Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 11, 21:53)
Tikiuosi čia tik TIEK. Nes dviejų juostelių tikrai nelaukiu.

Na, priklauso nuo tikimybės. Ar tik tiek ar gali būt ir ne tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 11, 21:13)
Na, priklauso nuo tikimybės. Ar tik tiek ar gali būt ir ne tik tiek.

100 proc. užtikrinta negaliu būt. Bet šiaip turėtų būti tik tiek.

Norėjau dar jūsų paklaust, gal esat ką išbandžiosios iš žolelinių, homeopatinių preparatų? Gal kas nors bent šiek tiek apramindavo? Baigiau Sedatif, dar turiu Rameval lašų. Bet kad padėtų taip ir nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 11, 21:21)

Norėjau dar jūsų paklaust, gal esat ką išbandžiosios iš žolelinių, homeopatinių preparatų? Gal kas nors bent šiek tiek apramindavo? Baigiau Sedatif, dar turiu Rameval lašų. Bet kad padėtų taip ir nepastebėjau.

būtent man nulis sveiku, tiek sedatifas tiek ir ramevalis. daugiau ir nieko nesu bandziusi. nors gal kažkada valerjono tabletes graužiau, bet ir jokio rezultato. nors ko noret jei anksciau ir bromze ne visada suveikdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 11, 22:21)

Aš geriu Jadvygos žoles nuo nerimo, jau seniai. Dar prieš miegą kažkokią antistresinę žolių arbatą. Kartais kai įtampa - neuromedą, tai čia panašus į rameval, su valerijonu. Tai lyg ir geriau miegu nuo tų arbatų, ir valerijonas truputį migdo. Bet negaliu pasakyt kas nuo ko, jeigu ir padeda, tai labai pamažu ir po ilgesnio vartojimo. Tikrai nuo jokių žolių nebus tokio efekto kad vau - išgėrei ir lengvai apspangai, kaip nuo raminamų.
Atsakyti
100 proc. užtikrinta negaliu būt. Bet šiaip turėtų būti tik tiek.

Esu gėrusi homeopatiniuss Nervoheel (jei teisingas pavadinimas, kažkas tokio). Pajutau poveikį po kokių dviejų mėnesių. Silpną. Bet tada dar jokių kitų nebuvau bandžiusi. Dar buvo tokie miegui Triptofan ( g.gif ), irgi kažkoks silpnas poveikis buvo.
Atsakyti
Ai dar tiesa, turiu HerbaStress, buvau kažada seniau pirkusi. Žinau, kad reikia pagerti ilgiau, tai ir mastau gal dar kaip nors išsisukti nuo gyd., gal pavyks kaip nors tas blogas mintis pačiai nugalėt su minimaliom pagalbinėm priemonėm.
Vyras sakė ar su manim, ar be manęs kitą antradienį vistiek eis pas tą psich, kur užrašė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 11, 15:36)
Atidarau- mentai. Trys.

Nemėginai su kuo nors susieti? unsure.gif Kas norėtų pagąsdinti ar pakerštauti?
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 11, 21:53)
Ai dar tiesa, turiu HerbaStress, buvau kažada seniau pirkusi. Žinau, kad reikia pagerti ilgiau, tai ir mastau gal dar kaip nors išsisukti nuo gyd., gal pavyks kaip nors tas blogas mintis pačiai nugalėt su minimaliom pagalbinėm priemonėm.
Vyras sakė ar su manim, ar be manęs kitą antradienį vistiek eis pas tą psich, kur užrašė. unsure.gif

Neišsisukinėk nuo gydymo. Nors nueik, o po to pažiūrėsi.
Atsakyti

Esu mėginusi "Nervoheel" per PA. laikinai nuramindavo .

http://www.iskauskiene.lt/

labai stresiniu, įtemptu laikotarpiu buvau atsisiuntusi psichologės autogeninius įrašus - man padėjo nukreipti mintis ir atsipalaiduoti.
Atsakyti
Oi FU geras su tom kanapem lotuliukas.gif
Mano viena drauge taip ikliuvo. Pakviete policija kad jos nama apvoge. Policija rado auganciu kanapiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 11, 22:02)
Esu mėginusi "Nervoheel" per PA. laikinai nuramindavo .

http://www.iskauskiene.lt/

labai stresiniu, įtemptu laikotarpiu buvau atsisiuntusi psichologės autogeninius įrašus - man padėjo nukreipti mintis ir atsipalaiduoti.

Kaip juos galima atsisiųsti?

Radau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 11 gruodžio 2013 - 22:42
Tikiuosi, kad Jūsų tema atvira visiems kam prireiks pagalbos. Tikiuosi, kad būsite pakantūs ateinantiems nariams, pasimetusiems ir kuriems reikia kokios nors realios pagalbos, kuriems reikia peties ir t.t . Naujoje temoje pirmame poste tai ir paminėkite. Jūsų tema atvira.
Atsakyti