Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Jau kokie groziai paskutiniuose temos puslapiuose bigsmile.gif wub.gif
As irgi tuoj parodysiu kas zydi mano namuose. Tik labia susinervinau vakar, nes atlenkinejau phaleonopsiu ziedkocius, kad prisekciau prie pagaliuku ir nulauziau viena ilga stambiaziedes ziedkoti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
eliss, Avijacija, Jolancike, super gražu thumbup.gif

QUOTE(skm @ 2014 02 03, 15:43)
o aš tuoj parodysiu bulbophyllum medusae smile.gif

Laaaaabai laukiam - žiedai turėtų būti egzotiški, nematyti bigsmile.gif
Atsakyti
Patvirtinu, kad Phalaenopsis schilleriana x manii dark tikrai kvepia! bigsmile.gif taip kukliai, nestipriai, prikisus nosi, bet wub.gif

Dar vakar miniuka nukoviau. Irgi panasu, kad kvepia. Veliau pasirodysiu. Geltonas su demem. Toks dalmantinukas. Biski aplamdziau, kol parsinesiau blush2.gif Dejau i rankine, nes lauke salta, tai aisku iedlapiukai apsilauze.
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 02 04, 16:43)
Jau kokie groziai paskutiniuose temos puslapiuose  bigsmile.gif  wub.gif
As irgi tuoj parodysiu kas zydi mano namuose. Tik labia susinervinau vakar, nes atlenkinejau phaleonopsiu ziedkocius, kad prisekciau prie pagaliuku ir nulauziau viena ilga stambiaziedes ziedkoti  doh.gif  unsure.gif

Laukiam pasirodant..
tikiu, aš jau nebesegu per prievartą, nes ne vieną esu taip nulaužusi, dabar nebent netyčia būna užkliudžius nelaimių... blush2.gif
Prieš porą dienų irgi susinervinau, pastebėjau kad puvinys įsimetė į Phal. Brother Pico Chip cray.gif vis pasitaiko netekčių laiks nuo laiko, bet šitos ypatingai gaila ir žiedstiebis nemažas buvo..

QUOTE(Tina* @ 2014 02 08, 15:34)
Patvirtinu, kad Phalaenopsis schilleriana x manii dark tikrai kvepia!  bigsmile.gif taip kukliai, nestipriai, prikisus nosi, bet  wub.gif

Tiksliai kvepia ir netgi labai maloniai bigsmile.gif maniškio šiandien trečias žiedas prasiskleidė, bet nesugalvojau pauostyti kol neparašei blush2.gif

Čia mano kelios žydinčios biggrin.gif
Catlleya NoId
user posted image
Paphiopedilum Pinocchio su pertraukom žydi nuo pernai gegužės bigsmile.gif, o dabar dar 2 žiedstiebiai auga..
user posted image
user posted image
Phalaenopsis stuartiana punctatissima wub.gif
user posted image
Phal. Ambonosa x (Yungho Gelb Canary x Timothy Christopher)
user posted image
Phalaenopsis Mini Mark
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 08 vasario 2014 - 19:00
Uranija, tiesiog fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2014 02 08, 09:58)

Čia mano kelios žydinčios  biggrin.gif

Nu cia tai groziu groziai wub.gif wub.gif wub.gif Negaliu atsiziureti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uranija5, kokie sveiki ir grazus augaliukai wub.gif

O stai mano naujasis miniukas aplamdytas. Saknys labai grazios, pertupdziau i zieves. Adaptavesis turetu labai graziai zydet. Ir dar kvepia jis.

Atsakyti
Dar pasimaivysiu smile.gif

[attachmentid=231279]
[attachmentid=231278]
[attachmentid=231280]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 08, 21:40)
Uranija5, kokie sveiki ir grazus augaliukai  wub.gif

O stai mano naujasis miniukas aplamdytas. Saknys labai grazios, pertupdziau i zieves. Adaptavesis turetu labai graziai zydet. Ir dar kvepia jis.

Ačiū.
Labai gražus miniukas wub.gif, nebūčiau ir aš tokiam atsispirusi..

Phalaenopsis NoId
user posted image

Ir Phalaenopsis schilleriana x manii, kuris tik pražydęs labai nuvylė, nes tikėjausi kad gal bus siauresniais žiedlapiais blush2.gif bet kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka ir toks.. žiedai nemaži, o dar kvepia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Uranija5, Tina na ir groziai zydi... wub.gif wub.gif wub.gif

Tina, naujasis miniukas - laaabai... ax.gif

Atsakyti
Kokie nerealūs žiedeliai, neymanoma atsižiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2014 02 08, 19:58)

Paphiopedilum Pinocchio su pertraukom žydi nuo pernai gegužės  bigsmile.gif, o dabar dar 2 žiedstiebiai auga..
]

čia tooks ilgas žiedstiebis?

Labai gražių žiedų pridėjot thumbup.gif

O aš, tiksliau, mes su vyru, po truputį ruošiam orchidariumą smile.gif

user posted image
Atsakyti