Mes tevus taip pat norejome kviesti tik kaip svecius,ju neapkrauti.Bet tevai siek tiek pyktelejo,kad su jais nepasidaliname vestuviu rupesciais.Tad priejome kompromisa-jie patys pasirinko,kuo nori pasirupinti.Mama puosimu baznycios ir sales,tete man pirks vestuvine suknele.Jie moka uz sodyba,o mes visais likusiais rupesciais:fotografas,masinos,ziedai...As manau,kad tevus nurasyti yra labai negrazu.Vis tik ir jie nori tu maloniu rupesciu.Juk vestuves yra labai grazi svente ir ja sukurti jie labai nori padeti.
Kiek as dalyvavau vestuvese,tai teveliai islydi jaunuosius,juos sutinka,atvykta i baznycia paziureti ceremonijos(bet kur as dalyvavau,tai nevisi ir i baznycia vyksta).O ju darbas sutikti svecius,juos uzimti,kol grys jaunieji.
Oj koks galvos skausmas man sitas reikalas su tevais
Tokia vat padetis:mano tevai atvaziuos is kito miesto, taigi jiems nuomosiu viesbuti, as pati rengsiuosi ir puosiuosi kokiam nors viesbutyje, mb savo tevu namuose. Visi sveciai ir tevai bus kvieciami i baznycia. Toliau ruosiuosi visus svecius tampytis po miesta ir gamta (fotosesija) ir paskui i sventimo vieta.Tu sveciu bus apie 20. O ka daryti su abieju tevais tai nesugalvoju, nzn ar jiems idomu butu su mumis tasytis (dar neklausem ka jie galvoja), bet sventimo vietoj jiems irgi nebutu ka veikti. Gal kokiu ideju ar pasiulymu turetumet?

QUOTE(Joa @ 2007 01 05, 16:12)
Oj koks galvos skausmas man sitas reikalas su tevais
Tokia vat padetis:mano tevai atvaziuos is kito miesto, taigi jiems nuomosiu viesbuti, as pati rengsiuosi ir puosiuosi kokiam nors viesbutyje, mb savo tevu namuose. Visi sveciai ir tevai bus kvieciami i baznycia. Toliau ruosiuosi visus svecius tampytis po miesta ir gamta (fotosesija) ir paskui i sventimo vieta.Tu sveciu bus apie 20. O ka daryti su abieju tevais tai nesugalvoju, nzn ar jiems idomu butu su mumis tasytis (dar neklausem ka jie galvoja), bet sventimo vietoj jiems irgi nebutu ka veikti. Gal kokiu ideju ar pasiulymu turetumet? 

Sunki padetis...As irgi manau,kad jiems nelabai bus idomu su jumis vazineti.Pas mus irgi bus tik 30zmoniu,bet tevai tures ka veikti sodyboje.Muzikanta priims,pabendraus ramiai.Pasmus 15 zmoniu (40-60metu),kiti 15(20-30).Tad jaunimas keliaus i gamtas,o teveliai ir kiti sveteliai pasimegauti gamtos turizmu ramiai,be jaunimo

QUOTE(aggate @ 2007 01 05, 15:19)
Sunki padetis...As irgi manau,kad jiems nelabai bus idomu su jumis vazineti.Pas mus irgi bus tik 30zmoniu,bet tevai tures ka veikti sodyboje.Muzikanta priims,pabendraus ramiai.Pasmus 15 zmoniu (40-60metu),kiti 15(20-30).Tad jaunimas keliaus i gamtas,o teveliai ir kiti sveteliai pasimegauti gamtos turizmu ramiai,be jaunimo 

Na mes svesim kavineje, ji irgi gamtoj, tokiam graziam parke, bet negi tevai 3-4 valandas vaikscios po ta parka?

QUOTE(Joa @ 2007 01 05, 16:29)
Na mes svesim kavineje, ji irgi gamtoj, tokiam graziam parke, bet negi tevai 3-4 valandas vaikscios po ta parka?
Stalu rupinsis padavejos, sale puos floriste, na o muzikantus irgi personalas sutiks. Musu sutikima tevai suspes suorganizuoti per kelias minutes. Nu neisivaizduoju 

Na,tuomet reikia tiketis kad tevams neatsibos.Istikruju gamtoje linksma:ivairus zaidimai,foto sesija ir t.t...Greitai praeina tas laikas,o jei draugiski sveciai,tai bus tikrai nenuobodu...

Sveciai tai draugiski, bet is vyresniu tevai tik ir bus, o kiti iki 30, na gales tarpusavyje bendrauti, susipazinti (nepazistami dar
)

QUOTE(Joa @ 2007 01 05, 16:38)
Sveciai tai draugiski, bet is vyresniu tevai tik ir bus, o kiti iki 30, na gales tarpusavyje bendrauti, susipazinti (nepazistami dar
)

Dabar tik atrodo,kad kaip?ka veikti reikes?Patiks?Nepatiks?
Bet tas laikas prabegs taip greitai,kad net neis suvokti.O gamtoje,kuo daugiau zmoniu,tuo smagiau

QUOTE(aggate @ 2007 01 05, 15:40)
Dabar tik atrodo,kad kaip?ka veikti reikes?Patiks?Nepatiks?
Bet tas laikas prabegs taip greitai,kad net neis suvokti.O gamtoje,kuo daugiau zmoniu,tuo smagiau

Aciu uz palaikyma

QUOTE(Joa @ 2007 01 05, 16:58)
Arba pazaisti koki zaidimeli

Noreciau paklaust, kokiu budu galima butu padekoti tevams uz tai, kad surenge vestuves ir siaip visa gyvenima augino ir rupinosi? gal kokia originalia dovana padovanoti ar kalba sakyt?

QUOTE(ddovilux @ 2007 01 19, 17:39)
Noreciau paklaust, kokiu budu galima butu padekoti tevams uz tai, kad surenge vestuves ir siaip visa gyvenima augino ir rupinosi? gal kokia originalia dovana padovanoti ar kalba sakyt? 

Viskas buna grazu,kai daroma is sirdies.Tiesiog pasakykit savo sugalvotus padekos zodzius,o dovana...Na,kazkokia orginalesne,nei virtuves reikmenys ir t.t...

mano tevai buvo labai pasimete....jiems nepatiko muzikantai( kaip programa vede ir tt)
tai zaibavo tiktai ...
man ir paciai nepatiko, prisigadinau nervu, ne tas zodis
po to visi atsipalaidavo siek tiek...