http://grupinis.lt/k...une?show_more=1
QUOTE(Mercedes B @ 2013 12 11, 12:05)
Labas rytas visoms.
Didelis Aciu Agnestar uz toki puiku darba.
Imesiu dar viena nuoroda, kuria manau irgi reiketu paziureti.
http://www.realself....my-belly-button
Didelis Aciu Agnestar uz toki puiku darba.
Imesiu dar viena nuoroda, kuria manau irgi reiketu paziureti.
http://www.realself....my-belly-button
na cia viena foto yra, kur dar pagyriau, kad presiukas gerai atrodo, ryskus...sake kad ne presiukas, o soliariume sugalvojo ant pilvo paguleti, truputi nudege
Matyt ne veltui kai papasakojau apie ta stebuklinga op, M i mane kaip i trenkta paziurejo
QUOTE(sposa @ 2013 12 11, 16:22)
*sake kad ne presiukas, o soliariume sugalvojo ant pilvo paguleti, truputi nudege
**Matyt ne veltui kai papasakojau apie ta stebuklinga op, M i mane kaip i trenkta paziurejo
**Matyt ne veltui kai papasakojau apie ta stebuklinga op, M i mane kaip i trenkta paziurejo
*Dar reikia sugalvoti taip
**
QUOTE(sposa @ 2013 12 11, 17:22)
na cia viena foto yra, kur dar pagyriau, kad presiukas gerai atrodo, ryskus...sake kad ne presiukas, o soliariume sugalvojo ant pilvo paguleti, truputi nudege
....sveikintina fantazija 
Matyt ne veltui kai papasakojau apie ta stebuklinga op, M i mane kaip i trenkta paziurejo
man irgi tik galva kraipe kai papasakojau
QUOTE(dija @ 2013 12 11, 13:19)
agne, duok slaptazodi, dar karta paspoksosiu, nors irgi sedejau ir nagrinejau tuos apgamus
visgi galvojau, gad su fotosopu padirbejo ar ka, bet cia jau visiska nesamone.
visgi moteriska tustybe ausciau uz sazininguma...
visgi moteriska tustybe ausciau uz sazininguma...
ale as tai paprasiau daktaro kad viena apgama tuo paciu nugnybtu
QUOTE(Safaa @ 2013 12 11, 13:50)
jei teisingai supratau apie kuria nare cia kalbama, tai ji ir i (.)(.) tema kazkada buvo uzsukusi
tik nezinau, ar ten pateko i albumuka ar ne. bet tai gal cia susije su tuo, kad tiek pilvuku, tiek (.)(.) albumuose buvo fotkes kazkada anksciau pratrintos?
man tik keista, kad zmones turi tiek daug laiko, kad gali tokiom nesamonem uzsiiminet. as kartais kalta jauciuosi, kad siaip sedziu sm, o cia dar tokia kuryba uzsiimineti
man tik keista, kad zmones turi tiek daug laiko, kad gali tokiom nesamonem uzsiiminet. as kartais kalta jauciuosi, kad siaip sedziu sm, o cia dar tokia kuryba uzsiimineti
ne, tokios nera, tikiuos kitu nicku neismuko
QUOTE(sposa @ 2013 12 11, 16:22)
oj negaliuuu
QUOTE(Deja Vu @ 2013 12 11, 12:16)
vat pagalvojau
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 12:25)
Merginos, atsakykit ka del tu siulu ir melyniu, ar po siulu traukimo kuriai nepamynavo pilvuko oda virs pjuvio?
melyniu tikrai nebuvo, truputi kraujavo kol namo grizau, nes vienas siulas sunkiau traukesi, bet siaip viskas ok.
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 12:39)
Bijau sumeluoti, ar tikrai jos foto keliau i albuma, bet jai jos, tada tikrai viskas buvo tikra ir nesumeluota (tikiuosi). Pamenu jos pasiruosima op, pamenu, kad mergaites "sudirbo" Karaleviciu kaip plastikos chirurga (tame tarpe ir as, nes maciau akivaizdzius jo darbu trukumus ir komplikacijas). Galbut op ir pasidare, bet greiciausiai ji nebuvo sekminga, kaip ir visos kitos jo op. Bet, kad irodyti mums, kokios mes buvom neteisios, sugalvojo toki "poksta". Labai negrazu ir gedinga is jos puses...
Zinok ir as panasiai galvoju
Ir labai aciu Mersedes uz pagalba, dar karteli
Jau kai cia atkapstem sita reikala as galvojau apie tai, kad va panos net pas gydytojus kaluse
QUOTE(mama_x2 @ 2013 12 11, 18:52)
numeskit man paw prašau, nes aš tiek bum bum kad nesigaudau kuri čia 
norėtųs jos motyvą suprasti ištikro...
norėtųs jos motyvą suprasti ištikro...
I kuria ziuresi albume, jei nesupranti apie kuria kalbam?
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 19:54)
atmetimo budu
Papildyta:
kada istrintas albumas buvo?
QUOTE(dija @ 2013 12 11, 18:58)
atmetimo budu 
Vargiai pavyks
QUOTE(dija @ 2013 12 11, 19:03)
man tai idomiausia ar cia siaip merga sumaste is neturejimo ka veikti sau pramoga pasidaryti, ar cia karalevicius bande taip nevykusiai sau reklama pasidaryti.
Nemanau, kad tokia buvo Karaleviciaus ideja
Man ta moteriske, jau nuo pat pradziu idomi atrode, bet, kad bus toookia idomi, negalvojau