Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(campa @ 2013 12 10, 23:19)
virginp, masazuoja valanda, einu vilniuj, kai busi kaune ir tave masazuos, issiklausk kokiu kontaktu gal klaipedoj ka zinos  4u.gif
masazuoja pilva, soniukus, spaudo limfmazgius, "nubanguoja" susikaupusius skyscius, po masazo zenkliai palengveja, nuima skausma, lengviau eit, kvepuot, zodziu gijimas pasparteja ir komforto daugiau smile.gif pavariau kaip reklamiste  lotuliukas.gif

Nijolee, pas ka ()() grazinsi? praleidau matyt  blush2.gif

Butinai pasiklausinesiu po op., nes pries tikrai turbut bus ne tas galvoje doh.gif

O gal buvo merginu temeleje, kurios Klaipedoje masazavosi? Gal kas pamenate? Galeciau sukontaktuoti.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2013 12 10, 20:11)
Biski as cia prisipaisciau kazka netaip  blush2.gif  lotuliukas.gif  Nijolee76, tu gi jau po pilvuko op. ir visa grazi. Dabar liko gruodzio 23d tik (.)(.). Naujus metus pasitiksi ledine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo jo man 23 d krutine thumbup.gif Siauliuose pas G.K.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 10 gruodžio 2013 - 23:22
Ar po siulu traukimo kuriai kraujavo pjuviukas? Ar neatsirado melyniu po to virs ar po pjuvio?
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif
Šiandien aš būsiu labai negera mergaitė, bet tyleti negaliu, ir privalau garsiai pasakyti, tam, kad toliau besinaudosiančios šia tema būtų atidesnes wink.gif
Dar pavasarį viena narė prisiregistravo SM, ir pas mus i temą atkeliavo prašydama pagalbos dėl op. Klausė apie gydytojus, apie kainas. Poto, kiek pamenu, dingo ir sugrįžo jau "išsioperavusi" smile.gif Aišku, mes džiaugiamės visos, plojom ir pan. O ir gydytoją pasirinkusi buvo tikrai ne puikiais atsiliepimais pasižymintį. Rodė savo pilvo nuotraukas, gyrė gydytoją už jo puikų darbą, tiksliau net labai puikų ir neitikėtiną. Na ką mes...skesčiojome rankomis ir sebėjome išsižiojusios. Tikiu, kad ne viena ir pavydėjome, gi mūsų pilvukai tai su randais nuo klubo iki klubo, o čia, Beveik kaip CP. O ir daugumą iš mūsų operavo medikai su tam tikru statusu, turintys gerą vardą...
Tačiau man itarimą sukėlė nuotraukų neatitikimai . Viena nuotrauka su apgamais, kita be jų, vienoje svoris ryškiai didesnis, kitoje jau kaip smilga. Aišku, viskas įmanoma, bet ne per porą savaičių ar mėnesį. Dar pridėkime, kad strijos atsirado ant pilvo tik to, kurio foto turime 8mėn po op smile.gif Iš pradžių pasiteiravau kelių mergaičių iš forumo nuomonės, o gal man vaidenasi, gal matau tai, ko nėra. Bet pasirodo ne smile.gif
Aš nežinau kiek nuotraukų yra tikrų, ir ar išvis šita narė darėsi operaciją. Bet faktas, kad man ji siuntė ne savo nuotraukas, ir taip išeina , kad labai smarkiai mums melavo. Pasakojo faktus, kurių turbūt net nebuvo. Visoms patarinėjo, su visomis džiaugėsi, liūdėjo ...
Galbūt operaciją jai ir atliko gydytojas, apie kurį čia tiek nuostabiu atsiliepimų paskleidė, bet matyt rezultatai nebuvo tokie geri, kad parodytu mums. Žodžiu, bereikalingas spėliojimas. Aš labai norėčiau, kad ji pati papasakotų savo versiją.
Gal aš klytu, gal klysta visagalis internetas rodydamas , kad nuotraukos įkeltos pas mus i albumą, kaip šitos narės, yra žmonių iš Amerikos ir pan.
Ačiū Mersedes už pagalbą, nes be jos nebučiau atkapsčiusi tikrosios nuotraukų kilmės ir mano įtarimai gal ir būtų pasilikę įtarimais.
Mini tummy tuck smile.gif O mūsų narė kėlė kaip pilną plastiką smile.gif Kai šitą nuotrauką kėlė, rašė, kad tik iš baseino smile.gif 3sav po op:)
http://www.realself....mini-tummy-tuck
O čia po La senzos nusiaubimo smile.gif beja, čia irgi mini plastika, o ne pilna. 4u.gif
http://www.realself....tummy-tuck-skin
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 12 11, 10:48)
Mini tummy tuck smile.gif O mūsų narė kėlė kaip pilną plastiką smile.gif Kai šitą nuotrauką kėlė, rašė, kad tik iš baseino smile.gif 3sav po op:)
O čia po La senzos nusiaubimo smile.gif beja, čia irgi mini plastika, o ne pilna.  4u.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Po užklausimo dėl pilvo foto praeitoje temoje, narė kurį laiką dingo, matau šioje temoje vėl pasirodė kaip niekur nieko unsure.gif
Man iš karto įtarimą sukėlė ir tau rašiau, būtent foto su La Senza kelnaitėmis, na, negali žmogaus firgūra taip stebuklingai pasikeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 12 11, 10:48)
Labas rytas, merginos  4u.gif
Šiandien aš būsiu labai negera mergaitė, bet tyleti negaliu, ir privalau garsiai pasakyti, tam, kad toliau besinaudosiančios šia tema būtų atidesnes wink.gif

Labas rytas,
itarimu manau buvo ne vienai, bet ne visos pasikapste giliau. Aciu, Agnestar, kad issklaidei abejones 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. smile.gif

Didelis Aciu Agnestar uz toki puiku darba.

