Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Sveikos.
Sakykit per kokia tarpininke uzsisakynejat ir kokiu saitu? harmony domina

Dekinga labai kuri pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Plokšteles naudoju tik konad,nenaudoju nieko kas kienietiška,bent jau kol kas. Tik va dar praktikos trūksta,bet laiko tam reikia.
O kada tas pavasario kolekcija turi pasirodyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 01 02, 22:38)
Sveikos.

As tai visa savaite nagrinejausi, tai uz bay pigiau neradau, o pas tarpininke tai bet kuria galima.
Atsakyti
Tikrai yra geru ploksteliu ne tik konad
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 01 02, 22:38)
Sveikos.

Pirkau per Laureta iš buynail.com
man paskaičiavimais nedaug pigiau nei ebay.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 01 02, 23:58)
Tikrai yra geru ploksteliu ne tik konad

Joo tik, kad kas pasakytu kur, ir kurios geros , o kurios sudu kruva biggrin.gif is PN geros, bet vln neturi visai jokio pasirinkimo ,dabar nieko ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 03, 17:54)
Joo tik, kad kas pasakytu kur, ir kurios geros , o kurios sudu kruva biggrin.gif  is PN geros, bet vln neturi visai jokio pasirinkimo ,dabar nieko ner verysad.gif

Turiu kelias kazkokias nail art ploksteles-atsispaudzia,pirkau pries koius pusantru metu internetu na ura smile.gif
Atsakyti
Siandien lakavau draugei raudonai. Negraziai nubego i sonus ant keliu nagu. Bandziau graziai nuvalyt, bet vis tiek liko raudona. O jeigu lakuociau melyna, dar baisiau atrodytu sad.gif
Papasakokit, kokia eiga jus lakuojat, kai nuvalot negraziai nulakuota naga? Ne apvalot, o visa nuvalot.
Atsakyti
O man niekaip nesilaiko kairės rankos rodomojo piršto lakas! verysad.gif Nesuprantu niekaip kodėl... juk visus nagus darau vienodai, bet visi laikosi,o tas vienas niekaip... vis atšoka kampas nuo galiuko ir vis nuo tos pačios pusės. Ar gali būti dėl to, kad nagai ne visai trumpi ir jis pakankamai dažnai naudojamas (nors ir kairės rankos), ir lankstosi, minkštas jis pas mane kažkos, ir gal dėl to lankstumo tas lakas nesilaiko ir tiesiog atšoka? nes jau kelintą kart tas pats kampas atsilupa ir atsilupa, geriausiu atveju po savaitės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 01 03, 19:38)
O man niekaip nesilaiko kairės rankos rodomojo piršto lakas!  verysad.gif  Nesuprantu niekaip kodėl... juk visus nagus darau vienodai, bet visi laikosi,o tas vienas niekaip... vis atšoka kampas nuo galiuko ir vis nuo tos pačios pusės. Ar gali būti dėl to, kad nagai ne visai trumpi ir jis pakankamai dažnai naudojamas (nors ir kairės rankos), ir lankstosi, minkštas jis pas mane kažkos, ir gal dėl to lankstumo tas lakas nesilaiko ir tiesiog atšoka? nes jau kelintą kart tas pats kampas atsilupa ir atsilupa, geriausiu atveju po savaitės  doh.gif

neliudek as ir turiu toki stebukla, kaires rankos rodomaji, nesuku galvos, tiesiog ji tenka kartais perlakuot, nu ka jau cia bedarysi, yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2014 - 20:03
As taip pat isirasau i sia kompanija biggrin.gif
Be to, dar ir kairiaranke esu, tai ka padarysi - net ir ilgalaikis buna, kad nusidauzia nuo nago...
Atsakyti
Smagu bent tiek, kad ne aš viena tokia smile.gif Reiškia čia normalu biggrin.gif
Atsakyti