičių iš forumo nuomonės, o gal man vaidenasi, gal matau tai, ko nėra. Bet pasirodo ne

Aš nežinau kiek nuotraukų yra tikrų, ir ar išvis šita narė darėsi operaciją. Bet faktas, kad man ji siuntė ne savo nuotraukas, ir taip išeina , kad labai smarkiai mums melavo. Pasakojo faktus, kurių turbūt net nebuvo. Visoms patarinėjo, su visomis džiaugėsi, liūdėjo ...
Galbūt operaciją jai ir atliko gydytojas, apie kurį čia tiek nuostabiu atsiliepimų paskleidė, bet matyt rezultatai nebuvo tokie geri, kad parodytu mums. Žodžiu, bereikalingas spėliojimas. Aš labai norėčiau, kad ji pati papasakotų savo versiją.
Gal aš klytu, gal klysta visagalis internetas rodydamas , kad nuotraukos įkeltos pas mus i albumą, kaip šitos narės, yra žmonių iš Amerikos ir pan.
Ačiū Mersedes už pagalbą, nes be jos nebučiau atkapsčiusi tikrosios nuotraukų kilmės ir mano įtarimai gal ir būtų pasilikę įtarimais.
Mini tummy tuck

O mūsų narė kėlė kaip pilną plastiką

Kai šitą nuotrauką kėlė, rašė, kad tik iš baseino

3sav po op:)
http://www.realself....mini-tummy-tuckO čia po La senzos nusiaubimo

beja, čia irgi mini plastika, o ne pilna.
http://www.realself....tummy-tuck-skin