Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(skm @ 2014 02 17, 18:50)
Mano žadėta Bulbophyllum medusae smile.gif

Va čia tai grooožis bigsmile.gif
Atsakyti
skm, sveikinimai pražydinus tokį užsispyrėlį, o ir laukimas buvo vertas to - žiedai ir gražūs, ir egzotiški thumbup.gif
Atsakyti
skm, pagarba 4u.gif ne kiekvienam yra pasisekę smile.gif
mumrikas, kaip laikosi tavasis "kovači", ar parodė kokį judesį?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 02 18, 14:53)
skm, pagarba  4u.gif  ne kiekvienam yra pasisekę  smile.gif

ačiū merginos drinks_cheers.gif bet žinokit nesijaučiu labai nusipelniusi, nes nieko ypatingo jam nedariau, tiesiog pats augalas stiprus ir matyt jo noras save parodyti buvo smile.gif o aš buvau labai skeptiškai nusiteikusi jo atžvilgiu, nes irgi matyt buvau paveikta aplinkinių nuomonės apie šią orchidėją.

Papildyta:
Bulbophyllum rothschildianum orchidariume 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2014 02 18, 15:03)
ačiū merginos  drinks_cheers.gif bet žinokit nesijaučiu labai nusipelniusi, nes nieko ypatingo jam nedariau, tiesiog pats augalas stiprus ir matyt jo noras save parodyti buvo smile.gif o aš buvau labai skeptiškai nusiteikusi jo atžvilgiu, nes irgi matyt buvau paveikta aplinkinių nuomonės apie šią orchidėją.

Papildyta:
Bulbophyllum rothschildianum orchidariume  4u.gif

iš arčiau:

Atsakyti
skm, gal jau isbandet ta ruko tablete? vis pamatau orchidariumus ir netveriu savo kailyje.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2014 02 16, 22:36)

Eliss, orchidariumas vis grazeja. smile.gif  Puikiai isrodo ir augalu kiek nemazai telpa...  unsure.gif

Ačiū 4u.gif Dar tik kelios savaitės, bet augalų augimas jau pasimatė. Taip, vietos tikrai užtenka, bet kaip sakoma, tuščia vieta ilgai nebūna smile.gif

Nuostabu thumbup.gif o kvapas ar toks pat nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 02 18, 14:53)

Kol kas toks pat, kokį pirkau, tik lapai standesni. Augt kol kas neauga arba jei tą daro, tai taip, kad kol kas nepastebiu. kaip su šaknimis taip pat nežinau, nes nenoriu po substratą knaisiotis. Galvoju pašvies saulutė, prišildys kambarį ir gal pasimatyt koks judėjimas. Ramina tai, kad lapai kieti, tvirti ir galvoju jei jau nebūtų gyvų šaknų, tai jie turėtų vysti g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 16, 21:45)
O mūsų Valentinas praėjo apsiperkant ir tvarkant orchidariumą smile.gif

Labai gražu thumbup.gif

Super wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 18:02)
skm, gal jau isbandet ta ruko tablete?

Mane irgi ji sudomino ax.gif

Tina*, kaip taviškis Phal. gigantea iš Elsner auga? Neapsiprendžiu ar man reikia to lėtapėdžio doh.gif

Meilės dienos proga vyro nieko neprašiau, nes jau susidariau užsakymo nekuklų sąrašėlį doh.gif ir nusipirkau Phal. Ambonosa x gigantea, bet kad nežydintis, tai nėr ką rodyti rolleyes.gif
Atsakyti
Kolkas nieko naujo nevyksta su juo. Letapedis doh.gif va del tokiu as ir noriu orchidariumo, kad pabudint augima.
Atsakyti
Merginos, ko gražaus užsisakėte pas skm? Lygtais neužilgo išvažiuoja prekių atsivežt smile.gif Vėl dūsausim rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 18:02)
skm, gal jau isbandet ta ruko tablete? vis pamatau orchidariumus ir netveriu savo kailyje.

Taip, Tina, jau išbandėme. Sakyčiau gerai, net padariau filmuką kaip ji dirba drėgmės lovelyje, bet labai jau didelis niekur negaliu įkelt, turiu išsiaiškinti kaip sumažinti ir tada parodysiu.
Ta spurgytė su laidu, ji plaukioja pavišiumi, jei baigiasi vanduo išsijungia, o patiems galima nustatyti, kad ji be sustojimo veiktų 3 arba 6 valandas.
Atsakyti
skm, tai ar ta "spurga" laisvai telpa po grotelėmis tame iš Jūsų pirktame drėgmės lovelyje?
Papildyta:
rothschildianum viena iš mano ateities svajonių wub.gif
Atsakyti