Imesiu dar viena nuoroda, kuria manau irgi reiketu paziureti.

http://www.realself....my-belly-button
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 12 11, 11:48)
Labas rytas, merginos  4u.gif
Dar pavasarį viena narė prisiregistravo SM, ir pas mus i temą atkeliavo prašydama pagalbos dėl op. Klausė apie gydytojus, apie kainas. Poto, kiek pamenu, dingo ir sugrįžo jau "išsioperavusi" smile.gif Aišku, mes džiaugiamės visos, plojom ir pan. O ir gydytoją pasirinkusi buvo tikrai ne puikiais atsiliepimais pasižymintį. Rodė savo pilvo nuotraukas, gyrė gydytoją už jo puikų darbą, tiksliau net labai puikų ir neitikėtiną. Na ką mes...skesčiojome rankomis ir sebėjome išsižiojusios. Tikiu, kad ne viena ir pavydėjome, gi mūsų pilvukai tai su randais nuo klubo iki klubo, o čia, Beveik kaip CP. O ir daugumą iš mūsų  operavo medikai su tam tikru statusu, turintys gerą vardą...
Tačiau man itarimą sukėlė nuotraukų neatitikimai . Viena nuotrauka su apgamais, kita be jų, vienoje svoris ryškiai didesnis, kitoje jau kaip smilga. Aišku, viskas įmanoma, bet ne per porą savaičių ar mėnesį. Dar pridėkime, kad strijos atsirado ant pilvo tik to, kurio foto turime 8mėn po op smile.gif Iš pradžių pasiteiravau kelių mergaičių iš forumo nuomonės, o gal man vaidenasi, gal matau tai, ko nėra. Bet pasirodo ne smile.gif
Aš nežinau kiek nuotraukų yra tikrų, ir ar išvis šita narė darėsi operaciją. Bet faktas, kad man ji siuntė ne savo nuotraukas, ir taip išeina , kad labai smarkiai mums melavo. Pasakojo faktus, kurių turbūt net nebuvo. Visoms patarinėjo, su visomis džiaugėsi, liūdėjo ...
Galbūt operaciją jai ir atliko gydytojas, apie kurį čia tiek nuostabiu atsiliepimų paskleidė, bet matyt rezultatai nebuvo tokie geri, kad parodytu mums. Žodžiu, bereikalingas spėliojimas. Aš labai norėčiau, kad ji pati papasakotų savo versiją.
Gal aš klytu, gal klysta visagalis internetas rodydamas , kad nuotraukos įkeltos pas mus i albumą, kaip šitos narės, yra žmonių iš Amerikos ir pan.
Ačiū Mersedes už pagalbą, nes be jos nebučiau atkapsčiusi tikrosios nuotraukų kilmės ir mano įtarimai gal ir būtų pasilikę įtarimais.
O čia po La senzos nusiaubimo smile.gif beja, čia irgi mini plastika, o ne pilna.  4u.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

oho........dar ir sitaip cia esancios merginos elgiasi. Klausimas: KAM ir DEL KO?...... skaitant paskutines pilvo plastikos temas, itariu apie kuria nare kalba sukasi ax.gif esame visos suaugusios moterys, jei tai tiesa.....tuomet truksta zodziu............................................
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2013 12 11, 11:05)

doh.gif , tai negi nei vienos foto jos nėra g.gif
Nepamenu, bet lyg ir aš kėliau, dar į seną albumą, jos pilvo foto. Šiame albume tų pirmųjų foto nėra. Man už tai ir sukėlė įtarimą, nes pamenu, kad foto buvo stambios moters, o su La Senza kelnaitėmis, tai vos ne kaip aš doh.gif
Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2013 12 11, 11:08)
oho........dar ir sitaip cia esancios merginos elgiasi. Klausimas: KAM ir DEL KO?

Labai tikiuosi, kad mums paaiškins ...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 09:13)
doh.gif , tai negi nei vienos foto jos nėra  g.gif
Nepamenu, bet lyg ir aš kėliau, dar į seną albumą, jos pilvo foto. Šiame albume tų pirmųjų foto nėra. Man už tai ir sukėlė įtarimą, nes pamenu, kad foto buvo stambios moters, o su La Senza kelnaitėmis, tai vos ne kaip aš  doh.gif
Papildyta:
Labai tikiuosi, kad mums paaiškins ...

senosios nuotraukos jau grizo i albuma, tik negaliu dar ju pamatyti. nerodo.
Atsakyti
Aš labai tikiuosi, kad mes išgirsime bent kažkokį pasiaiškinimą ar ką...Bet faktas, akd gydytojui Karalevičiui tai tikrai nėra gera reklama....
Atsakyti
O gal reikejo palaukti (.)(.) operacijos, gal butume dar daugiau stebuklu pamate lotuliukas.gif
Atsakyti