Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(color77 @ 2013 12 11, 12:08)
oho........dar ir sitaip cia esancios merginos elgiasi. Klausimas: KAM ir DEL KO?...... skaitant paskutines pilvo plastikos temas, itariu apie kuria nare kalba sukasi ax.gif esame visos suaugusios moterys, jei tai tiesa.....tuomet truksta zodziu............................................

Na man tai ziauriai keistas poziuris tos mergaites.... Koks tikslas tai daryti? g.gif Na jei tik svajoji apie tai, o darytis nera galimybiu, tai ir rasyk teisybe, kad gal kada nors ir kad svajoju apie tai... Zodziu man truksta zodziu schmoll.gif
Aciu visoms, kurios iszvelgia tokias klastas 4u.gif
Atsakyti
Oho kokie kriminalai doh.gif cia gydytojas bando varda reabilituot ar toks merginos zaidimas, nu nesamone, man tai keista kad pilvukuos tokie bajeriai, va ()() temoj suprantu kad daug kam idomu pasicekavyt, bet pilvukuos nieko gi intymaus nepamatysi g.gif

Merginos, atsakykit ka del tu siulu ir melyniu, ar po siulu traukimo kuriai nepamynavo pilvuko oda virs pjuvio?
Atsakyti
QUOTE(Mercedes B @ 2013 12 11, 11:15)
senosios nuotraukos jau grizo i albuma, tik negaliu dar ju pamatyti. nerodo.

Bus idomu palyginti.

QUOTE(Agnestar @ 2013 12 11, 11:15)
Aš labai tikiuosi, kad mes išgirsime bent kažkokį pasiaiškinimą ar ką...Bet faktas, akd gydytojui Karalevičiui tai tikrai nėra gera reklama....

As abejoju,kad mes ka nors is viso isgirsime unsure.gif Siulau keisti slaptazodi.

QUOTE(Deja Vu @ 2013 12 11, 11:16)
O gal reikejo palaukti (.)(.) operacijos, gal butume dar daugiau stebuklu pamate  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(campa @ 2013 12 11, 11:25)

Merginos, atsakykit ka del tu siulu ir melyniu, ar po siulu traukimo kuriai nepamynavo pilvuko oda virs pjuvio?

Man niekas nepasikeite po siulu istraukimo.
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 11:41)
Ar po siulu traukimo kuriai kraujavo pjuviukas? Ar neatsirado melyniu po to virs ar po pjuvio?

Ne, niekas nekraujavo, jokių mėlynių neatsirado. Tik, kaip minėjau, pasidarė jautriau, jaučiu tą pjūvį pasisukus ar pasilenkus. Nestipriai, bet matyt šiek tiek jis tempiasi, kai nėra vielučių kurios prilaikytų 4u.gif

