QUOTE(eliss @ 2014 02 12, 14:23)
Dėkui
Merii, jos pirmas žydėjimas. Gal kažkada rodžiau kitą, buvo ant bloko du mažuliukai, bet neišgyveno, nunyko, atsibodo reanimuot. O šitas tai daug didesnis, augo rytinėj pusėj, kartą į savaitę perliedavau. Bet pas mane sausa, pastebėjau, kad lapai susiraukšlėje, trūko drėgmės, gerai pamirkiau,lyg susitvarkė
Dabar būna orchidariume, kol kas jai ten patinka, lapai įgavo stangrumo. Kvepia lyg citrusu. Smagu, visad norėjau šio augaliuko
Merii, jos pirmas žydėjimas. Gal kažkada rodžiau kitą, buvo ant bloko du mažuliukai, bet neišgyveno, nunyko, atsibodo reanimuot. O šitas tai daug didesnis, augo rytinėj pusėj, kartą į savaitę perliedavau. Bet pas mane sausa, pastebėjau, kad lapai susiraukšlėje, trūko drėgmės, gerai pamirkiau,lyg susitvarkė
eliss, grazu
Oi kaip pasiilgau to saldžiarūgščio kvapo
Maniškė užsispyrėlė šaknį ir naują lapą auginasi, bet žiedais kol kas nekvepia. Kažkaip man atrodo, kad manasis augaliukas jaunučiukas ir pirmasis pirktinis žydėjimas buvo kažkaip augintojo "išprievartautas"
QUOTE(mumrikas @ 2014 02 12, 20:07)
Kažkaip man atrodo, kad manasis augaliukas jaunučiukas ir pirmasis pirktinis žydėjimas buvo kažkaip augintojo "išprievartautas" 
maniskis toks pat, maziukas augaliukas, o ir pirkom berods tuo paciu metu. Lapukai nedidukai, kai pamatau, pas kitas, tai net nera ka lyginti lapu dydzio...
QUOTE(janudi @ 2014 02 13, 00:01)
maniskis toks pat, maziukas augaliukas, o ir pirkom berods tuo paciu metu. Lapukai nedidukai, kai pamatau, pas kitas, tai net nera ka lyginti lapu dydzio...
Pirkau su ziedynstiebiu, kuris prazydo, o daugiau ir viskas... 
Maniškės lapukai po 5-7cm ilgio
..................
Mano mažyliai falenopsiai "įsibėgėja" - du NOID mažyliai , Mini Mark ir doritaenopsis Sogo Vivien

Mumrikai ir uranija,labai grazus jusu ziedai.
Meriii vanda tiesiog nuostabi.
Meriii vanda tiesiog nuostabi.
QUOTE(janudi @ 2014 02 13, 00:01)
Pirkau su ziedynstiebiu, kuris prazydo, o daugiau ir viskas... 
Maniškės lapai apie 15 cm, ne veltui pervadinta į falenopsį
Nudžiugino pirmoji auginama katlėja žiedeliu
Mano valentiniškos naujokės - vieną vyras man padovanojo, o kitą aš pati sau
Aš tai sau mažuliukę nukainuotą, o vyras kad jau pirko, tai kuo didesnę

Papildyta:
Valgom dabar valgomajame ir grožimės ant stalo stovinčių orchidėjų žiedais - myliu mažuliukes rūšinukes, bet didieji falenopsių hibridai labai tinkami namus papuošt - ir žydi ilgai, ir matosi iš tolo

Papildyta:
Valgom dabar valgomajame ir grožimės ant stalo stovinčių orchidėjų žiedais - myliu mažuliukes rūšinukes, bet didieji falenopsių hibridai labai tinkami namus papuošt - ir žydi ilgai, ir matosi iš tolo