Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 13, 14:45)
As irgi  taip skaiciuociau, tik su paryskintu nesutinku. Sakyciau, reik dapilti puse is pradziu tureto vandens.  g.gif

Tai aš ir nesu tikra, nes nelabai supratau kur apie puodelius konkrečiai kalba o kur apie turimo vandens dalis. Bet gal angliškai aiškiau matosi.

FU, tikrai nepergyvenk iš anksto. Čia net nebūtina gerai matieką mokėt. Daugumą dalykų eina išmąstyt logiškai, savaip. Tik reik ramiai susidėliot, susirašyt, susibraižyt. Blogiausiu atveju piešiesi puodelį, susigraduoji į kiek reikia dalių ir skaičiuoji, kiek bus pusė, kiek viena dalis, ar kelios dalys.
Atsakyti
Paimti ta puodeli ir tekst i siena mad.gif
Atsakyti
Neisiu

GD- nesusibraižysi- laiko limitas duotas
Tikrai to laiko visai 18 klausimų atsakyt reikia laaaabai gerai gaudytis matiekoj.
Atsakyti
Klausyk, Fuke tu, nu..

Taigi konkurse ne tik matiekos yra. Yra ir kitu dalyku. Juk pagaliau spres pagal bendra balu skaiciu, a ne?
Ar yra pazymys minimum, kurio negaves krenti lauk?
Tai jei is matiekos sita, jei toks yra, gauni, jau turi sansu praeit..

Prisimink pavyzdi su olimpine cempione. Jei visi galvotu taip kaip tu, pas mumi jau nebebutu kam dirbt... doh.gif

Tu dabar issigandusi ir nevilty, buna visiems. Bet juk is esmes esi tvirta ir drasi!
Tokia va:
http://www.youtube.c...MLiqEqMQyQ&hd=1
Atsakyti
Eikit dirbt, ką čia sprendžiat tingiu skaityt. unsure.gif

Pirlim neaišku nieko dar su laiškininke. Nors jausmas nėr neištveriamas. Keista.
Bet bele kada gali paaiškėt kas negero, nors net ir nebūtinai šiandien ji ten išsišniukštinės. verysad.gif

Atsakyti
Absol nieko nesupratau. Man matematika nuo gimimo turbūt jau išinstaliuota iš smegeninės buvo. 1/8 puodelio išpylė, 5/4 nugėrė, 10/80 privėmė wacko.gif

Nusivaliau langus smile.gif Prisiverčiau. Kai kažką dirbu kažkaip užsimirštu. Bet žiūriu, kad darbai greit baigsis, ką tada. unsure.gif

Išvažiuosim porai dienų. Aplinką pakeist. O taip nenoriu, baisiai nenoriu. Bet manęs niekas neklausia. Tipo, išvažiuosim pakeisi aplinką gal kiek užsimirši. unsure.gif
Per tuos sup**tus remontus bijau jau ir į parduotuvę eit, visur tik pinigai pinigai pinigai. unsure.gif O kokie gali būt norai tuos pinigus leist kai pati nė kiek neprisidedu prie šeimos biudžeto. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu nepradėk krimstis, kad prie biudžeto neprisidedi.
Juk kitaip prisidedi.
Ar prisidėjai, kol hujova nebuvo.
Čia kaip į sodrą- įmokėjai, kada galėjai, o Dbr turi rezerve 'pensiją'

Pirmadienį vakare tie testai.
Bet aš dar sutikau visą dieną teisme prabūt
Būsiu gyva lavoniena, kuri nebūdama lavoniena tūpa labiau, nei pati galvojo, tai ką jau ten lavoniena besugebėsiu.
Taip, kad nevarysiu

Tiesa, visgi greičiausiai kaimynas dėl kanapių įskundė.
Nes kaimynka sakė, kad kai jo boba ranka susilaužė riedučiais vazinedama(~40metu jai) tai priimamajam kaimynkos dukterėčia ją ten tvarkė
Tai tas sakė negalėjo sustot ant mūsų varyt, kokie blogi, kaip čia iš kur pas juos piniglų tiek yra ir t.t.
Ta tik pasakius, kad nieko neturi ką pasakyt, kad jos tetai mes geri kaimynai ir jai irgi
Aj.. Krc.
Dbr dar ir paranoja, kad dauguma mūsų nemėgsta
Nors tikrai yra keli, kuriem ir patinkam.. Ir bendrauja, mažai vis kokią smulkeną nuperka, duoda...
Aj...
Atsakyti
Pasidalinkit tom kanapem, pamegs bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gražiai čia draugaujat. Verbenos kakta kažkaip nebuvo kritus į akį... unsure.gif

Fu, tik pabandyk neit. ten gi nesudėtinga. tik galvok, kad paprasta, taip ir bus. o dabar pati save užsiblokuoji...