Bet tai kokie kriminalai čia pas mus blink.gif Man irgi nu žiauriai įtartinas tas mažas pjūvis, bet galvoju, ką aš čia suprantu g.gif Jėzau, ir kaip sugalvot tokius bajerius doh.gif Bent tikslas būtų konkretus, o dabar....gal kokia nepilnametė žaidžia, arba kokia teatrinio studentė mėgina įsijaust į vaidmenį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 11:34)
Jėzau, ir kaip sugalvot tokius bajerius doh.gif Bent tikslas būtų konkretus, o dabar....gal kokia nepilnametė žaidžia, arba kokia teatrinio studentė mėgina įsijaust į vaidmenį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bijau sumeluoti, ar tikrai jos foto keliau i albuma, bet jai jos, tada tikrai viskas buvo tikra ir nesumeluota (tikiuosi). Pamenu jos pasiruosima op, pamenu, kad mergaites "sudirbo" Karaleviciu kaip plastikos chirurga (tame tarpe ir as, nes maciau akivaizdzius jo darbu trukumus ir komplikacijas). Galbut op ir pasidare, bet greiciausiai ji nebuvo sekminga, kaip ir visos kitos jo op. Bet, kad irodyti mums, kokios mes buvom neteisios, sugalvojo toki "poksta". Labai negrazu ir gedinga is jos puses...
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 12:34)
Ne, niekas nekraujavo, jokių mėlynių neatsirado. Tik, kaip minėjau, pasidarė jautriau, jaučiu tą pjūvį pasisukus ar pasilenkus. Nestipriai, bet matyt šiek tiek jis tempiasi, kai nėra vielučių kurios prilaikytų 4u.gif
Bet tai kokie kriminalai čia pas mus blink.gif Man irgi nu žiauriai įtartinas tas mažas pjūvis, bet galvoju, ką aš čia suprantu g.gif Jėzau, ir kaip sugalvot tokius bajerius doh.gif Bent tikslas būtų konkretus, o dabar....gal kokia nepilnametė žaidžia, arba kokia teatrinio studentė mėgina įsijaust į vaidmenį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jetau kaip taikliai pasakyta thumbup.gif ''teatrinio studente'', juokas juokais, bet jau nebejuokinga.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 12:39)
Bijau sumeluoti, ar tikrai jos foto keliau i albuma, bet jai jos, tada tikrai viskas buvo tikra ir nesumeluota (tikiuosi). Pamenu jos pasiruosima op, pamenu, kad mergaites "sudirbo" Karaleviciu kaip plastikos chirurga (tame tarpe ir as, nes maciau akivaizdzius jo darbu trukumus ir komplikacijas). Galbut op ir pasidare, bet greiciausiai ji nebuvo sekminga, kaip ir visos kitos jo op. Bet, kad irodyti mums, kokios mes buvom neteisios, sugalvojo toki "poksta". Labai negrazu ir gedinga is jos puses...

doh.gif doh.gif doh.gif
Buvo per gerai kad butu tiesa.... bet kam to reikejo...
Atsakyti
agne, duok slaptazodi, dar karta paspoksosiu, nors irgi sedejau ir nagrinejau tuos apgamus smile.gif visgi galvojau, gad su fotosopu padirbejo ar ka, bet cia jau visiska nesamone.
visgi moteriska tustybe ausciau uz sazininguma...
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 11:25)
Oho kokie kriminalai doh.gif  cia gydytojas bando varda reabilituot ar toks merginos  zaidimas, nu  nesamone, man tai keista kad pilvukuos tokie bajeriai, va ()() temoj suprantu kad daug kam idomu pasicekavyt, bet pilvukuos nieko gi intymaus nepamatysi  g.gif

jei teisingai supratau apie kuria nare cia kalbama, tai ji ir i (.)(.) tema kazkada buvo uzsukusi… tik nezinau, ar ten pateko i albumuka ar ne. bet tai gal cia susije su tuo, kad tiek pilvuku, tiek (.)(.) albumuose buvo fotkes kazkada anksciau pratrintos?
man tik keista, kad zmones turi tiek daug laiko, kad gali tokiom nesamonem uzsiiminet. as kartais kalta jauciuosi, kad siaip sedziu sm, o cia dar tokia kuryba uzsiimineti doh.gif
Atsakyti
Matyt, tikrai nevykusiai padare op, tai bando nors virtualiai isivaizduoti, kad yra kitaip g.gif Arba iki senbuviu nori pritempt, tai zinutes pyskina smile.gif

Agnyt, man irgi slapuka atsiusk 4u.gif

Saafa, tikrai idomu, ar nesutampa nuotrauku dingimas su slapuko davimu siai narei unsure.gif (kalbu apie pirmaji dingima).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 11 gruodžio 2013 - 13:55
Labas mergaitės 4u.gif

giliai "apšalau" kai paskaičiau.. blink.gif bet iiš kur žmogus turi tiek kantrybės bendraut ištisai, ieškot nuotraukų po intenetą ir kilnot... doh.gif

Agnyte jeigu gali įmesk ir man slapuką 4u.gif
Atsakyti
Ir man slapuko reik, jei keitet jau smile.gif
Atsakyti