Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(vivita @ 2014 01 01, 20:50)
Is kur uzsisakei 4u.gif
Aciu pasisakiusiom del lempos 4u.gif

is ebay
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 01, 20:51)
Merginos kur darau klaida atspausdama stampuka? Nepavyksta daug kartu kol gaunasi, issilieja piesinukas, gali but dazai per skysti ar kitur klaida, nes lyg ir dpaudziu stipriu vienu judesiu nuo vienos nago puses iki kitos???

* Dazai?? Lakas specialus turi buti.
* Turi pakankamai susikaupti, gerai nubraukti laka, jokiais budais nejudeti ir nedvejoti. Greitai tiksliais judesiais viska daryti ir atsispaudzia tobulai. As save stebiu jei tik padvejoju is kart ji man arba ne visas atsispaudzia arba isciuozia. Pries dedama stampuka, jau zinokis kaip turi ji deti, kad nebutu sukiojimu ar ten ar ten ar nuo to ar nuo to kampo, stampikas dziuna tuo metu, kas yra blogai.
Sakyciau stampika uzdeti reiktu per 5 sek panasiai. Tada man tobulai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 01 01, 22:16)
* Turi pakankamai susikaupti, gerai nubraukti laka, jokiais budais nejudeti ir nedvejoti. Greitai tiksliais judesiais viska daryti ir atsispaudzia tobulai. As save stebiu jei tik padvejoju is kart ji man arba ne visas atsispaudzia arba isciuozia. Pries dedama stampuka, jau zinokis kaip turi ji deti, kad nebutu sukiojimu ar ten ar ten ar nuo to ar nuo to kampo, stampikas dziuna tuo metu, kas yra blogai.
Sakyciau stampika uzdeti reiktu per 5 sek panasiai. Tada man tobulai gaunasi smile.gif

kaip atrodo tas lakas?
o negalima su paprastu laku? Tada ant jo topa uzdeti ir i lempa?

mano pazystamai pradejo luptis lakas ir kartu visas keliasi nuo nago. Daryta pries savaite, kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2014 01 02, 01:27)
kaip atrodo tas lakas?
o negalima su paprastu laku? Tada ant jo topa uzdeti ir i lempa?

mano pazystamai pradejo luptis lakas ir kartu visas keliasi nuo nago. Daryta pries savaite, kas tai galetu buti?

ten paprastas lakas, bet turi buti gerai pigmentuotas, del to as ir naudoju tik KONAD.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 01 02, 01:16)

nu ar dazai ar lakas koks skirtumas kaip pavadinau lotuliukas.gif viska ir darau panasiai turbut reik laiko ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, su praejusiom sventem visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As jau risu visus sventinius lakavimus ir laukiu HG pavasario kolekcijos wub.gif

user posted image

- Fairest Of Them All Bright, coral red crème
- Oh What A Knight, Metallic copper shimmer
- She’s My Beauty, Mauve crème
- All Haile The Queen, Pink Lavender crème
- Kiss Me, I’m A Prince, Pastel mint green crème
- My One Blue Love, Pastel blue crème
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 02, 12:43)
Sveikos merginos, su praejusiom sventem visas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As jau risu visus sventinius lakavimus ir laukiu HG pavasario kolekcijos wub.gif

user posted image

- Fairest Of Them All Bright, coral red crème
- Oh What A Knight, Metallic copper shimmer
- She’s My Beauty, Mauve crème
- All Haile The Queen, Pink Lavender crème
- Kiss Me, I’m A Prince, Pastel mint green crème
- My One Blue Love, Pastel blue crème

Man tai kazkaip nieko gero atrodo
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 02, 16:39)
Man tai kazkaip nieko gero atrodo

Aš tai labai laukiau tų trijų paskutinių, bet vis žiūriu žiūriu, kad nieko čia gero, tiksliau naujo... Turbūt nebūtų didelio skirtumo tarp mėtinės ir žydros kaip iš praeitų metų kolekcijos...
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 01 02, 17:34)
Aš tai labai laukiau tų trijų paskutinių, bet vis žiūriu žiūriu, kad nieko čia gero, tiksliau naujo... Turbūt nebūtų didelio skirtumo tarp mėtinės ir žydros kaip iš praeitų metų kolekcijos...

As manau, kad sios turetu buti labiau svelnesnes, pastelines
Plius turetu buti ne tokios problematiskos, kaip ta pavasarine Blume kolekcija buvo, traukesi, raukslejosi. Ir dar, tos pastelines pas juos keicia spalva, tai gal jau bus su siomis kitaip g.gif
Atsakyti
stampukam kaip manot, o jeigu toki pabandyt isigyt stampukam? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2014 01 02, 18:04)
stampukam kaip manot, o jeigu toki pabandyt isigyt stampukam?  rolleyes.gif

Jeigu cia toks kaip bornpretty tai turetu tikt. Youtube maciau, kad jis visai neblogas. Bet jos ten vos ne su belekokiais stampuoja ir joms gaunasi... o del tu spalvu gal ir tiesa, bet kol ju neturiu tai nezinau smile.gif
Atsakyti
merginos, kur perkate ploksteles su paveiksliukais? skaitinejau radau, kad dauguma konad'e, bet ten plokstele 18lt, o stai cia:
http://www.rasksau.l...d...y&path=5_18
tik 4 lt.. tai ir galvoju kodel toks kainus skirtumas...?? g.gif
Atsakyti