Noriu pasidalinti "įspūdžiais". buvom su vyru šiandine pas psichologę. labai ji norėjo vyrą išvyt, galų gale savo išsikovojo. nors aš ir norėjau, kad pasiliktų... žodžiu, davė psichiatro kontaktus, sako reik gydytis, vaistus gert. tipo vidutinė depresija... dar kad su ta psichiatre pasšnekėčiau, nes ji pati psichologė, tai vaistų skirt negali. o nenoriu pas tą psichiatrę, nenoriu vaistų. kadangi neatrado priežasčių, iš kur ji pas amne atsirado, tai dar rekomenduoja psichoterapiją lankyt... geriau jau pro balkoną šokt atrodo... dar apsižliumbiau ten, taip gėda buvo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViARi: 13 gruodžio 2013 - 16:44
QUOTE(ViARi @ 2013 12 13, 16:43)
Noriu pasidalinti "įspūdžiais". buvom su vyru šiandine pas psichologę. labai ji norėjo vyrą išvyt, galų gale savo išsikovojo. nors aš ir norėjau, kad pasiliktų... žodžiu, davė psichiatro kontaktus, sako reik gydytis, vaistus gert. tipo vidutinė depresija... dar kad su ta psichiatre pasšnekėčiau, nes ji pati psichologė, tai vaistų skirt negali. o nenoriu pas tą psichiatrę, nenoriu vaistų. kadangi neatrado priežasčių, iš kur ji pas amne atsirado, tai dar rekomenduoja psichoterapiją lankyt... geriau jau pro balkoną šokt atrodo... dar apsižliumbiau ten, taip gėda buvo... schmoll.gif

blink.gif O kuo ji motyvavo, kodėl nenorėjo jį išvaryt?
Maniškis sakė pirmą kartą nueis be manęs, bet tai tikėtina kad jį išvarys? Jopštvairogės ką. Bet mane tai jau pas psichiatrę-psichoterapeutę užrašęs ans. unsure.gif
Nežinau ką tau patarti, nes aš pati blūdiju. Atsiprašau, nekokia iš manęs guodėja. unsure.gif

Ranką susižalojau. Baudžiau save. Už tai kad nemoku tvardytis, kad su vaikais pasielgiau neteisingai, už tai kad balsą pakėliau. Ir jaučiuos nusibaudus. Skauda ir žinau kodėl. Bet dabar supratau, kad viskas matosi tai... unsure.gif Nžn.
Atsakyti
Nu va, pati ožka nebūk rolleyes.gif
Jei siunčia, eik.
Negydoma, žinok beveik visada ji tik didėja. Iš vidutinio pasidarys sunki..
Jei dėl pavadinimo, nebijok, psichas geriau nusimano žinok nei psichologas.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 13, 17:57)
blink.gif O kuo ji motyvavo, kodėl nenorėjo jį išvaryt?
Maniškis sakė pirmą kartą nueis be manęs, bet tai tikėtina kad jį išvarys? Jopštvairogės ką. Bet mane tai jau pas psichiatrę-psichoterapeutę užrašęs ans.  unsure.gif
Nežinau ką tau patarti, nes aš pati blūdiju. Atsiprašau, nekokia iš manęs guodėja.  unsure.gif

Ranką susižalojau. Baudžiau save. Už tai kad nemoku tvardytis, kad su vaikais pasielgiau neteisingai, už tai kad balsą pakėliau. Ir jaučiuos nusibaudus. Skauda ir žinau kodėl. Bet dabar supratau, kad viskas matosi tai...  unsure.gif Nžn.

norėjo išvaryt. nzn. sakiau, kad paslapčių jokių nėr. bet vis tiek. gal nepatikėjo. paskui pasikvietė jį pabaigoj. paaiškino kas ir kaip, ką reikės daryt ir t.t. Būtybe, jei be tavęs eis, kažin ar iš to kokia prasmė bus. ne jam juk pagalbos reiks. tik lieps atsivest.
ir ar tu durna, ar ką, kad taip baudies. nustok ir nedaryk taip daugiau!!! džiaukis, kad turi vaikų... geriau su jais aiškinkis santykius, o ne taip
Atsakyti