Tu ta pagaliuka nuolat laikai ikisus?
Papildyta:
Phalaenopsis schilleriana x manii dark
[attachmentid=231234]
Phalaenopsis philipinensis
[attachmentid=231235]
QUOTE(Tina* @ 2014 02 03, 11:49)

aga, prikišau į visus vazonus (maksiminiai iešmeliai sumuštiniams). Ištraukiu ne iki galo, pažiūriu ar drėgnas ir atgal sustūmiu, kad šaknų nežaloti.
Mumrikas daugiau papasakos

QUOTE(Tina* @ 2014 02 03, 11:49)
Tu ta pagaliuka nuolat laikai ikisus?
Taip, visuose vazonuose, maksimaliai arti vazono centro (aišku tą daryti geriausia augalą persodinant, nes tada tikrai aišku, kad nepažeidžiamos šaknys) esu įkišusi medinius iešmelius (virš substrato palieku kokį cm - kad savo vaizdu neerzintų, bet ir kad būtų patogu paimti).
Kai noriu patikrinti substrato drėgnumą to pagaliuko du trečdalius ištraukiu ir pažiūriu ar drėgna. Jei nesuprantu, tai ištraukiu visiškai ir pridedu prie riešo. Į tą pačią vietą pagaliukas įlenda be jokių problemų

Nuostabūs žiedai - ir pas mane abu šie grožiai iš lėto žiedynstiebius augina, bet žydės ne anksčiau nei už mėnesio

Dabar ziuriu i tuos ziedelius ir mastau - kodel jie ziedlapius i atvirkscia puse riecia?
QUOTE(Tina* @ 2014 02 03, 12:54)
Dabar ziuriu i tuos ziedelius ir mastau - kodel jie ziedlapius i atvirkscia puse riecia?
Vat pernai mano du falenopsiai taip elgėsi ir jų žiedai neišsitiesino viso žydėjimo metu - ieškojau atsakymo ir neradau. Gal tu užklausk tą klausimą LOD'o forume su foto kaip iliustracijom?
[quote=eliss,2014 02 03, 15:10]
Mylimukė
super, laukiam žiedų
o aš tuoj parodysiu bulbophyllum medusae
Mylimukė

super, laukiam žiedų

o aš tuoj parodysiu bulbophyllum medusae

na mano paprastutės:

Kaip gražu čia pas jus, tiek žiedelių
Atrodo, kad pavasaris visai čia pat

Labai gražūs žiedai
Ir man pasiteisino pagaliukai