Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(dija @ 2013 12 11, 19:58)
atmetimo budu smile.gif
Papildyta:
kada istrintas albumas buvo?

cia jai buvo skirta tokia zinute kai buvo istrintas albumas (panasiu laiku ir prisijungima gavo):
[quote=zuzii,2013 05 09, 18:25]
Taip iseina,kad istrynei...Kaip ir paskutine ziurejai.
Kadangi landziojai per du iskart,gal jis atsirado kokioj kitoj temoj?
Mes su merginom kurem ji,ieskojau ir prasiau merginu kad atsiustu foto,man taip liudna negaliu...Savo foto nebeturiu...

O Katrix buvo is pat pradziu teisi....
[quote=Katrix,2013 03 24, 10:36]....., nesiuskit man az, as tiesiog issakiau savo nuomone ir tiek. Manau, turiu tokia teise mirksiukas.gif Net nesiruosiu gilintis, kada ir kaip jus prisijunget 4u.gif Tokia nagla sakyciau az...

Jusu labai keistos zinutes, kazkokios isteriskos. Kiek jus temu nesamoningu prikuret? Kaip trolis kazkoks doh.gif

Jeigu kam nors idomi mano nuomone, neduociau prisijungimo 4u.gif

O jums, ****, turiu toki patarima, jei tikrai jus domites savo gydytojo darbais. Bendraminciuose ...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 18:54)
I kuria ziuresi albume, jei nesupranti apie kuria kalbam?  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai aš numanau kas, bet noriu pasitikslint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 12 11, 20:19)
cia jai buvo skirta tokia zinute kai buvo istrintas albumas (panasiu laiku ir

cia zuzi buvo skirta zinute, ne tai asabai apie kuria kalbame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 12 11, 20:48)
cia zuzi buvo skirta zinute, ne tai asabai apie kuria kalbame smile.gif

cia zuzi jai taip rase nes "ji" sake kad abu albumai tusti ir ji i tai atsake
Tavo ziniai - ne paskutine!!!! Sk...
as tiesiog ilindau i apsimelavusio nario zinutes blink.gif
Atsakyti
kaip jus miegojot po op, mazdaug kiek laiko gulejot "sededamos", kada pilnai issitieset? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 20:10)
kaip jus miegojot po op, mazdaug kiek laiko gulejot "sededamos", kada pilnai issitieset?  ax.gif

aš kai namo pargrįžau tai ant šono pradėjau miegot su pagalve prie pilvo, o po gal 3 sav ir ant pilvo įsitaisydavau. ale aš matyt akrobatikos elementų moku, nes iki gimdymo abu nėštumus ant pilvo miegodavau biggrin.gif biggrin.gif prisikimšdavau pagalvių po klynu ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 21:10)
kaip jus miegojot po op, mazdaug kiek laiko gulejot "sededamos", kada pilnai issitieset?  ax.gif

as ilgai sededama miegojau doh.gif gelbejo tik migdomieji
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 19:13)
ale as tai paprasiau daktaro kad viena apgama tuo paciu nugnybtu  biggrin.gif  nu nesiprasysiu pas jus i albuma  lotuliukas.gif

biggrin.gif O man be prašymo pora nugnybo lotuliukas.gif Ir pasigedau aš jų ne iškart, o tik antrą kartą nuėmus korsetą, t.y. po kokios geros savaitės lotuliukas.gif ogi žiūriu, kad nebėr vieno po krūtine, kito po bamba. Jie tokie ne visai apgamai, atsikišė tokie kaip karputės buvo, tai matyt, daktaras pagalvojo, kad vistiek nereikalingi lotuliukas.gif

Buvau šiand pas dermatologę Grožio Chirurgijoje. Uždegino pusė snukučio lazeriu, palikau krūvą pinigų, nu lausiu rezultato dabar bigsmile.gif Dėl strijų, tai sakė galima su pulsine šviesa šlifuot, bet nieko gero nežadėjo schmoll.gif Ypač jeigu jos gilios ir senos, tai sako kažkiek pagražėja, bet nuteikė, kad reikia vos ne pora kartų per savaitę procedūrą kartot ir ilgai....žodžiu, turbūt brangiau nei pilvo plastika kainuotų doh.gif tai pagalvojau, kad apsieisiu be šito. Dzin tos strijos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 12 11, 20:31)
aš kai namo pargrįžau tai ant šono pradėjau miegot su pagalve prie pilvo, o po gal 3 sav ir ant pilvo įsitaisydavau. ale aš matyt akrobatikos elementų moku, nes iki gimdymo abu nėštumus ant pilvo miegodavau biggrin.gif biggrin.gif prisikimšdavau pagalvių po klynu ir tt biggrin.gif

