Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 02, 13:39)
Man tai kazkaip nieko gero atrodo

O man jos visos skirtingos atrodo smile.gif
Na gal metine kazkiek I mint of spring panasi, bet sita tokia labiau pasteline ir daug blankesne... O zydros pastelines isvis HG kolelcijoj nesu macius...

Antroji man ziauriai gerai atrodo. Nors as blizgiu nemegeja, bet tos copper tikrai noreciau, na aisku reiktu sulaukt ir paziuret kaip ant naguciu atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 20:02)
merginos, kur perkate ploksteles su paveiksliukais? skaitinejau radau, kad dauguma konad'e, bet ten plokstele 18lt, o stai cia:
http://www.rasksau.l...d...y&path=5_18
tik 4 lt.. tai ir galvoju kodel toks kainus skirtumas...?? g.gif

Per tel neizlibinu, bet manau, kad cia kinietiskos,todel tokia ir kaina.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 19:02)
merginos, kur perkate ploksteles su paveiksliukais? skaitinejau radau, kad dauguma konad'e, bet ten plokstele 18lt, o stai cia:
http://www.rasksau.l...d...y&path=5_18
tik 4 lt.. tai ir galvoju kodel toks kainus skirtumas...?? g.gif

Čia ne orginalios konad, o kinietiškos, kurios sunkiai arba visai neatsispaudžia.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 01 02, 19:36)
Čia ne orginalios konad, o kinietiškos, kurios sunkiai arba visai neatsispaudžia.

tai kaip suprantu labai jauciai kokybe..? nes galvojau kam moketi daugiau, jei yra penkiakubai pigesniu..
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 18:03)
tai kaip suprantu labai jauciai kokybe..? nes galvojau kam moketi daugiau, jei yra penkiakubai pigesniu..

Tokiu stebuklu nebuna bigsmile.gif
Kam pirkt brangias jei galima kelis kart pigesniu nusipirkt... Gali truputi pigiau naudotas nusipirkt, bet ir tos ebay isgraibstomos smile.gif
Atsakyti
tai tos konad vertos demesio?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 20:03)

Tai galvojat mes šiaip sau mokam daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 01 02, 21:13)
Tai galvojat mes šiaip sau mokam daugiau  ax.gif

na tiesiog pagalvojau, kad kazkokia plokstele, ar pigesne ar brangesne , nera labai skirtumo, juk tai tik metalo/plastiko gabalelis su paveisliukais, juk tai ne kokie kvepalai, kad labai skirtusi originalas nuo netikru... ax.gif

o pats stampukas su nubraukeju? irgi neverta pirkti pigesniu?? smile.gif

aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Man tai Is HG pavasario patiktu 1 ir 3 reik laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 21:19)
na tiesiog pagalvojau, kad kazkokia plokstele, ar pigesne ar brangesne , nera labai skirtumo, juk tai tik metalo/plastiko gabalelis su paveisliukais, juk tai ne kokie kvepalai, kad labai skirtusi originalas nuo netikru... ax.gif

aciu uz ats 4u.gif

Na matot originalai nuo kopijų visad skirias ar tai kvepalai ar metaliukai. Esu nusipirkus konad, nenorėjau ant savo kailio bandyt neoriginalų, užteko nekokių atsiliepiemų.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 01 02, 21:19)

aciu uz ats 4u.gif

MAnau, kad neverta, geriau dadet tuos kelis litus, bet turesi gera, patikrinta daikta, kuris tikrai geriau tarnaus, nei tie kitaici wink.gif Cia dauguma taip pat naudoja konad atspaudeja 4u.gif

Del naujos HG kolekcijos, tai tos pastelines neblogos man, bet va baisu su tais spalvu pasikeitimais... doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai vienintele stosiu uztarti pigias stampuku ploksteles smile.gif turiu ju nemazai, kai kurios pirktos uz pusdyki, bet nei su viena problemu neturiu...
Atsakyti