QUOTE(china @ 2006 06 15, 13:09)

nu ta cia gal biski per riebiai parasiai.
Skaityk mintį iki galo, o ne tik pradžią cituok

Aš ir nesakiau, kad tėvus reikia apkrauti kiek įmanoma rūpesčiais, kad tik jie turėtų ką veikti iki kol svečiai susirinks

Arba nusispjaut į juos ir nekreipti iš vis jokio dėmesio. Tiesiog vieni nori pižonais pabūt, išnuomoja tėvams limuzinus, vežioja juos su jais, atrakcijas kažkokias daro. O mano manymu - to jau per daug. Žinoma, kad visi tėvai į vestuves ateina lygiai taip pat, kaip ir visi kiti svečiai. Niekas neverčia jų salės puošt ar su lėkštėm lakstyti

. Tačiau vis tiek tėvai tą dieną turi ką veikti - jiems laikas irgi greitai pralekia, kaip ir kitiems. O jau kas su kokia mašina važiuos, manau, reikia šeimoj aptarti. Nes mes pradžioj irgi galvojome, kad gal kokį autobusiuką pasisamdysime (limuzino iš principo nenorėjome, nes jie mums tiesiog nepatinka, pižoniškas ir nuvalkiotas dalykas). Bet paskui tėvai nusprendė būti nepriklausomais ir važiuoti savo transportu. Nes jie patys labiau norėjo neprisirišti prie kito transporto. Kadangi vestuves šventėme dvi dienas, 75 Km nuo Kauno, tai norėjosi būti nepriklausomiems nuo svetimų (t.y. samdomų) automobilių. Taip kad dar viskas priklauso ir nuo tėvų norų, o ne nuo mandrumo, kas ką prigalvos.
O kai viską ruošėme, tai mes irgi jokios pagalbos neprašėme, bet mano tėvai paskui pradėjo pykti, kad kiba jais nepasitikima. Tai teko sugalvoti tėtei "užduotį" - kad jis alų suorganizuotų. Reikėjo matyti, kaip jis švytėjo nuo to džiaugsmo, kad ir jis kažkiek prisidės prie organizavimo. Žmogus nuoširdžiai rinkosi iš daugėlio variantų, pasitardamas su manim, ir jautėsi, kad jam tai - tiesiog kaifas
Manau, kad kiek žmonių, tiek nuomonių. Visiems vienos bendros taisyklės vis tiek nepritaikysi. Visada reikia žiūrėti į aplinkybes ir galimybes. Na, ir gal dar šiek tiek priklauso nuo jaunųjų amžiaus.... Nes jeigu Tau virš 30.... (arba jei į Lietuvą atvažiuoji porą kartų metuose, o taip sėdi kokioj Anglijoj, Airijoj ar kitoj užsienio šaly), tai tada gal ir nori būti labai jau savarankiška, reguliuoti visą eismą iki galo. Tačiau tikrai nemažai tėvų kaip tik patys nori paskutinį kartą pasirūpinti savo vaikais, nes paskui jie paliks jų namus.

Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.