ohooo blink.gif biggrin.gif as dabar ant sono negaliu, nu gal man ir ()() kliudo lotuliukas.gif bet siaip tai vistiek negaliu. As dar pusiau sedom miegu, o masaziste sako reik issitiest jau, neskauda nieko, tik tempia man, ypac po krutinkauliu, gal reik nustot su pagalviu kalnu miegot....kazkaip baisu dar, bet net nezinau, kad po to sulinkusi nepalikciau.... g.gif

QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 21:07)
biggrin.gif O man be prašymo pora nugnybo lotuliukas.gif Ir pasigedau aš jų ne iškart, o tik antrą kartą nuėmus korsetą, t.y. po kokios geros savaitės lotuliukas.gif ogi žiūriu, kad nebėr vieno po krūtine, kito po bamba. Jie tokie ne visai apgamai, atsikišė tokie kaip karputės buvo, tai matyt, daktaras pagalvojo, kad vistiek nereikalingi lotuliukas.gif

Buvau šiand pas dermatologę Grožio Chirurgijoje. Uždegino pusė snukučio lazeriu, palikau krūvą pinigų, nu lausiu rezultato dabar bigsmile.gif

ale gerai ka del tu apgamiuku rolleyes.gif biggrin.gif

o ka veideliui dare? lyginai randelius kokius ar nuo rauksliu cia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 11, 22:21)

1. ale gerai ka del tu apgamiuku  rolleyes.gif  biggrin.gif

2. o ka veideliui dare? lyginai randelius kokius ar nuo rauksliu cia?  rolleyes.gif

1. Gerai gerai, o tai lazeriu pašalint tokį papildomai kainuotų lotuliukas.gif

2. Ne, iki raukšlių naikinimo dar nedagyvenau biggrin.gif kapiliarus degino, kad nosis ir žandai neraudonuotų iš gėdos lotuliukas.gif

Dėl miegojimo, tai aš ant šono jau antrą dieną po OP miegojau. Sunku apsiverst, bet oj, kaip gera ant jo buvo, ypač kai nugarą skaudėjo nuo sulinkimo ir krūvio 4u.gif O dabar jau kojas ištiesiu pilnai, jaučiu tempimą, ilgai taip nebūnu, ir miegu vistiek daugiau ant šono vieno ir kito, bet pagulinėt ant nugaros nors trumpam smagu. Bandau prisimint, man rodos, kad kokią savaitę dar kišau pagalves po kojomis, kad sukelt g.gif Jau po truputėlį reikia tiestis tau, aišku, jokiu būdu ne per jėgą, pati turi jausti, kada organizmui ir kiek leisti mirksiukas.gif
O tau (.)(.) kėlimą darė ir implantus?
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 21:07)
<...>

Buvau šiand pas dermatologę Grožio Chirurgijoje. Uždegino pusė snukučio lazeriu, palikau krūvą pinigų, nu lausiu rezultato dabar bigsmile.gif Dėl strijų, tai sakė galima su pulsine šviesa šlifuot, bet nieko gero nežadėjo schmoll.gif Ypač jeigu jos gilios ir senos, tai sako kažkiek pagražėja, bet nuteikė, kad reikia vos ne pora kartų per savaitę procedūrą kartot ir ilgai....žodžiu, turbūt brangiau nei pilvo plastika kainuotų doh.gif tai pagalvojau, kad apsieisiu be šito. Dzin tos strijos irnesakyk.gif

geras, aš tai turiu tą aparatą IPL smile.gif nu juo plaukus tipo ,,šaudau", bet labai tingiu - didelis darbas 20 min sugaišt kojom pažastim ir po randu juostai g.gif reiks gal pamėgint strijas nušaut
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 22:07)

O tau Hererra daug striju liko pilvo srityje, ar tu apie kitas dalis sneki? Nes man kaip parode, kiek pilvo nupjaus, tai tu sriju pilvo srityje realiai nelabai besimatys mirksiukas.gif
Atsakyti